Brigitte holistisch emotie coach

Tarieven en vergoedingen

Wat goed dat je op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden voor jezelf!
Heb je nog vragen, laat het me weten. Ik ben er voor jou!Vergoeding zorgverzekering

Mijn praktijk staat ingeschreven bij de beroepsvereniging CAT*. Mijn deskundigheid valt onder de vakgroep Natuurgeneeskunde en Energetische therapie.  Hierdoor wordt mijn individuele en curatieve therapie vaak voor een gedeelte vergoed door een groot aantal van de ziektekostenverzekeraars voor mensen boven de 18 jaar, vanuit een aanvullende verzekering.   Mijn holistische coaching/therapie valt onder de volgende prestatiecodes:


  • 24005 - Natuurgeneeskundig consult
  • 24012 - Energetische therapie
  • 24505 - (kinder) Coaching

Ik raad je aan om goed uit te zoeken bij je zorgverzekering wat voor jou van toepassing is, zodat je weet waar je aan toe bent. Ik val onder CAT Vergoedbaar therapeuten.

* Voor meer informatie over CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) , kijk op: www.catvergoedbaar.nl 


Vergoeding vanuit je werkgever

Vraag aan je werkgever of hij jou wil ondersteunen. Je werkgever heeft er baat bij dat jij lekker in je vel zit én blijft! 

Als jij weer goed in je kracht komt heeft dit invloed op je gezondheid. Gelukkig zijn veel werkgevers hier maar al te goed van bewust. 


Bedrijven hebben vaak budget voor scholingskosten. Hier wordt coaching ook toe gerekend. 

Vraag naar de mogelijkheden bij jou op je werk.


Behandelingen

Gratis ontdekgesprek

Twijfel je nog wat jij nodig hebt om gelukkig te worden? Laten we samen  ontdekken welke stap voor jou het meest wenselijke is. Ik kijk graag met je mee en geef je tips om beter met je gevoelens om te gaan.


Laten we samen jouw mogelijkheden ontdekken. We kijken of ik de juiste persoon voor jou ben op dit moment. Zo niet dan stuur ik je graag door naar één van mijn collega's.


Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Met wel het risico dat je leven positief verandert. Ben je daar klaar voor?

Terug naar jezelf losse sessie

Twijfel je nog of een Terug naar jeZelf traject iets voor jou is? Dan bied ik je de mogelijkheid om een losse sessie bij me te boeken. Hierin gaan we diepere lagen in je onderbewuste onderzoeken, blokkades opheffen en helen op datgene wat zich laat zien in het moment.


Na deze sessie kun je zelf voelen of een volledig traject voor jou is. Duur van een energetische healing is anderhalf uur.
Investering: 165 euro

Holistisch Terug naar Jezelf traject

Dit holistische coachtraject bestaat uit:

  • Zes sessies van 90 minuten
  • Oefeningen voor thuis
  • Onze sessies vinden plaats in mijn praktijk in Heerhugowaard of desgewenst via videobellen (Zoom of Facetime)
  • Betalen in termijnen mogelijk
  •  947 euro 

Tarieven voor bedrijven zijn exclusief BTW.

Ontstress door Access bars

  • Sessie van anderhalf uur  -  155 euro

Zit je in een burn-out of voel je je regelmatig depressief?

Dan raad ik een holistisch traject aan. Vraag een gratis adviesgesprek aan dan bespreken we de mogelijkheden helemaal afgestemd op jou.

Klachtenregeling

Heb je een klacht? Laat het me weten. We komen er vast uit in een persoonlijk gesprek. Komen we er samen niet uit en heb je een  klacht over mijn individuele functioneren dan kun je een officiële klachtenprocedure starten bij een geschillencommissie. Ik ben als CAT therapeut aangesloten bij GAT geschillen: www.gatgeschillen.nl