Tarieven en vergoedingen

Mijn praktijk staat ingeschreven bij de beroepsvereniging CAT*. Mijn deskundigheid valt onder de vakgroep Natuurgeneeskunde.  Hierdoor worden mijn behandelingen voor een gedeelte vergoed door een groot aantal van de ziektekostenverzekeraars (vanuit een aanvullende verzekering) voor mensen boven de 18 jaar.  Mijn behandelingen vallen onder de volgende prestatiecodes:


  •  24005 - Natuurgeneeskundig consult en 24012 - Energetische therapie

Ik raad je aan om goed uit te zoeken wat voor jou van toepassing is, zodat je weet waar je aan toe bent. Hier vindt je een overzicht van alle zorgverzekeraars. Ik val onder CAT - level 3 therapeuten.

* Voor meer informatie over CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) , kijk op: www.catcomplementair.nl


Vergoeding vanuit je werkgever

Bedrijven hebben vaak budget voor scholingskosten. Hier wordt coaching ook toe gerekend. Vraag eens na bij je werkgever. Personeelszaken kan je hier vaak meer over vertellen.


Vergoeding belastingdienst

Als er sprake is van een leertraject (je doet kennis op onder begeleiding of toezicht), kun je de kosten hiervan aftrekken van de belasting; je krijgt daardoor, afhankelijk van je inkomen, 30% tot 50% van de kosten terug van de belastingdienst. Er moet voor de aftrekbaarheid altijd verband bestaan met inkomensverwerving en/of verbetering op de arbeidsmarkt. Er is een drempel van 250 euro (de kosten daarboven kun je aftrekken). Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Adviesgesprek

Twijfel je nog wat jij nodig hebt op dit moment om de volgende stap te zetten? En kun je hier wel wat advies bij gebruiken?


Elke week geef ik vijf gratis adviesgesprekken weg. Hierin kijk ik met je mee waar jij veranderingen in kunt aanbrengen. Na dit gesprek kun je kijken of werken met mij jou aanspreekt.

Intake gesprek

Heb je besloten om met mij een coachtraject aan te gaan? Dan hebben we als eerste een intakegesprek. Hierin neem ik vragen met je door die jou en mij meer helderheid geven over waar de oorzaak van je klachten liggen. Daarnaast ga je meteen al je eerste sessie ervaren.


Investering voor een intake gesprek is 75 euro (60 minuten)

Investering coachtraject

Een holistisch coachtraject betekent vooral dat je bewustzijn vergroot wordt op alle niveau's van het leven: emotioneel, mentaal, fysiek en energetisch. Op al deze lagen ga je helen.
 
Dit coachtraject bestaat uit:

  • Zes sessies van 90 minuten
  • Oefeningen voor thuis
  • extra ondersteuning via Whats app of mail.
  • Onze sessies vinden plaats in mijn praktijk in Heerhugowaard of desgewenst via videobellen (Zoom of Facetime)
  • Betalen in termijnen mogelijk
  •  799 euro

Tarieven voor bedrijven zijn exclusief BTW.

Investering Access bars

Enkele sessie van 60 minuten             -  65 euro

Enkele sessie van 90 minuten     -  95 euro


Zit je in een burn-out of voel je je regelmatig depressief?

Dan raad ik een begeleidingstraject aan. Vraag een gratis adviesgesprek aan dan bespreken we de mogelijkheden helemaal afgestemd op jou.

Ik leer zelfbewuste drukbezette vrouwen die zichzelf regelmatig voorbij lopen bij het zorgen van anderen en vastlopen door negatieve gedachten of gevoelens, hoe zij vanuit vertrouwen, rust en ontspanning bij zichzelf kunnen blijven in alledaagse hectiek.
Holistisch coach

Klachtenregeling

Heb je een klacht? Laat het me weten. We komen er vast uit in een persoonlijk gesprek. Komen we er samen niet uit en heb je een  klacht over mijn individuele functioneren dan kun je een officiële klachtenprocedure starten bij een geschillencommissie. Ik ben als CAT therapeut aangesloten bij GAT geschillen: www.gatgeschillen.nl

Koekje erbij?
arrow_drop_up arrow_drop_down