Van onzekerheid naar Vertrouwen in jeZelf

WORKSHOP EMOTIONEEL IN BALANS.

Wanneer: Donderdag 21 september van 19.00 uur tot 21.00 uur

Live online via Zoom

🌟Word je negatieve emoties de baas🌟

Emoties in balans na verslaving

Inhoud van de workshop:

✅ Leer hoe je negatieve gedachten over jezelf omdenkt door een eenvoudige techniek.

✅ Transformeer heftige emoties naar rust en ontspanning!

✅ Ik deel twee belangrijke sleutels die je zelfvertrouwen laat groeien en nooit meer loslaat!

Heft in eigen handen met emoties

Emotioneel in balans blijven is niet altijd even makkelijk. Zeker niet in uitdagende situaties.
Of bij heftige gebeurtenissen. Zelfs tijdens dagelijkse gebeurtenissen gebeurt er van alles waardoor je ineens in een heftige rollercoaster aan emoties terecht kan komen.


Het goede nieuws is, het is zeker wel te leren!
Hoe dit zit vertel ik je graag tijdens deze workshop.

En dat niet alleen.....

Je gaat naar huis met een zeer waardevolle techniek die jou helpt om emotioneel in balans te blijven. Hoe heftig of naar het gevoel ook voelt. Jij hebt de regie in handen om terug bij jezelf te komen!

Emoties in balans genieten

Wordt je vaak nerveus als je bij een groep (nieuwe) mensen bent?

Herken je dit?

Je staat op een feestje ongemakkelijk bij een groep mensen. Je wil graag deelnemen aan het gesprek maar je weet gewoonweg niet goed wat je moet zeggen of vragen. Ongemakkelijk weet je niet waar je je handen moet houden. Een wijntje kan je hierbij helpen alleen weet je van jezelf dat het niet bij één wijntje blijft. En dan begint de ellende. Meestal sta je de volgende dag op met een kater. Niet alleen lichamelijk maar ook emotioneel.


Vooral de kater waarin je je afvraagt of je (weer) geen dingen hebt (toe)gezegd waar je achteraf spijt van hebt. Te vaak heb je dingen beloofd of bent grenzen overgegaan met een glaasje teveel. Dat wil je niet meer. 


Alleen zonder die wijntjes voel je je vaak onzeker in groepen. Negatieve gedachten over jezelf kunnen je overspoelen. Schaamte, jaloezie en onzekerheid zijn je helaas niet vreemd. Veel mensen weten dit niet van je en denken dat je de zekere krachtige vrouw bent die haar mannetje wel kan staan. In je binnenwereld voelt dit anders!


Mooi mens, er is een andere weg om vol zelfvertrouwen in het leven te staan en plezier te voelen zonder wakker te worden met een kater!


Leer hoe je emoties in balans houdt. Dat is de weg naar innerlijke vrijheid!

Emoties zijn goed, altijd! Zelfs de negatieve (Ga ik dieper op in tijdens de workshop). De kunst is alleen om je emoties in balans te krijgen zodat je niet overgenomen wordt door onzekerheid, schaamte, onrust of paniekgevoelens.

In deze workshop ga je ervaren hoe jij jezelf weer emotioneel in balans krijgt. Ook jij kunt je emoties de baas! Zelfs in de meest uitdagende situaties! Laten we ervoor zorgen dat je nooit meer (overmatig) drank of versnaperingen nodig hebt om je goed te voelen!


Zie ik je snel bij de workshop?

Brigitte Rijmers-Wouda

Ik ben niet alleen expert op gebied van emoties, ik ben ook ervaringsdeskundige als het gaat om schaamte, jaloezie en onzekerheid.


Ik zat continue in de knel met mezelf. Vooral jaloezie kon me overweldigen en ontzettend onzeker maken. Ik wist vaak niet wat ik met mijn gevoel aan moest. Alcohol hielp me om me losser te voelen op een feestje en zo min mogelijk last te hebben van mijn jaloezie.


Ook was ik verslaafd aan sigaretten (vanaf mijn 11e t/m 45e) , hard werken en ik ben een tijdje game verslaafd geweest. 


Tijdens deze workshop ga ik je de twee belangrijkste dingen leren die mij enorm hebben geholpen om me vrij te maken van mijn verslaving. En mijn onzekere gevoelens de baas te worden.


Ik heb mijn onzekerheid, schaamte en jaloezie verruilt voor eigenliefde en zelfvertrouwen. Dat gun ik jou ook!


Ik laat je o.a. kennis maken met de magische techniek EFT (tapping). Niet alleen heeft dit mijzelf enorm geholpen om controle te krijgen over mijn emoties maar ook de honderden klanten die ik heb mogen helpen om weer vol vertrouwen door het leven te gaan.


Stop met worstelen en meld je meteen aan. Je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen!

*In het kort; wat is EFT en hoe helpt het jou?

EFT is een energetische methode die helpt om onverwerkte, onderdrukte en negatieve gevoelens om te zetten naar kalmte, ontspanning en ontlading van je systeem.

EFT is een klopmethode (ook wel tapping genoemd) die je zelf kunt toepassen. Door EFT kom je in diepere lagen van je bewustzijn waar verborgen emoties en gedachten liggen die je nu nog blokkeren of uit balans brengen. Door EFT spoor je ze op en neutraliseer je ze.

EFT en emoties

Wereldwijd is EFT wetenschappelijk onderzocht en bewezen dat het je stresshormoon cortisol heel snel laat dalen. Door het kloppen op acupressuurpunten kun je je overprikkeld zenuwstelsel tot rust laten komen.

Emoties in balans tijdens herstel

Stop verslaving door grip te krijgen op je emoties!

Donderdag 21 september van 19.00 uur tot 21.00 uur

Live online via Zoom

Krijg controle over je negatieve emoties en grip op je verslavingsgedrag. Ontwikkel zelfvertrouwen en kracht door EFT.