arrow_drop_up arrow_drop_down
Holistisch coachen Heerhugowaard

TERUG NAAR JEZELF

Holistisch coaching - jouw verhaal vanuit het geheel bekeken. Herken je dit?

 • Hoe je ook je best doet, er lijkt alleen nog maar strijd te zijn tussen jullie. Alles wat niet goed loopt krijg jij de schuld van en je kan je partner wel wat doen als hij weer commentaar op je heeft. Het vervelende is dat hij goed kan praten. Hij weet  altijd wel een kern van waarheid  te raken waardoor je ook kan gaan twijfelen of hij niet gelijk heeft gehad en je inderdaad niet beter het anders had kunnen aanpakken. Maar je voelt ook dat jij niet overal verantwoordelijk voor bent. Toch maakt het je onzeker.

 • Terwijl je haar aanraakt kun je wel huilen. Je zou zo graag willen dat je meer tijd en aandacht voor je dochter had. Maar je bent zo moe en hebt zo weinig puf als je van je werk afkomt. Steeds meer voel je je aan alle kanten tekort schieten. Je probeert het in het weekend wel gezellig te maken maar ze verdient zo veel meer aandacht als dat ze nu van je krijgt.
   

 • Een vriendin heeft al zo vaak tegen je gezegd dat je meer moet rusten, even niksen, gewoon uit het raam staren, mediteren of gewoon even lekker op de bank een boekje lezen. Je weet het, de stress wordt je echt teveel en je weet dat het goed advies is maar elke keer weer als je gaat zitten krijg je de kriebels, voel je je onrustig en ga je toch weer aan de slag.

 • Ze hoeven echt niet op hun knieën van dankbaarheid maar is het nu echt zoveel gevraagd om zo af en toe eens een complimentje te geven op je werk of thuis. Als er iets fout gaat hoort je het wel altijd meteen, maar alles wat je goed doet of zelfs meer dan goed, dat schijnt de normaalste zaak van de wereld te zijn. Iets meer waardering zou leuk zijn.

 • Je hebt 1001 ideeën voor op je werk. Als je ook maar één idee hiervan zou uitvoeren zou het je werk zoveel makkelijker en leuker maken. Maar elke keer als je je idee wilt delen met je collega’s om te vragen wat zij ervan vinden, voel je een twijfel en stel je het weer uit. In je hoofd heb je het verhaal al honderd keer gedeeld maar om het te doen, komt maar niet tot uiting.

 • Het liefst zou je de hele dag in bed willen blijven liggen. Je voelt je zowel lichamelijk als geestelijk uitgeput.  Alleen zit het niet in je aard om thuis te blijven. Je weet dat er mensen zijn die op je rekenen dus sleep je jezelf weer uit bed, stelt alle zeilen bij om je schouders eronder te zetten en probeert zo positief mogelijk te blijven. Maar van binnen voel je je leeg, radeloos en helemaal niet positief. 
Holistisch coachen Heerhugowaard

Hoe zou het voor je zijn als....

🏆 Het vertrouwen krijgt dat wat je doet of hebt gedaan altijd goed genoeg is voor dat moment. En dat je vanuit dat punt in rust en met zelfvertrouwen naar nieuwe mogelijkheden kan kijken?


🏆 De energie weer in je hele lijf is te voelen en je weer zin hebt om leuke, creatieve dingen te doen met je kinderen?

 

🏆 Als je gunt genieten van een uurtje helemaal niets doen. Dat je volledig kunt ontspannen als je op de bank een boekje aan het lezen bent? Of zonder schuldgevoel een boswandeling in je uppie maakt.

🏆 Voldoende voldoening kan halen uit het werk wat je doet. Het je daarom niet meer zoveel kan schelen of je wel of geen compliment krijgt (zonder dat je onverschillig wordt) maar een waardering van een ander voelt als een extra bonus.


🏆 Je vol zelfvertrouwen op je werk zonder schaamte of belemmerde gedachten, nieuwe ideeën deelt zodat het werk er alleen maar leuker, beter of makkelijker door wordt? En je niet onzeker wordt van feedback op je ideeën waardoor je nog meer groeit.

 

🏆 Als je je ogen opendoet, energiek wakker wordt, zin in de dag hebt, het gevoel dat je de wereld aan kunt, rust en stabiliteit voelt in uitdagingen en de druk van je schouders weg is?

Dat is mogelijk!

Als je kiest voor een coachtraject met mij. Dit traject bestaat uit zes sessies van 90 minuten. Daarnaast krijg je oefeningen mee voor thuis en extra ondersteuning via Whats app of mail. 

