ID:125316564794081
arrow_drop_up arrow_drop_down

Ik ben Brigitte Rijmers, LEF en transformatiecoach, EFT trainer en energetisch therapeut.

LEF staat voor Liefdevol jezelf Erkennen om in Flow te leven.

Mijn leven lang ben ik een vechter geweest. Wat ik hiermee bedoel is dat ik niet snel opgaf. Als ik iets in mijn hoofd had deed ik het, hoe eng ik het vaak ook vond. Dat dit veel stress en spanning met zich mee bracht kwam ik pas achter toen ik in een zware burn-out terecht kwam.

Opkomen voor dierenwelzijn was tevens opkomen voor mijn eigen welzijn

Wat voor mij een openbaring is geweest, is het inzicht dat mijn gevecht om op te komen voor het welzijn van dieren indirect ook mijn persoonlijke gevecht was. Ik ben lange tijd de stem voor de dieren geweest door op diverse manieren op te komen voor hun behoeften. 


Ik heb een radioprogramma gehad, organiseerde diverse evenementen, sprak op scholen en nog veel meer. Ik vond en vind nog steeds dat dieren recht hebben op hun eigen ruimte en vrijheid, recht op hun gevoelens, recht op hun natuurlijke behoeften, recht op plezier, enz. Met andere woorden: hun recht op bestaan. Uiteindelijk zag ik in dat dit gevecht ook ging om mijn eigen verlangens. 

Burn out

Ik had niet geleerd om aandacht te geven aan mijn eigen wensen en verlangens. Mij was vooral met de paplepel ingegoten dat ik moest denken aan anderen. Door alleen maar te zorgen voor anderen heeft me dit in 2004 een zware burn-out opgeleverd.

Dankbaar

Achteraf ben ik dankbaar voor mijn burn-out! De weg naar herstel was niet makkelijk, maar het heeft me wel gedwongen om meer met mezelf bezig te zijn. Het is nodig geweest om te ontdekken wie ik werkelijk ben en dat wie ik ben, er ook mag zijn! Diverse therapieën en coaching hebben mij geholpen om steeds meer contact te maken met mijn gevoel. Ik was dat gevoel al geruime tijd kwijt. Mijn hart zat wel op de goede plek, mijn hoofd deed het ook prima, maar de verbinding tussen hoofd en hart was ver te zoeken. Of ik was heel emotioneel en zacht en liet over me heen lopen of ik was heel hard en kon alleen maar vanuit mijn hoofd reageren. Er was geen tussenweg.

Mooie reis

Ik ben dankbaar voor mijn reis. Nu ben ik alleen nog maar nieuwsgierig naar al het moois dat gaat ontplooien. Uitdagingen ken ik nog steeds, maar inmiddels vind ik het heerlijk om ze aan te gaan met alle liefde die ik voor mezelf voel.

Mijn eerste stap was hulp vragen toen ik het niet meer zag zitten. Ik hoop voor jou dat, als jij ook maar enigszins voelt dat je niet het leven leeft waar je van droomt, je ook hulp durft te vragen. Je hoeft het niet alleen te doen. Ook voor jou is ALLES MOGELIJK!!


JE HOEFT HET 'ALLEEN' MAAR TE GELOVEN!

Sinds mijn eerste stap zijn er zoveel mooie mensen en mogelijkheden op mijn pad gekomen. Ik werd gedwongen om een helend proces met mezelf aan te gaan, dat resulteerde in een transformatie met 180 graden. Ik wens jou toe dat je het niet op een burn-out laat aankomen. Zorg goed voor jezelf en jouw behoeften! Het is je recht!
Je geboorterecht!


Mijn missie

Mijn missie is om het leven van zowel mens als dier meer dan aangenaam te maken. Door een luisterend oor te zijn, door met je mee te voelen, jou je verhaal te laten doen, je te laten weten en voelen dat je er toe doet! 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wat voor mij belangrijk is, is dat jij jezelf weer gaat (her)ontdekken. Wie ben jij? Wat wil JIJ in dit leven? Zelfvertrouwen ontwikkelen om in alle omstandigheden jezelf te mogen zijn en te blijven.


Voelen dat ook jij zonder schaamte, schuldgevoel of het gevoel van tekort schieten je grenzen mag aangeven en je dromen mag waarmaken. Dat en nog veel meer kan ik je bij ondersteunen.

Ik stem me volledig af op jou en je energie. Ik werk veel met het innerlijke kind, EFT, visualisaties, Access Bars, adem | lichaamswerk en diverse andere energetische methodes.

Ben je nieuwsgierig naar wat ik eventueel voor je kan betekenen? Je kunt altijd een gratis adviesgesprek bij me aanvragen. Dit gesprek kan zowel telefonisch of in mijn praktijk in Heerhugowaard.


De duur van dit gesprek is ca. 30 minuten

Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Wat ik bij Brigitte ervaarde was dat ze alle tijd nam.

Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij Brigitte. Ik wilde ervaren of EFT mij zou helpen om mijn smetvrees te verminderen. Door EFT wordt ik rustiger, ben meer met mezelf bezig, ik loop door die smetvrees mezelf voorbij, dit dwingt je tot rustig worden en tijd nemen voor jezelf.

Linda - Castricum

 • "Ik weet nu ook hoe ik zelf EFT toe kan passen als het nodig is - een prettig idee en met dank aan Brigitte."

  Brigitte was in staat om na een aantal vragen de kern eruit te halen en daarmee zijn we met EFT aan de slag gegaan. Met een rustige, duidelijke stem begeleidde ze het proces van tikken en zinnen nazeggen. Dat werkte voor mij erg goed en al snel voelde ik ruimte in mijzelf ontstaan.

  Dorien - Alkmaar

 • "Ik kan Brigitte zeker aanraden als coach. Ze is bijzonder betrokken, betrouwbaar en oprecht!"

  "Ik kwam bij Brigitte toen ik op een absoluut dieptepunt zat in mijn leven en ze wist mij direct op mijn gemak te stellen. Het voelde meteen vertrouwd en zeer veilig.

  Vincent -  Heerhugowaard

 • Koekje erbij?