WELKOM DAMES VAN DE ZONDAGSMEETING.

Ik nodig jullie graag uit voor de workshop:

EMOTIONEEL IN BALANS

emotioneel in balans

Emotioneel in balans blijven is niet altijd even makkelijk. Zeker niet in uitdagende situaties.
Of bij heftige gebeurtenissen. Zelfs tijdens dagelijkse gebeurtenissen gebeurt er van alles waardoor je ineens in een heftige rollercoaster aan emoties terecht kan komen.


Het goede nieuws is, het is zeker wel te leren!
Hoe dit zit vertel ik je graag tijdens deze workshop.

En dat niet alleen.....

Je gaat naar huis met een zeer waardevolle techniek die jou helpt om emotioneel in balans te blijven. Hoe heftig of naar het gevoel ook voelt. Jij hebt de regie in handen om terug bij jezelf te komen!

Klinkt dit (bijna) onwerkelijk?
Snap ik!
Dacht ik ook jaren geleden.


Ook ik ben behoorlijk uit balans geweest met mijn emoties.

Het was me niet geleerd hoe ik met emoties om kon gaan.

Ik wist al helemaal niet dat je ze kon doorvoelen zonder dat je jezelf kwijt zou raken. Ik zat continue in de knel met mezelf door mijn overweldigende emoties.

Nu weet ik beter en leer het jou ook heel graag!

Zodat je niet jaren alleen hoeft te worstelen zoals ik wel heb gedaan. Ik laat je kennis maken met EFT*.

Meld je hier aan

en ontvang je persoonlijke link van onze zoomruimte
Emotioneel in balans aanmelding

*In het kort; wat is EFT en hoe helpt het jou?

EFT is een energetische methode die helpt om onverwerkte, onderdrukte en negatieve gevoelens om te zetten naar kalmte, ontspanning en ontlading van je systeem.

EFT is een klopmethode (ook wel tapping genoemd) die je zelf kunt toepassen. Door EFT kom je in diepere lagen van je bewustzijn waar verborgen emoties en gedachten liggen die je nu nog blokkeren of uit balans brengen. Door EFT spoor je ze op en neutraliseer je ze.

EFT en emoties

Wereldwijd is EFT wetenschappelijk onderzocht en bewezen dat het je stresshormoon cortisol heel snel laat dalen. Door het kloppen op acupressuurpunten kun je je overprikkeld zenuwstelsel tot rust laten komen.

Waarom emotioneel in balans?

Als je gestopt bent met welk verslavend middel dan ook, kom je in een rollercoaster van emoties en gevoelens terecht. Balans in jezelf is dan ver te zoeken. Dit heb je al ervaren.


Emoties zijn goed, altijd! Zelfs de negatieve (Ga ik dieper op in tijdens de workshop). De kunst is alleen om je emoties in balans te krijgen zodat je niet overgenomen wordt door overweldigende gevoelens die je onrustig maken en je willen doen laten grijpen naar verslavende middelen.


In deze workshop laat ik je ervaren hoe jij jezelf weer emotioneel in balans krijgt. Zelfs in de meest uitdagende situaties!


Tot snel.

Brigitte Rijmers-Wouda