arrow_drop_up arrow_drop_down
Natuurgeneeskunde

Tarieven en vergoedingen

Mijn praktijk staat ingeschreven bij de beroepsvereniging CAT*. Mijn deskundigheid valt onder de vakgroep Natuurgeneeskunde.  Hierdoor worden mijn behandelingen voor een gedeelte vergoed door een groot aantal van de ziektekostenverzekeraars (vanuit een aanvullende verzekering) voor mensen boven de 18 jaar.  Mijn behandelingen vallen onder de volgende prestatiecodes:


  •  24005 - Natuurgeneeskundig consult = Holistisch coaching:

Ik raad je aan om goed uit te zoeken wat voor jou van toepassing is, zodat je weet waar je aan toe bent. Hier vindt je een overzicht van alle zorgverzekeraars. Ik val onder CAT - level 3 therapeuten.

* Voor meer informatie over CAT, kijk op: www.catcomplementair.nl


Vergoeding vanuit je werkgever

Bedrijven hebben vaak budget voor scholingskosten. Hier wordt coaching ook toe gerekend. Vraag eens na bij je werkgever. Personeelszaken kan je hier vaak meer over vertellen.


Vergoeding belastingdienst

Als er sprake is van een leertraject (je doet kennis op onder begeleiding of toezicht), kun je de kosten hiervan aftrekken van de belasting; je krijgt daardoor, afhankelijk van je inkomen, 30% tot 50% van de kosten terug van de belastingdienst. Er moet voor de aftrekbaarheid altijd verband bestaan met inkomensverwerving en/of verbetering op de arbeidsmarkt. Er is een drempel van 250 euro (de kosten daarboven kun je aftrekken).

Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Investering coachtraject

Een holistisch coachtraject betekent dat we gaan werken op zowel de emotionele, mentale, fysieke als spirituele laag. Dit coachtraject bestaat uit:

  • Zes sessies van 90 minuten
  • Oefeningen voor thuis
  • extra ondersteuning via Whats app of mail.
  • Onze sessies vinden plaats in mijn praktijk in Heerhugowaard of desgewenst via videobellen (Zoom of Facetime)
  • Betalen in termijnen mogelijk
  • € 799,-

Tarieven voor bedrijven zijn exclusief BTW.

Investering Access bars

Enkele sessie van 60 minuten - € 65,-

Enkele sessie van 90 minuten     - € 95,-


Zit je in een burn-out of voel je je regelmatig depressief?

Dan raad ik een begeleidingstraject aan. Vraag een gratis adviesgesprek aan dan bespreken we de mogelijkheden helemaal afgestemd op jou.

Ik leer zelfbewuste drukbezette vrouwen die vastlopen in hun eigen belemmerende overtuigingen of meningen van anderen, hoe zij vanuit vertrouwen en innerlijke wijsheid weer kunnen handelen.

Klachtenregeling

Is er een klacht? Dan hoor ik dit graag en proberen we er in een persoonlijk gesprek uit te komen. Is er een klacht over mijn individuele functioneren en komen we er samen niet uit, dan kun je een officiële klachtenprocedure starten bij een geschillencommissie. Ik ben als zelfstandig zorg professioneel aangesloten bij het Klachtenportaal - ZORG.

Download hier de handleiding van het klachtenportaal "wat te doen bij een klacht". 


Koekje erbij?