Aan het einde van het traject

 • Weet jij hoe je door je gevoelens je kan laten versterken in plaats van in de put trekken! Vertrouw jij er op dat elke beslissing een goede ervaring is. Je gaat je grenzen leren voelen en het lef krijgen om hier ook naar te handelen. Piekeren over keuzes en blijven hangen in een rotgevoel behoort tot de verleden tijd!

 • Heb jij nooit meer het gevoel dat je tekort schiet bij je kinderen en weet je jezelf te waarderen om wat je allemaal voor ze doet zonder enige twijfel!

 • Voel jij rust en stabiliteit en kun je hier naar handelen. Je ontwikkelt het vermogen om zonder kriebels in je buik heerlijk te genieten en te ontspannen in je luie stoel. Zonder schuldgevoel kun je jezelf lekker verwennen door bijv. een massage, dagje sauna of een strandwandeling in je uppie.

 • Weet jij jezelf op waarde te schatten waardoor een compliment van een ander alleen maar de kers op de taart is.

 • Durf jij vol vertrouwen en enthousiasme al je ideeën te delen en weet jij hoe je met je angsten of belemmerde overtuigingen om kunt gaan en losmaken van je beperkingen.

 • Voel je de zon weer in je hart schijnen, plezier is weer te voelen in al je cellen en je levensenergie is weer terug! Je zelfvertrouwen is gegroeid en uitgestelde verlangens zijn voor jou verleden tijd!
€ 799,-

Investering in jezelf

Een holistisch coachtraject bestaat uit:

 • Zes sessies van 90 minuten.
 • Oefeningen voor thuis.
 • extra ondersteuning via Whats app of mail.
 • Onze sessies vinden plaats in mijn praktijk in Heerhugowaard of desgewenst via videobellen (Zoom of Facetime).
 • Betalen in termijnen mogelijk.
 • Tarieven voor bedrijven zijn exclusief BTW.

Wat anderen over mij zeggen

energetische coaching

Het coachingstraject met Brigitte heeft mij zeer goed gedaan.
Veel belangrijke inzichten gekregen zoals dat ik fouten mag maken en er toe doe.
Dat als ik mijn eigen keuzes maak en daarbij blijf, dit me sterker maakt.
Brigitte had echt aandacht voor mij.
Ik krijg nu ook complimenten uit mijn omgeving over mijn doen en laten.
 Men reageert ook anders op mij en zelf blijf ik niet zo lang meer hangen in een rotgevoel. Dat is heel fijn!

EFT is top, een hele prettige techniek die je ook zonder haar kunt toepassen.

Dat maakt het fijn en ik merk dat je daardoor heel snel weer goed in je vel zit.

Het krijgt sneller een plekje waar je op dat moment mee zit en het werkt ook duidelijk nog een tijdje na.

Al met al, ik raad haar zeker aan als coach! 

Seréna Lakeman
energetische coaching

Voordat ik bij Brigitte kwam was ik even de weg kwijt. Dankzij haar coachingstraject heb ik er vertrouwen in weer op de goede weg te zijn. Wat voor mij heel belangrijk is geweest is dat ik weer alle vertrouwen heb dat het goed komt. Brigitte is een ongelooflijk lieve vrouw die iedereen in zijn waarde laat. Situaties waar ik voorheen lang van slag kon zijn kan ik nu veel sneller accepteren en loslaten. Ik heb heel veel emotionele bagage opgeruimd. Er is nog nooit iemand geweest bij wie ik me zo open heb kunnen opstellen als bij Brigitte

Anoniem

energetische coaching

Voor mij weer een hele vernieuwende vorm van coaching. Ik vond Brigitte heel betrokken en ze nam echt de tijd. Ook nadien vroeg zij hoe het was gegaan. Top!

Noil Ster

Holistische coaching - Veelgestelde vragen

 • Kan ik ook in termijnen betalen?
  Ja, dat kan. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

 • Wordt het ook vergoed?
  Mijn praktijk staat ingeschreven bij  de beroepsvereniging CAT (voor meer informatie over CAT, verwijs ik naar de website: www.catcomplementair.nl ). Mijn deskundigheid valt onder de vakgroep Natuurgeneeskunde.  Hierdoor worden een groot aantal van de kosten door de ziektekostenverzekeraars vergoed (vanuit een aanvullende verzekering) voor mensen boven de 18 jaar. Ik raad je aan goed met je zorgverzekeraar uit te zoeken wat voor jou van toepassing is, zodat je weet waar je aan toe bent. Hier een overzicht van alle zorgverzekeraars. Ik val onder CAT - level 3 therapeuten.
  Mijn holistische coaching valt onder prestatiecode 24005

