Brigitte holistisch emotie coach

Tarieven en vergoedingen

Wat goed dat je op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden voor jezelf!CAT vergoedbaar

Vergoeding zorgverzekering

Mijn praktijk staat ingeschreven bij de beroepsvereniging CAT*. Mijn deskundigheid valt onder de vakgroep Natuurgeneeskunde en Energetische therapie.  Hierdoor wordt mijn individuele en curatieve therapie vaak voor een gedeelte vergoed door een groot aantal van de ziektekostenverzekeraars voor mensen boven de 18 jaar, vanuit een aanvullende verzekering.   Mijn holistische coaching/therapie valt onder de volgende prestatiecodes:


  • 24005 - Natuurgeneeskundig consult
  • 24012 - Energetische therapie
  • 24505 - (kinder) Coaching

Ik raad je aan om goed uit te zoeken bij je zorgverzekering wat voor jou van toepassing is, zodat je weet waar je aan toe bent. Ik val onder CAT Vergoedbaar therapeuten.

* Voor meer informatie over CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) , kijk op: www.catvergoedbaar.nl 


Vergoeding vanuit je werkgever

Vraag aan je werkgever of hij jou wil ondersteunen. Je werkgever heeft er baat bij dat jij lekker in je vel zit én blijft! 

Als jij weer goed in je kracht komt heeft dit invloed op je gezondheid. Gelukkig zijn veel werkgevers hier maar al te goed van bewust. 


Bedrijven hebben vaak budget voor scholingskosten. Hier wordt coaching ook toe gerekend. 

Vraag naar de mogelijkheden bij jou op je werk.


Behandelingen

Twijfel je nog wat jij nodig hebt op dit moment om de volgende stap te zetten? En kun je hier wel wat advies bij gebruiken?

Ik kijk graag met je mee. Elke week geef ik drie gratis adviesgesprekken weg. Ik geef je tips en we kijken of ik degene ben die jou verder kan helpen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Twijfel je nog of een terug naar jezelf traject iets voor jou is? Dan bied ik je de mogelijkheid van een energetische healing aan. Hierin gaan we diepere lagen in je onderbewuste onderzoeken, blokkades opheffen en helen op datgene wat zich laat zien in het moment.


Na deze sessie kun je zelf voelen of een volledig traject voor jou is. Duur van een energetische healing is anderhalf uur.
Investering: 147 euro

Dit holistische coachtraject bestaat uit:

  • Zes sessies van 90 minuten
  • Oefeningen voor thuis
  • Onze sessies vinden plaats in mijn praktijk in Heerhugowaard of desgewenst via videobellen (Zoom of Facetime)
  • Betalen in termijnen mogelijk
  •  849 euro 

Tarieven voor bedrijven zijn exclusief BTW.

  • Sessie van anderhalf uur  -  125 euro

Zit je in een burn-out of voel je je regelmatig depressief?

Dan raad ik een holistisch traject aan. Vraag een gratis adviesgesprek aan dan bespreken we de mogelijkheden helemaal afgestemd op jou.

Ik begeleid hooggevoelige moeders die vaak negatief over zichzelf denken, steeds minder genieten van het leven, hoe zij innerlijke wonden kunnen helen en negatieve gedachten ombuigen naar  helpende gedachten wat rust en een diep innerlijk vertrouwen oplevert!

GAT geschillen

Klachtenregeling

Heb je een klacht? Laat het me weten. We komen er vast uit in een persoonlijk gesprek. Komen we er samen niet uit en heb je een  klacht over mijn individuele functioneren dan kun je een officiële klachtenprocedure starten bij een geschillencommissie. Ik ben als CAT therapeut aangesloten bij GAT geschillen: www.gatgeschillen.nl