holistisch coaching

Holistisch coaching voor vrouwen die willen leven vanuit vrijheid, plezier en vertrouwen in zichzelf

Herken je jezelf in één van onderstaande situaties?

 • Vanuit enthousiasme of zorg voor een ander zeg je snel 'ja'. Ook al kom je regelmatig in tijdsnood en ren je van hot naar her. Je zou willen dat je ook eens 'nee' kon zeggen (zonder schuldgevoel).

 • Al zoveel hulpverlening; psychologen, workshops en/of opleidingen heb je gevolgd. Ondanks dat knaagt het zelfvertrouwen regelmatig aan je en blijf je twijfelen aan de dingen die je doet. De moed zakt je in schoenen als je weer op zoek gaat naar een coach of therapeut. Het vertrouwen hierin brokkelt meer en meer af wat je soms wanhopig en alleen laat voelen.

 • Eigenlijk vind je dat je teveel drinkt en/of snoept. Je wilt minderen of helemaal stoppen maar er hoeft maar iets te gebeuren of je laat je weer verleiden door dat 'ene' glaasje wijn of chocolaatje (wat helaas vaak niet bij eentje blijft). Je zelfverwijtende stem zoals: 'wat ben je een slappeling' of 'je kan ook nooit iets goed doen' wordt steeds groter.

 • Steeds vaker kom je doodmoe thuis en ontploft snel als je partner iets aan je vraagt.

 • Al zolang wil je die ene opleiding volgen. En toch blijf je maar uitstellen. Onzekerheid blijft aan je knagen.

 • Je collega’s en vrienden denken allemaal dat je ongelooflijk veel zelfvertrouwen hebt. Ze bewonderen je er regelmatig om. Maar ze moesten eens weten hoe je je van binnen voelt. Zo vaak twijfel je over datgene wat je zegt of doet. Bevestiging dat je het goed doet, is juist wat je heel erg nodig hebt en misschien zelfs onbewust verslaafd aan bent. Dit alles weten je collega's niet. Je kunt heel goed een masker van zelfvertrouwen opzetten. Maar van binnen ga je dood van angst en onzekerheid.

Jouw klacht wordt vanuit het geheel bekeken, dat is hoe ik werk als holistisch emotiecoach.

vrij van verslaving Brigitte

Hoe zou het voor je zijn als je....

🏆 je grenzen voelt en durft aan te geven zonder schuldgevoel? Zodat niet al je tijd  opgeslokt wordt door al jouw enthousiaste Ja's tegen iedereen?  Waardoor jezelf oplaadt en weer met plezier en vol energie voor anderen kan zorgen.


🏆 jezelf innerlijk sterk genoeg maakt om NEE te zeggen tegen je verslavende gedrag? Zodat je het heft in eigen handen terugkrijgt voor alle belangrijke beslissingen in je leven.  Hoe zou dat voor je zijn?

🏆 je negatieve gedachten over jezelf omzet in helpende. Zodat jij je eigen wijsheid in durft te zetten en je onzekerheid  achter je te laat.Vol vertrouwen in jeZelf.


🏆 niet alleen weet maar vooral ook voelt dat je sterk en wijs bent. En meer kan dan dat je ooit had gedacht. Zodat je je mooiste dromen waarmaakt 🎶.


Dit alles is mogelijk! Geloof het en zet je eerste stap door een gratis ontdekgesprek aan te vragen.
Helemaal vrijblijvend. Ik help je graag op weg. Net zoals ik gedaan heb bij de velen die je voorgingen. Lees een aantal testimonials hier.

Holistisch coaching betekent werken op alle lagen van jouw zijn:

Mentaal, emotioneel, lichamelijk, spiritueel en energetisch. Alles is met elkaar verbonden. Zo heel je op diepere lagen en verbind je met je werkelijke zelf!

Brigitte holistisch emotie coach

Wat betekent holistisch coaching?

Ons bewustzijn bestaat uit vier lagen: je mentale, emotionele, lichamelijke en energetische bewustzijn.
In elk bewustzijn bevinden zich lagen waarin je kunt helen of transformeren.

Op elke laag kan pijn zitten.  Doordat alles in verbinding met elkaar staat; het denken, je lichaam, emoties en het energetische veld is het belangrijk om op alle lagen te werken zodat je pijn voorgoed los laat.


Een holistisch coach of therapeut werkt op alle lagen omdat dit ervoor zorgt dat oude patronen, overtuigingen en/of blokkades definitief getransformeerd worden. 


Hierbij heb ik mijn eigen H.E.A.L. formule ontwikkeld van waaruit ik begeleid.
Ik gebruik daar onder andere het innerlijk kind werk bij, EFT (Emotional Freedom Technique) ofwel Tapping, Voice Dialoque,  ademwerk, Access bars, systemisch en lichaamswerk.

