VERKEN JEZELF WANDELING

Waar verlang jij naar?

Hoe mooi zou het voor je zijn als je vertrouwen voelt in al je cellen? Dat je weet dat alle wijsheid die je nodig hebt al bij je draagt? Hoe fijn zou je het vinden als je je onzekerheid kunt loslaten en gaat vertrouwen op je intuïtie en al wat je diep van binnen al weet?

Hoe geweldig zou het zijn als jij je vertrouwen, intuïtie, innerlijke wijsheid en kennis kunt koppelen zodat je je altijd goed genoeg voelt? En nooit meer het gevoel ervaart van welk tekort dan ook! Hoe zou dat voor je zijn? Klinkt het te mooi om waar te zijn? Kan ik me voorstellen! Maar dat is het niet. Geloof in deze mogelijkheid en het word waarheid voor je.

Herken je dit:

 • Negatieve gedachten (over jezelf) kunnen je steeds  weer uit balans halen.
 • Waardoor je vastloopt ondanks de mooie ideeën die je hebt om je verlangens waar te maken.
 • Angst ligt regelmatig op de loer en het gevoel van niet goed genoeg of tekort ervaar je steeds vaker.
 • Je probeert er van alles aan te doen om dit los te laten maar het komt steeds maar weer terug.
 • Alles in jou schreeuwt om het willen voelen van eigenliefde maar je loopt steeds weer tegen je eigen belemmerende overtuigingen op.
 • Ondanks dat je al heel veel weet en ook toepast ben je toe aan rust en ontspanning.

Alle wijsheid bevind zich in jou!

In de stilte van jezelf zul je alle wijsheid en heling vinden die jij nodig hebt om te doen wat je wilt doen en te voelen wat je wilt voelen. Door de begeleide meditaties in de natuur zul je sneller bij deze wijsheid komen waardoor heling dichterbij is dan je denkt! En jij kunt gaan loslaten wat niet meer bij je hoort.

Wat kun je verwachten?

 • Begeleide wandelmeditatie
 • Hartmeditatie
 • Zielsmeditatie
 • Stiltewandeling
 • Cellenmeditatie
 • Healing

De VERKEN JEZELF wandeling duurt ongeveer tweeënhalf uur.


We starten in het bos van Bergen (Noord-Holland), tegenover het restaurant Duinvermaak. Tijdens de wandeling zal ik je met diverse meditaties begeleiden zodat je nog dichter bij je ware zelf komt.


Inzichten komen naar voren die je verder gaan helpen om (nieuwe) stappen te zetten. Ter afsluiting vind er een healing plaats. Alle mogelijkheden voor een prachtig leven zitten in jou! Je hoeft ze alleen maar te ontdekken! Hopelijk tot ziens!

Praktische gegevens

Datum: zaterdag 26 september 2020
Tijd: van 10 uur - 12.30 uur
Investering: € 47,-

Hou rekening met uitloop. Na de wandeling is er een mogelijkheid om even na te praten.

 • Startlocatie: Breelaan 132, Bergen (bos in Noord Holland, (start tegenover restaurant Duinvermaak) )

RESERVEER OP TIJD! Maximaal aantal plekken per wandeling is 10.

Ook bij regen gaat de wandeling door.


I.v.m de coronamaatregelen, goed zorgen voor onszelf en rekening houden met anderen houden we fysiek afstand van elkaar. Toch zul je merken dat deze fysieke afstand geen belemmering hoeft te zijn om je verbonden met elkaar te voelen. Doe mee en je ervaart het!


Reacties van deelnemers

Prachtige wandeling waarin ik veel mooie inzichten heb mogen ontvangen. De hartmeditatie en zielsmeditatie waren heerlijk en fijn! Ook de begeleiding van Brigitte was heel fijn. Rustig en professioneel. Deze wandeling is zeker een aanrader, ik wil hem zelf ook nog heel graag een keer doen.

Amanda Lees - Intuïtieve coaching - www.amandaleescoaching.com

Marja Peen over de wandeling

Marja Peen - Mindfulness/energetisch coach
XXL in Balans

Zo fijn hoe de energie ons verbond tijdens de zielsmeditatie. Ik voelde me één met de natuur en tegelijkertijd alles los kunnen laten. Zo fijn! Zo’n mooi inzicht gekregen dat ik het makkelijk vond om uit de gedachten te blijven en mezelf kon verbinden met de aarde. Deze VERKEN JEZELF wandeling is zeker een aanrader, ik wil hem zelf ook nog een keer doen!

Christa van der Meulen - Energetisch Werker/Access Consciousness Bars and Bodyproces Practitioner en Fascilitator - www.byangelsandlight.com

Wat was het heerlijk om in het NU te zijn tijdens deze wandeling. Ik heb zo’n heerlijke verbinding gevoeld tijdens de hartmeditatie. De zielsmeditatie vond ik zo bijzonder. Om het aan te gaan om iemand in de ogen te kijken en dan de openheid en veiligheid te voelen. Zo mooi! Mijn mooiste inzicht is dat ik meer in het NU de momenten mag pakken. Ik vond het heerlijk om gelijkgestemden te ontmoeten. Ik wil de wandeling zeker nog een keer doen.

