arrow_drop_up arrow_drop_down

Twijfelen

Gratis training: Word je twijfels de baas

We hebben allemaal weleens last van onze twijfels of worden onzeker als we een keuze moeten maken of al gemaakt hebben. Op zich is er niets mis met twijfel maar als je regelmatig over dingen twijfelt kun je in de tsunami van onzekerheid terechtkomen. Teveel aan onzekerheid maakt het leven niet leuker en zet je vast!

WAT GAAT DEZE TRAINING JE BRENGEN?

  • Je leert hoe je je twijfels kunt doorvoelen zonder dat je in het net van onzekerheid valt.
  • Je ontdekt waarom twijfels ook goed zijn.
  • Je komt er achter hoe je je stress die door de twijfels word ervaren met gemak kunt loslaten.

    In deze korte training leer je de basis hoe je de onrust van twijfels kunt omzetten naar rust en zelfvertrouwen! 
Twijfels

Als hart en hoofd gaan samenwerken kun je iedere uitdaging aan in vol vertrouwen!

Twijfels

Wist je dat je dit kon met EFT?

"Uhh wat is EFT?" Vraag je je misschien af. Misschien ook niet maar heb je er nooit aan gedacht om deze methode in te zetten om je twijfels de baas te worden. In deze korte training geef ik je niet alleen tips en tools om je twijfels de baas te worden maar geef ik ook gratis EFT sessies om te zorgen dat jij geen last meer gaat krijgen van je twijfels. In de training leg ik uit wat EFT is en voor je kan doen.

Twijfels

Waarom deze training?

 "Zou het echt mogelijk zijn om nooit meer last te hebben van mijn twijfels en onzekere gevoel? Het klinkt te mooi om waar te zijn!" Dat is wat ik vroeger gedacht zou hebben. Dus ik snap je als jij ook zoiets denkt.


Ik heb deze training gemaakt omdat ik zelf veel uitstelgedrag heb gehad door vaak aan mezelf of aan mijn ideeën te twijfelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik jarenlang vast heb gezeten om niet de dingen te ondernemen die ik eigenlijk wel graag wilde. Ergens vond ik altijd wel een excuus om iets niet te doen ondanks mijn verlangen wat bleef.

Hierdoor heeft het wat langer geduurd om mijn dromen waar te maken dan nodig was. Ik gun jou de weg naar je dromen sneller. Door mijn kennis en ervaring heb ik nu de sleutel gevonden wat ervoor zorgt dat je je twijfels echt de baas wordt zonder dat het je heel veel tijd hoeft te kosten! Wel vraagt het om aandacht voor jezelf. En dat ben jij en je dromen waard! 

Neem afscheid van je onzekerheid en groei in vertrouwen!

Word je twijfels de baas. Download nu gratis.

Deze korte training is zo opgebouwd dat je al snel kan ervaren wat ik bedoel met geen last meer hebben van je twijfels. Door je brein te trainen en regelmatig de oefeningen te doen ga je merken dat jij 100% je twijfels de baas kunt worden en steeds meer vertrouwen voelt. Laat deze kans dus niet liggen! Vraag de gratis training vandaag nog aan.

Word je twijfels de baas
Koekje erbij?