ID:125316564794081
arrow_drop_up arrow_drop_down

Ik ben Brigitte Rijmers, 

transformatiecoach

Opkomen voor dierenwelzijn was tevens opkomen voor mijn eigen welzijn

Wat voor mij een openbaring is geweest, is het inzicht dat mijn gevecht om op te komen voor het welzijn van dieren indirect ook mijn persoonlijke gevecht was.


Ik geloof dat mens en dier (naast eten en drinken) recht hebben op vrijheid, hun eigen ruimte,  hun eigen gevoelens, (natuurlijke) behoeften, recht op plezier, e.d..  

Burn out

In 2004 heb ik een zware burn-out gehad. 

Verbinding

De weg naar herstel was niet makkelijk, maar het heeft me wel gedwongen om meer met mezelf bezig te zijn. Het is nodig geweest om te ontdekken wie ik werkelijk ben en dat wie ik ben, er ook mag zijn! Mijn gevoel functioneerde, mijn hoofd deed het ook prima, maar de verbinding tussen hoofd en mijn gevoel was ver te zoeken. Of ik was heel emotioneel en zacht en liet over me heen lopen of ik was heel hard en kon alleen maar vanuit mijn hoofd reageren. Er was geen tussenweg.

180 graden

Mijn eerste stap was hulp vragen toen ik het niet meer zag zitten. Ik hoop voor jou, dat als jij ook maar enigszins voelt dat je niet het leven leeft waar je van droomt, je ook hulp durft te vragen. Je hoeft het niet meer alleen te doen. Ook voor jou is ALLES MOGELIJK!


Sinds mijn eerste stap zijn er zoveel mooie mensen en mogelijkheden op mijn pad gekomen. Ik werd gedwongen om een helend proces in te gaan, dat resulteerde in een transformatie van 180 graden. 

Zorg goed voor jezelf en jouw behoeften!

Mijn passie

Mijn passie is om het leven van zowel mens als dier meer dan aangenaam te maken. Door je mee te nemen op een emotionele reis, naast je te staan en met je mee te voelen, jou je verhaal te laten doen en je bewust te laten worden dat

jij er toe doet! 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ben je nieuwsgierig naar wat ik eventueel voor je kan betekenen? Je kunt altijd een gratis adviesgesprek bij me aanvragen. Dit gesprek kan zowel telefonisch of in mijn praktijk in Heerhugowaard. 


De duur van dit gesprek is ca. 30 minuten

Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Wat ik bij Brigitte ervaarde was dat ze alle tijd nam.

Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij Brigitte. Ik wilde ervaren of EFT mij zou helpen om mijn smetvrees te verminderen. Door EFT wordt ik rustiger, ben meer met mezelf bezig, ik loop door die smetvrees mezelf voorbij, dit dwingt je tot rustig worden en tijd nemen voor jezelf.

Linda - Castricum

 • "Ik weet nu ook hoe ik zelf EFT toe kan passen als het nodig is - een prettig idee en met dank aan Brigitte."

  Brigitte was in staat om na een aantal vragen de kern eruit te halen en daarmee zijn we met EFT aan de slag gegaan. Met een rustige, duidelijke stem begeleidde ze het proces van tikken en zinnen nazeggen. Dat werkte voor mij erg goed en al snel voelde ik ruimte in mijzelf ontstaan.

  Dorien - Alkmaar

 • "Ik kan Brigitte zeker aanraden als coach. Ze is bijzonder betrokken, betrouwbaar en oprecht!"

  "Ik kwam bij Brigitte toen ik op een absoluut dieptepunt zat in mijn leven en ze wist mij direct op mijn gemak te stellen. Het voelde meteen vertrouwd en zeer veilig.

  Vincent -  Heerhugowaard

 • Koekje erbij?