Heal Holistisch

De vier pijlers van mijn H.E.A.L. formule

 • Herkennen = herkennen staat voor bewustwording. Als je iets niet bewust bent kun je er ook niets aan veranderen. Ik maak het onbewuste zichtbaar voor je.
 • Erkennen = Erkenning voor alles wat is. Erkenning vanuit diepere lagen zorgt voor rust in je systeem. Je bent op weg naar de eerste stappen van definitieve heling.
 • Aandacht = Stilstaan en aandacht geven wat in deze fase nodig is voor verdiepende heling en transformatie. 
 • Liefhebben = Je gaat leren zonder oordeel te kijken en te voelen van alles wat in je leeft. Dit zorgt ervoor dat negatieve gevoelens over jezelf automatisch losgelaten worden. Dit is het integratie proces waarin je definitief afscheid neemt van oude patronen, niet helpende overtuigingen en blokkades. Jouw pad van Eigenliefde 💞.

Wat mag je verwachten?

Aan het einde van jouw holistische "Terug naar jeZelf" traject:

 • Voel je zelfvertrouwen wat je nooit meer loslaat.
 • Durf je hulp te vragen zonder bang te zijn dat je dom overkomt.
 • Heb je regie over je negatieve gedachten.
 • Sta jij je mannetje als iemand het niet met je eens is. 
 • Zijn de twijfels over jezelf voorbij!
 • Kun jij met uitdagende situaties omgaan zonder jezelf te verliezen. 
 • Geloof je in jezelf vanuit een dieperliggend bewustzijn.
 • Voel jij liefde voor jezelf zoals je nog nooit gevoeld hebt!
 • Begrijp je je gevoelens die je eerder konden overweldigen. 

 • Voel je dat je het heft weer in eigen handen hebt.
 • Ben je nieuwsgieriger naar wat het leven je nog meer te bieden heeft vanuit plezier, innerlijke rust en vertrouwen!
 • Heb je weer de energie en creativiteit om je leven met plezier in te vullen!

Wat anderen over mij zeggen

energetische coaching

Het holistisch coachingstraject met Brigitte heeft mij zeer goed gedaan.
Veel belangrijke inzichten gekregen zoals dat ik fouten mag maken en er toe doe.
Dat als ik mijn eigen keuzes maak en daarbij blijf, dit me sterker maakt.
Brigitte had echt aandacht voor mij.
Ik krijg nu ook complimenten uit mijn omgeving over mijn doen en laten.
 Men reageert ook anders op mij en zelf blijf ik niet zo lang meer hangen in een rotgevoel. Dat is heel fijn!

EFT is top, een hele prettige techniek die je ook zonder haar kunt toepassen.

Dat maakt het fijn en ik merk dat je daardoor heel snel weer goed in je vel zit.

Het krijgt sneller een plekje waar je op dat moment mee zit en het werkt ook duidelijk nog een tijdje na.

Al met al, ik raad haar zeker aan als coach! 

Seréna Lakeman
energetische coaching

Er is nog nooit iemand geweest bij wie ik me zo open heb kunnen opstellen als bij Brigitte. Voordat ik bij haar kwam was ik even de weg kwijt. Dankzij haar coachingstraject heb ik er vertrouwen in weer op de goede weg te zijn. Wat voor mij heel belangrijk is geweest is dat ik weer alle vertrouwen heb dat het goed komt. Brigitte is een ongelooflijk lieve vrouw die iedereen in zijn waarde laat. Situaties waar ik voorheen lang van slag kon zijn kan ik nu veel sneller accepteren en loslaten. Ik heb heel veel emotionele bagage opgeruimd. 

Anoniem

energetische coaching

Voor mij weer een hele vernieuwende vorm van coaching. Ik vond Brigitte heel betrokken en ze nam echt de tijd. Ook nadien vroeg zij hoe het was gegaan. Top!

Noil Ster

Je kunt het ook alleen doen

En dat doe je  waarschijnlijk je leven lang al!  Ik snap je! Ik weet wie je bent. Hou er alleen rekening mee dat we allemaal te maken hebben met onze blinde vlekken. Allemaal. Ik EN  jij ook!
Die blinde vlekken zorgen ervoor dat je niet alles ziet van jezelf. Daarnaast hebben we allemaal een beschermingsmechanisme ontwikkeld om de innerlijke pijn niet te hoeven voelen.


Door je opgebouwde beschermingsmechanismes vertraag je je eigen helingsproces als je het alleen wilt doen.


