Tarieven en vergoedingen

Niet lekker in je vel? Blijf je onzeker over jezelf en/of je doen en laten? En maakt het je steeds meer ongelukkig en misschien soms wel wanhopig? Ondanks dat je al heel veel hebt gedaan en uitgeprobeerd? Ik weet wie je bent! Ik ken je want ik ben jou geweest.


Diepliggende angsten (bewust en onbewust) belemmeren je om te zijn wie je wilt zijn en te genieten van het leven. Als het gaat om angsten transformeren naar een diep vertrouwen, ben ik een expert.


Velen zijn je voorgegaan en hebben mij ervaren als de éérste persoon in hun leven die hun echt zag en hoorde. En zich eindelijk veilig voelde om diepere lagen in zichzelf aan te kijken.


Elke week geef ik vijf gratis adviesgesprekken weg. Zodat je kunt kijken of jij die klik ook met mij hebt. Dit gesprek kan telefonisch of in mijn praktijk in Heerhugowaard. De duur van dit gesprek is ca. 30 minuten


Van hart tot hart, Brigitte Rijmers, holistisch coach


Mijn praktijk staat ingeschreven bij de beroepsvereniging CAT*. Mijn deskundigheid valt onder de vakgroep Natuurgeneeskunde.  Hierdoor worden mijn behandelingen voor een gedeelte vergoed door een groot aantal van de ziektekostenverzekeraars (vanuit een aanvullende verzekering) voor mensen boven de 18 jaar.  Mijn behandelingen vallen onder de volgende prestatiecodes:


  •  24005 - Natuurgeneeskundig consult en 24012 - Energetische therapie

Ik raad je aan om goed uit te zoeken wat voor jou van toepassing is, zodat je weet waar je aan toe bent. Hier vindt je een overzicht van alle zorgverzekeraars. Ik val onder CAT - level 3 therapeuten.

* Voor meer informatie over CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) , kijk op: www.catcomplementair.nl


Vergoeding vanuit je werkgever

Bedrijven hebben vaak budget voor scholingskosten. Hier wordt coaching ook toe gerekend. Vraag eens na bij je werkgever. Personeelszaken kan je hier vaak meer over vertellen.


Vergoeding belastingdienst

Als er sprake is van een leertraject (je doet kennis op onder begeleiding of toezicht), kun je de kosten hiervan aftrekken van de belasting; je krijgt daardoor, afhankelijk van je inkomen, 30% tot 50% van de kosten terug van de belastingdienst. Er moet voor de aftrekbaarheid altijd verband bestaan met inkomensverwerving en/of verbetering op de arbeidsmarkt. Er is een drempel van 250 euro (de kosten daarboven kun je aftrekken). Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Adviesgesprek

Twijfel je nog wat jij nodig hebt op dit moment om de volgende stap te zetten? En kun je hier wel wat advies bij gebruiken?


Elke week geef ik vijf gratis adviesgesprekken weg. Hierin kijk ik met je mee waar jij veranderingen in kunt aanbrengen. Na dit gesprek kun kijken we of ik de juiste persoon ben voor jou.

Groeisessie

In principe bied ik alleen trajecten aan omdat ik uit ervaring weet dat ik jou in zes sessies kan helpen je doel te bereiken. Twijfel je nog of mijn werkwijze bij jou past dan kun je gebruik maken van één groeisessie.


Tijdens deze sessie ga je ervaren hoe ik met je samenwerk en gaan we al meteen de verdieping in. Zo kun je zelf voelen of een volledig traject voor jou is.


Duur van een Groeisessie is 90 minuten.
Prijs: 135 euro (inclusief advies na de sessie)
Na de groeisessie besluit je of je wel of niet verder met me wilt samenwerken aan jouw innerlijk geluk. 

Investering holistische begeleidingstraject

Dit coachtraject bestaat uit:

  • Zes sessies van 90 minuten
  • Oefeningen voor thuis
  • extra ondersteuning via Whats app of mail.
  • Onze sessies vinden plaats in mijn praktijk in Heerhugowaard of desgewenst via videobellen (Zoom of Facetime)
  • Betalen in termijnen mogelijk
  •  799 euro 

Tarieven voor bedrijven zijn exclusief BTW.

Investering Access bars

Enkele sessie van 60 minuten             -  65 euro

Enkele sessie van 90 minuten     -  95 euro


Zit je in een burn-out of voel je je regelmatig depressief?

Dan raad ik een begeleidingstraject aan. Vraag een gratis adviesgesprek aan dan bespreken we de mogelijkheden helemaal afgestemd op jou.

Ik begeleid hooggevoelige vrouwen die vaak negatief over zichzelf denken en steeds minder kunnen genieten van het leven, hoe zij innerlijke pijn kunnen helen en negatieve gedachten kunnen ombuigen naar  innerlijke kracht en een diepliggend vertrouwen. Waardoor zij in rust en ontspanning bij zichzelf kunnen blijven in alledaagse hectiek.

Holistisch coach

Klachtenregeling

Heb je een klacht? Laat het me weten. We komen er vast uit in een persoonlijk gesprek. Komen we er samen niet uit en heb je een  klacht over mijn individuele functioneren dan kun je een officiële klachtenprocedure starten bij een geschillencommissie. Ik ben als CAT therapeut aangesloten bij GAT geschillen: www.gatgeschillen.nl

arrow_drop_up arrow_drop_down