zelfvertrouwen

Overwin je zelftwijfel 


Meld je aan voor de GRATIS masterclass op 1 mei

Hoe je zelfvertrouwen terugkrijgt via het wonder van je zenuwstelsel- zonder complexe oefeningen of tijdverlies.

Speciaal voor vrouwen die al veel innerlijk werk hebben verricht, cursussen en diverse therapieën hebben gevolgd, maar nog steeds worstelen met onzekerheid.

De 3 belangrijkste resultaten die je na de masterclass mag verwachten:

  • Krijg innerlijke rust
  • Krijg controle over negatieve gedachten
  • Krijg duidelijkheid over jouw volgende stappen
50%
OVERWIN JE ZELFTWIJFEL
Hoe je zelfvertrouwen terugkrijgt via het wonder van je zenuwstelsel- zonder complexe oefeningen of tijdverlies.
Door je aan te melden ga je akkoord dat ik je af en toe een mailtje stuur
Ja, geef mij mijn zelfvertrouwen terug >>>
zenuwstelsel rust

Deze masterclass is voor jou als je:

➡️  voortdurend worstelt met zelftwijfel. Waar wellicht steeds meer schaamte op komt omdat je al zoveel hebt geprobeerd. Anderen denken vaak dat je vol vertrouwen bent, alleen jij weet  dat het tegendeel waar is.

➡️ Frustratie kent als je in een discussie zit en je gedachten alle kanten opgaan of je krijgt een black out en weet niet meer wat je moet zeggen. Je worstelt om woorden en zinnen helder en overtuigend uit te drukken, waarbij je jezelf steeds kleiner voelt.

➡️ Voortdurend geplaagd wordt door je innerlijke criticus, die geen genade lijkt te kennen, je nooit rust gunt en altijd commentaar moet hebben op wat je doet of zegt.


➡️ Je hoofd lijkt vaak een overvolle rommelzolder waar gedachten als losse voorwerpen rondslingeren. En elke poging tot orde, duidelijkheid en organisatie lijkt te stranden in de wirwar van je ideeën. Waardoor je als een kip zonder kop een dag kan hebben waarbij het lijkt dat je het heel druk hebt gehad maar in essentie geen voldoening uit hebt gehaald.


➡️ Regelmatig vermoeid en uitgeput wakker wordt, alsof je de hele nacht hebt gewerkt. 


➡️ Overweldigd wordt door fel licht of scherpe geluiden, waardoor deelnemen aan gezellige feestjes of evenementen vaak eerder een vermoeiende uitdaging is dan plezier. Als je toch gaat, vind je het lastig om je eigen grenzen te respecteren. Dit merk je vooral de volgende dag, wanneer je uitgeput in bed moet blijven liggen.

Wat je ontdekt in deze gratis masterclass

  • Eén van de meest belangrijke, maar vaak over het hoofd geziene reden waarom je nog steeds vastzit in de voortdurende zelftwijfel, ondanks al het innerlijke werk dat je hebt verricht.
  • Leer hoe je jouw hardnekkige patronen, zoals negatieve gedachten, innerlijke strijd, uitstelgedrag en het over je grenzen gaan, doorbreekt met simpele oefeningen. Vergelijkbaar met het leren rijden op een fiets; met oefening en vastberadenheid kun je uiteindelijk moeiteloos in vrijheid bewegen.
  • Ontdek drie verrassend eenvoudige, maar buitengewoon krachtige oefeningen die  je levensenergie een flinke boost geven en je op weg helpen naar een leven vol krachtig zelfvertrouwen die je laat stralen.
50%
Ja, ik ga voor zelfvertrouwen en meld me meteen even aan voor de MasterClass >>
zelfvertrouwen ik kan het

"Deze masterclass heeft mijn kijk op mezelf volledig veranderd. Ik voel meer dan ooit dat ik het heft in handen terug krijg!" 

- Sarah
zelfvertrouwen innerlijk kind

De enige masterclass die er is die je verteld over het wonder wat in je leeft. 

Zelfvertrouwen online

Lekker makkelijk vanuit je eigen relaxte stoel; online en ruimte voor al jouw vragen.

Zelfvertrouwen krachtig

Je krijgt simpele oefeningen die helpen bij de opbouw van je zelfvertrouwen

In het kort over het wonder van ons zenuwstelsel

Ons zenuwstelsel, is een prachtig netwerk van zenuwen en neuronen en vormt de levensader van onze ervaringen. Het is de brug tussen onze innerlijke wereld en de buitenwereld, en het speelt een cruciale rol in het reguleren van onze emoties, reacties en gevoelens.


Onverwerkt trauma en structurele stress hebben een diepgaande invloed op ons zenuwstelsel, vaak met ingrijpende consequenties. Het kan onder andere leiden tot een constante staat van alertheid, waarbij je lichaam voortdurend reageert alsof het  in gevaar is.


Dit maakt dat je je bijvoorbeeld continue opgejaagd voelt. Maar je kan je ook snel schuldig voelen als je even rustig zit met een kopje thee. Voor je het weet heb je alweer iets bedacht om te doen………..en rent weer van de bank op naar je volgende taak……herkenbaar?


Een ontregeld zenuwstelsel belemmerd je vermogen om tot rust te komen. Dit verhoogd het risico op burn-out, stemmingswisselingen - bijvoorbeeld snel een kort lontje - maar ook depressie en een verminderd vermogen om te genieten van het leven.


HET GOEDE NIEUWS 🎶

Belangrijk om te weten is dat we in staat zijn om ons zenuwstelsel weer te helen. ✨ Met de juiste ondersteuning en zelfzorg. Ons zenuwstelsel is veerkrachtig en in staat om te herstellen, zelfs na de diepste wonden. Wij hebben invloed over dit prachtige netwerk in ons lichaam. Ik vertel je HOE tijdens deze gratis masterclass.

Mis deze gratis interactieve masterclass niet!

Hij kan je leven positief veranderen.

Ben je er klaar voor?

het wonder van ons zenuwstelsel
Brigitte Rijmers-Wouda

Wie ben ik?

In het kort; Al jarenlang  help ik vrouwen die te maken hebben gehad met  dominante of narcistische personen in hun leven.  Bijvoorbeeld vader, moeder, leraar of partner.

Waardoor vertrouwen en een gezond zelfbeeld is geschaad.

Dit leidt ertoe dat haar zenuwstelsel overbelast is door emotionele, fysieke of mentale verwondingen. Zelf heb ik ook een overbelast zenuwstelsel gehad en weet als geen ander hoe belangrijk het is om hier aandacht aan te geven. 


Verder ben ik iemand die ongelooflijk veel van dieren houdt.

En heb ik het mijn missie gemaakt om vrouwen in hun kracht terug te brengen en dieren in nood te helpen.


Wil je meer van me weten? Kijk dan op mijn 'over mij pagina'.