 • Vergoeding van de werkgever
  Veel werkgevers hebben een budget voor scholingskosten. Hier valt coaching ook onder. Vraag het eens na bij je werkgever of personeelszaken. 
 • Vergoeding belastingdienst
  Als er sprake is van een leertraject (je doet kennis op onder begeleiding of toezicht), kun je de kosten hiervan aftrekken van de belasting; je krijgt daardoor, afhankelijk van je inkomen, 30% tot 50% van de kosten terug van de belastingdienst. Er moet voor de aftrekbaarheid altijd verband bestaan met inkomensverwerving en/of verbetering op de arbeidsmarkt. Er is een drempel van 250 euro (de kosten daarboven kun je aftrekken). Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

 • Hoe lang duurt een coachtraject?
  Gemiddeld tussen de drie en vier maanden.

 • Is het mogelijk om ook één sessie bij je te doen?
  In principe niet. Maar soms maak ik uitzonderingen. Dit is afhankelijk van jouw situatie en wens. Neem contact met me op dan praten we erover.

CORONA

Ook ik werk natuurlijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Tijdens de coaching houden we anderhalve meter afstand van elkaar. Voor de Access bars behandelingen gebruik ik mondkapjes. Daarnaast laat ik je een bijzondere manier van begroeten ervaren zodat je gaat voelen dat afstand  ook iets moois kan geven.

COACHING IN MIJN PRAKTIJK OF ONLINE

Je kunt bij me in de praktijk komen en als dit te ver voor je is of nog angst ervaart om live contact te hebben, kan de sessie ook online gegeven worden. Via Zoom of Facetime.
Hier hebben we eerst telefonisch contact over om te kijken of dit voor jou geschikt is.

Vanuit mijn intuïtie en kennis werk ik met de volgende methodieken:

EFT

Middels Emotional Freedom Technique (EFT) werk ik aan ontlading van de opgeslagen energie en emoties in je lichaam, ten gevolge van trauma of heftige ervaringen. Energie wat niet kan stromen, zorgt voor emotionele, mentale en fysiek blokkades. Dit zorgt voor stress, uitputting en fysieke klachten. 

Access bars

Bij Access bars lig je relaxt op een behandeltafel en wordt je aangeraakt op 32 punten op je hoofd. Deze staan in verbinding met je energiebanen die gelinkt zijn aan  gebieden zoals; controle, creativiteit, communicatie, geld, lichaam, vreugde, vorm en structuur. Door de aanraking kom je in een diepe ontspanning wat zorgt voor ontlading op blokkades in deze gebieden. 

Voice Dialoque

Voice Dialoque gaat ervan uit dat we uit meerdere delen of subpersoonlijkheden bestaan. Door de toepassing van deze techniek wordt je gewaar van deze delen. Bijvoorbeeld, de innerlijke criticus, de pleaser, de perfectionist, de pusher of het innerlijke kind. We hebben tientallen van dit subpersoonlijkheden. Door met deze delen in gesprek te gaan ga je jezelf beter begrijpen en voel je weer controle over je eigen keuzes en gedrag.

Ademhalingstechnieken

Een juiste en bewuste ademhaling is van belang voor een goede doorstroming van zuurstof e energie. Middels diverse technieken leer je hoe je je ademhaling in kan zetten bij stressvolle situaties.

Helende visualisaties

Ik werk met de kracht van beelden en jouw innerlijk weten. Bij een helende visualisatie is het niet noodzakelijk dat je beelden ziet. Je kunt het ook voelen of vanuit je hart weten. Een helende visualisatie helpt je bij het verwerken en helen van oude pijnen. Ik begeleid je door jouw innerlijk weten.

energetische coaching Heerhugowaard

Gratis Adviesgesprek

Heb je nog vragen, twijfel je of een traject voor jou iets is of ben je nieuwsgierig naar wat ik eventueel voor je kan betekenen? Je kunt altijd een gratis adviesgesprek bij me aanvragen. Dit gesprek kan zowel telefonisch of in mijn praktijk in Heerhugowaard. De duur van dit gesprek is ca. 30 minuten

Ik leer zelfbewuste vrouwen die zichzelf dreigen te verliezen door stress, onzekerheid en twijfels van het goed doen, hoe ze van twijfel en angst naar vertrouwen en rust komen zodat ze vanuit  zelfvertrouwen, stabiliteit en plezier elke uitdaging van het leven kunnen omarmen. 
energetische coaching


Groei vanuit zelfvertrouwen, compassie, eigenliefde en krijg weer nieuwe energie


KIES VOOR HOLISTISCHE COACHINGKoekje erbij?