 Ik spreek uit ervaring. Wat ik jou gun is dat je niet zo lang worstelt als dat ik heb gedaan. ( en vaak andere sterke vrouwen zie doen)


Jarenlang heb ik gevochten, strijd gehad met mezelf en vond ik dat ik het alleen moest uitzoeken. Ik had er geen geld voor over en gunde mezelf al helemaal niet de tijd om met mezelf aan de slag te gaan. Ik kocht liever mooie kleding en was meer met mijn uiterlijk bezig. Totdat ik er achter kwam dat onbewuste angsten en een te lage EIGENWAARDE, me tegenhield om hulp te vragen en in mezelf te investeren.


Mijn lage eigenwaarde heeft ervoor gezorgd dat ik altijd alles alleen deed. Nu ik bewust ben geworden van dit alles, deel ik mijn kennis, kunde en kwaliteiten graag met je.
Dit is één van de redenen waarom ik elke week drie gratis ontdekgesprekken geef (en je gratis waardevolle dingen op mijn site kan vinden).

Wil je persoonlijke advies?

Ik denk graag met je mee om te kijken welke stap voor jou de beste volgende stap is. Daarnaast geef ik je ook nog tips wat je kunt doen als je het toch alleen wilt doen. Waar wacht je nog op? Je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen.

Holistische coaching - Veelgestelde vragen

 • Kan ik ook in termijnen betalen?
  Ja, dat kan. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

 • Wordt het ook vergoed?

Vergoeding vanuit de zorgverzekering:
Mijn praktijk staat ingeschreven bij  de beroepsvereniging CAT (voor meer informatie over CAT, verwijs ik naar de website: www.catcomplementair.nl ). Mijn deskundigheid valt onder de vakgroep Natuurgeneeskunde, Energetisch therapie en coaching. Hierdoor wordt een groot aantal van de kosten door de ziektekostenverzekeraars vergoed (vanuit een aanvullende verzekering) voor mensen boven de 18 jaar. Ik raad je aan goed met je zorgverzekeraar uit te zoeken wat voor jou van toepassing is, zodat je weet waar je aan toe bent. Hier een overzicht van alle zorgverzekeraars. Ik val onder CAT - Vergoedbare therapeuten

 • Vergoeding van de werkgever:
  Veel werkgevers willen je preventief ondersteunen. Daarom hebben veel bedrijven een budget voor scholingskosten en coaching. Vraag eens naar de mogelijkheden binnen jouw bedrijf. Dit kun je doen bij je werkgever of personeelszaken.
  Zit je al in een burn-out en ben je ziek thuis? Dan is de kans nog meer aanwezig dat je werkgever wilt vergoeden. Het is dan in hun eigen belang als jij weer lekker in je vel en energie komt te zitten. 
 • Ik loop ook nog bij een psycholoog, is dit erbij dan teveel?
  Dit is persoonlijk. In principe gaat het juist heel goed samen. Een een aantal klanten van mij loopt ook bij een psycholoog en ervaren het juist als heel prettig. Dit omdat veel psychologen meer (of alleen) op het cognitieve stuk behandelen. Naast het cognitieve stuk werk ik ook op je emotionele, fysieke en spirituele laag wat alles in jou verbindt. Hierdoor kan dit samen juist sterker en sneller werken. In een ontdekgesprek kan ik persoonlijk met je mee kijken of het voor jou teveel zou zijn.

 • Ik heb het behoorlijk druk. Hoeveel tijd gaat me dit kosten?
  Ik snap dat je het druk hebt. De tijd is afhankelijk van hoeveel aandacht jij jezelf gunt. Een sessie duurt 90 minuten en je krijgt adviezen met oefeningen mee. Niets moet, ik ben geen schooljuf! De tijd die jij in de oefeningen steekt bepaal je helemaal zelf. Wat ik alleen kan aangeven is dat des te meer aandacht je jezelf gunt, des te sneller je je doel zult behalen. Ik wil je uitnodigen om er naar te kijken als een investering in jezelf. Zowel qua tijd als geld. Je bent het waard!

 • Hoe lang duurt een holistisch coachtraject?
  Dit is afhankelijk van je klacht maar gemiddeld tussen de drie en vier maanden.

 • Is het mogelijk om ook één sessie bij je te doen?
  In principe niet. Uit ervaring weet ik dat meerdere sessies nodig zijn om de resultaten te behalen die je wilt. Maar soms maak ik uitzonderingen. Dit is afhankelijk van jouw situatie, wens en waar je nog meer mee bezig bent. Neem contact met me op dan praten we erover.

COACHING IN MIJN PRAKTIJK OF ONLINE

Je kunt bij me in de praktijk komen en als dit te ver voor je is of nog angst ervaart om live contact te hebben, kan de sessie ook online gegeven worden. Via Zoom of Facetime. Hier hebben we eerst telefonisch contact over om te kijken of dit voor jou geschikt is.

energetische coaching

KIES VOOR HOLISTISCHE COACHING


Groei vanuit vertrouwen, plezier, compassie, eigenliefde en krijg weer nieuwe energie