Twijfels

Twijfels! We hebben (bijna) allemaal weleens last van onze twijfels of worden onzeker als we een keuze moeten maken of acties hebben ondernomen. Op zich is er niets mis met twijfel maar als je regelmatig twijfel of onzekerheid voelt, kan je belemmerd worden om dingen te ondernemen die jou blij maken. Mijns inziens is dat niet de bedoeling van het leven. Mooie vraag om jezelf eens te stellen en eerlijk antwoord te geven. Hoe vaak voel jij je onzeker of je iets wel of niet goed hebt gedaan?

Onzekerheid en Verlangens

TwijfelsMijn ervaring is dat hoe meer jouw keuze te maken heeft met een diep verlangen vanuit je hart, hoe lastiger het voor je wordt om vol zelfvertrouwen een keuze te maken of ergens in te geloven. Vooral als je je niet bewust bent van wat voor jou zo belangrijk is, waarom dit zo belangrijk voor je is en welke onderliggende angsten je nog in de weg zitten.

Hierdoor kan onzekerheid je overweldigen en kun je vast komen zitten in je eigen overtuigingen of overtuigingen van anderen. Dit kan ervoor zorgen dat uitstelgedrag een gewoonte bij je gaat worden en je niet het leven leeft waar jij naar verlangt.

Onbewust Verlangen

We leven voor 95% vanuit ons onderbewustzijn. Je hoeft je zelfs niet bewust te zijn van je diepste verlangens. Het is wel interessant om dit te gaan onderzoeken. Dit helpt je om je twijfels de baas te worden en te groeien naar de innerlijke kracht, die je nodig hebt om vol zelfvertrouwen keuzes te maken en daarnaar te handelen.

GELOOF IN JEZELF

Geloven in je potentie is in dit proces heel belangrijk. Je hoeft iets nog niet te kunnen. Het is van groot belang dat jij durft geloven dat je jouw (zelf)vertrouwen kunt vergroten. Gun jezelf de tijd om dit geloof in jezelf te ontwikkelen. Afhankelijk van wat je vroeger hebt meegemaakt, kan dit best een pittig proces zijn. Maar weet dat het voor iedereen mogelijk is.

Neem een besluit

Neem vandaag een besluit. Maak de afspraak met jezelf dat je gelooft dat jij van jouw twijfels af kunt komen. Dat je vol zelfvertrouwen jouw leven kunt gaan leven. Als je dit besluit voor jezelf heel serieus neemt, dan ga je dit ook echt bereiken! Geloof in je potentie!

GRATIS TRAINING – WORD JE TWIJFELS DE BAAS

twijfelsOm je extra te helpen heb ik een mooie training gemaakt en die geef ik helemaal gratis weg. Waarom? Omdat ik zelf jarenlang vast heb gezeten door mijn twijfels en onzekerheden.

Ik heb inmiddels de sleutel gevonden om van hardnekkige twijfels en onzekerheden af te komen en ik weet welke stappen naar vertrouwen genomen moeten worden. Ik deel dit graag met je. Het klinkt misschien raar, maar ik had gewild dat ik deze training tien jaar geleden zelf was tegengekomen. Ik ben ervan overtuigd dat het me een hoop tijd en ellende had bespaard. Zo enthousiast ben ik over deze training!

TwijfelsHeel veel succes ermee! Mooi mens, groei naar zelfvertrouwen en maak je dromen waar!

Van hart tot hart,
Brigitte Rijmers

Ps. Denk je dat iemand anders hier ook wat aan heeft? Wil je deze blog dan delen? Dank je wel.

Over de schrijver
Mijn naam is Brigitte Rijmers, ik ben Zelfvertrouwenscoach, holistisch trauma therapeut en EFT deskundige. Ik ondersteun leidinggevende vrouwen die onzeker zijn geworden door negatieve opmerkingen van dominante of narcistische personen uit hun directe omgeving. Ik help hen hun oeroude zelfvertrouwen terug te vinden, zodat ze in elke situatie, ook in aanwezigheid van dominante personen, bij zichzelf blijven en loskomen van de twijfels in zichzelf. Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Vraag een gratis ontdekgesprek bij me aan via mijn website www.coachingheftineigenhanden.nl
Reactie plaatsen