Wordt je gek van het twijfelen?

Gratis basis training: Word je twijfels de baas

We hebben allemaal weleens last van onze twijfels of worden onzeker als we een keuze moeten maken of al gemaakt hebben. Op zich is er niets mis met twijfel maar als je regelmatig over dingen twijfelt kun je in de tsunami van onzekerheid terechtkomen. Teveel aan onzekerheid maakt het leven niet leuker, brengt je onrust en zet je vast in je gedachten!

Van twijfels naar vertrouwen

WAT GAAT DEZE TRAINING JE BRENGEN?

  • Voelen dat wat je doet, goed (genoeg) is.
  • Je ontdekt waarom twijfels ook goed zijn.
  • Stress ontstaan door je twijfelen, ga je ontladen.
  • Je gaat jezelf en je twijfels beter begrijpen.
  • Je gaat ervaren hoe je van onrust tot rust kunt komen in een paar minuten.

Leer hoe je meer vanuit ontspanning het leven kan ervaren. Deze basistraining geeft je alle handvatten die je nodig hebt!

Twijfels

Vertrouwen zit van binnen. 

Laat hoofd en hart samenwerken.

Twijfels

Twijfels transformeren met EFT?

EFT is een bijzondere ontspannings- en loslaatmethode. Deze methode zorgt ervoor dat de energie tussen hoofd en hart weer goed gaat doorstromen. In deze korte training geef ik je niet alleen tips en tools om je twijfels de baas te worden maar geef ik ook gratis EFT sessies om te zorgen dat jij je twijfels kan gaan ombuigen naar helpende gedachten. In de training leg ik uit wat EFT* is en voor je kan doen. 
* Emotional Freedom Technique of Tapping

Reactie van deelnemers

“Ja ik heb er zeker wat aan gehad, en nog steeds trouwens. Door mn twijfels uit te spreken hoor ik van mensen om mij heen hun twijfels en onzekerheden. Dus door mezelf kwetsbaar op te stellen, krijg ik eigenlijk steeds meer vertrouwen in mezelf! Probeer feedback ook echt te zien als opmerkingen over mn handelingen, en niet op mij als persoon. Erkennen dat ik in een leerproces zit en mijn tijd mag nemen ervoor, geeft rust in mn hoofd. “ 

Sylvia
Twijfels

Waarom geef ik je deze training over twijfels gratis?

Ik heb deze training gemaakt omdat ik zelf veel uitstelgedrag heb gehad door vaak aan mezelf, mijn gevoel of aan mijn ideeën te twijfelen. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik jarenlang vast heb gezeten in banen die ik niet leuk vond, gefrustreerd werd over hoe anderen met me omgingen met als resultaat dat ik alles overdacht, mijn grenzen overging en uiteindelijk in een burn-out terecht ben gekomen.

Door dit alles heeft het voor mijn gevoel langer geduurd dan 'nodig' was, om mijn dromen waar te maken. Ik hoop jou die tijd te besparen want ik weet zeker dat als jij je dromen wel gaat waarmaken, de wereld er weer een stukje mooier uit gaat zien. En dat is waar ik ook van droom; Een mooiere wereld voor mens en dier! En mooi mens, daar ben jij een onderdeel van! 💞

Neem afscheid van je onzekerheid en groei in vertrouwen!

Word je twijfels de baas. Download nu gratis.

Kom in je kracht en ervaar de rust die je krijgt nadat je de oefeningen hebt gedaan. Dit gaat je helpen om je twijfels de baas te worden en het heft in eigen handen weer te voelen. Naast deze training ontvang je van mijn inspiratie tips om te blijven geloven in jezelf! (hier kun je je altijd weer makkelijk voor uitschrijven). Ik inspireer je graag, maar alleen als jij dat ook wilt.

Word je twijfels de baas