Theresa Groot

Tijdens de VERKEN JEZELF wandeling voelde ik me weer in contact komen met mezelf, zo fijn! Ook de hart en zielsmeditatie was positief en openend voor mij. Het mooiste inzicht wat ik kreeg tijdens de wandeling was hoeveel je opvalt van de omgeving als je je aandacht er op kan richten. De begeleiding van Brigitte was open en vrolijk en ik zou zeker nog een keer mee willen doen. Een aanrader!

Wat ik bijzonder fijn vond aan deze wandeling was het respect voor de stilte die Brigitte heeft gecreëerd. Ook de plek van de hartmeditatie was heerlijk en in een fijn tempo. Tijdens de zielsmeditatie trof ik mijn zielsmaatje. Prachtige inzichten gekregen. Onder andere hoe ik mijn focus kan bewaren. De begeleiding van Brigitte was heel prettig, open, steunend maar niet sturend. Deze wandeling raad ik zeker aan anderen aan, jij als coach biedt veiligheid!

Carla ten Bulte

Ervaar de diepere lagen in jezelf en voel de vreugde!

De stilte, het mindfull, de tijd voor mezelf, de meditaties, het vertragen, ik vond alles heerlijk aan deze wandeling! Prachtige inzichten gekregen. Ik heb al alle rust in me, ik hoef niet te zoeken, het is er allemaal al! Jouw begeleiding is was heel fijn, rustig en helder. En jaaaah, ik wil zeker nog een keer mee wandelen. Absoluut is de VERKEN JEZELF wandeling een aanrader.

Linda Put Pancras

Wat ik zo fijn vond aan deze wandeling was de verbinding, de warmte en de stilte die ik heb mogen ervaren. Ik vond de hartmeditatie superfijn. De zielsmeditatie was een uitdaging maar ik ben wel trots dat ik hem heb gedaan. Mijn mooiste inzicht is dat ik veel meer kan dan dat ik denk. Jouw begeleiding vond ik super! En ik wil heel graag nog een keer meewandelen. Ik raad deze wandeling iedereen aan! Je leert enorm veel!

Marja Peen - XXL in Balans

BGN Gewichtsconsulent / Mindfulness en Energetische Coaching. xxlinbalans@ziggo.nl

Super vond ik het. Ik bleef de hele dag nog in een soort van roes. “vet chill” zouden de kinderen zeggen.

Brigitte haar begeleiding was heel goed, rustig, duidelijk en kalm. De hart meditatie vond ik mooi, op een gegeven dwaalden mijn gedachten wel af, maar dan zei jij net weer: focus. Prima. Ook de locatie was geweldig mooi. Zeker een aanrader! Ik hoop je snel weer bij iets te zien.

Marja Daalder

Ik vond het heel fijn om in de prachtige natuur te wandelen. De plekken waar we de verschillende meditaties deden pasten er heel goed bij en waren mooi uitgekozen. De hartmeditiatie was prachtig. Je hebt een fijne stem om naar te luisteren. Ik vond de zielsmeditatie het mooiste. Het is heel mooi om iemand, die je niet kent, lang in de ogen te kijken. Mooi om te voelen dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Ook vond ik de muziek prachtig. Ik raad deze wandeling zeker aan! 

Jet Sternefeld-de Beer – Coaching Levenderwijs - www.coaching-levenderwijs.nl - 
www.kindercoaching-spelenderwijs.nl

Kom ook weer in je eigen kracht!

Beluister hoe Theresa de wandeling heeft ervaren.

Ik vond het heerlijk om in de mooie natuur te wandelen. Tijdens de hartmeditatie een mooi inzicht mogen ontvangen. De begeleiding van Brigitte was super. Ze praat op een rustige manier en legt duidelijk uit wat de bedoeling is. Ik raad deze wandeling zeker aan. Het was heel fijn om mee te gaan.

Gabrielle Baij – Baai, kracht door verbinding - www.baai.nu

Wat ik bijzonder fijn vond aan de VERKEN JEZELF wandeling was de zielsmeditatie. Wat daar gebeurde was intens en voelde heel fijn. Ook de muziek die je erbij had, was erg pakkend. Ik kon me heerlijk ontspannen bij de hartmeditatie. Het oprapen van een voorwerp vond ik ook echt een toevoeging. Je gaat heel anders denken over dat wat je pakt/voelt. Ik vond dat Brigitte de dingen fijn uitlegde en rustig was waardoor ik kon ontspannen. Ik raad deze wandeling zeker aan!

Claudia de Groot

De Verken jezelf wandeling viel letterlijk op mijn schoot, ben zelf met grote veranderingen bezig en de combinatie in de natuur zijn en meditatie leek mij de beste combinatie op dit moment. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Brigitte en de groep. De hart meditatie en ziel meditatie waren nieuw voor mij, had niet gedacht dat het mij zo zou raken, aan de andere kant ben je bezig met healing en stond er geheel open voor waardoor ik het als fijn en mooi ervaren hebt. Brigitte is rustig en duidelijk in haar uitleg en vragen tijdens de wandeling en ik raad mensen deze wandeling aan voor meer inzichten, rust en helderheid. Kortom voor mij was dit een bevestiging dat ik op de juiste weg ben.

- Veroncia Alvarado - 

Ik wil hier bij zijn!