Ik heb een droom

Workshop op 22 april in Heerhugowaard

Voor mannen en vrouwen die anders willen!

 LOSLATEN DOOR MANTRAZINGEN EN VISUALISATIES!

Wat mag je verwachten?

 • ONTSPANNING
 • JE LEERT DE MAGISCHE KRACHT VAN MANTRA'S ERVAREN
 • DOOR DE VISUALISATIES GA JIJ JE EIGEN LEVEN LEREN ONTWERPEN
 • JE ERVAART INNERLIJKE VREDE!
 • JE GAAT STEEDS MEER JE EIGEN INNERLIJKE KRACHT VOELEN!
 • VOEL DE WIJSHEID DIE IN JE ZIT.
 • DOOR OEFENINGEN LEER JE VOLLEDIG TE ACCEPTEREN.
 • DOOR ACCEPTATIE LEER JE LOSLATEN VAN OUDE BALLAST.
 • JE ONTMOET GELIJKGESTEMDEN 

ERVAAR DE LIEFDEVOLLE SETTING WAARIN JIJ VOLLEDIG JEZELF KAN ZIJN!


 • JE HOEFT NIET TE KUNNEN ZINGEN!
 • JE HOEFT NIET TE KUNNEN VISUALISEREN
 • PLEZIER WILLEN HEBBEN IS HET ALLERBELANGRIJKSTE!
 • JE WORDT BEGELEIDT BIJ DE VISUALISATIES
 • JE KRIJGT BEGELEIDING BIJ DE OEFENINGEN.
 • JE GAAT NAAR HUIS MET DIVERSE TOOLS OM DE VERANDERING VERDER DOOR TE ZETTEN.


VOOR MANNEN EN VROUWEN DIE ANDERS WILLEN!

Verandering


 • TOE AAN ONTSPANNING?

 • WIL JIJ OUDE PATRONEN LOSLATEN?

 • WIL JE NEGATIEVE OVERTUIGINGEN LOSLATEN?

 • HEB JE BEHOEFTE AAN PLEZIER?

 • WIL JIJ MEER JEZELF ZIJN?

 • WIL JIJ VERANDERING AANBRENGEN IN JE LEVEN?

Kom 22 april naar de workshop: 

"Leren loslaten door

mantrazingen en visualisaties"

JE HOEFT NIET TE KUNNEN ZINGEN OF TE KUNNEN VISUALISEREN!
HET ENIGE WAT BELANGRIJK IS, PLEZIER TE HEBBEN IN ZINGEN EN MET DE VISUALISATIES WORDT JE BEGELEID.

Praktisch

Datum: zondag 22 april van 13.00 – 17.00
Locatie: Deimoslaan 5, Heerhugowaard
Telefoon: 06-13363837

Prijs: aan de deur € 37,-, bij VOORUITBETALING SLECHTS € 33,-

(Inclusief koffie, thee, water, wat lekkers en materialen)

Brigitte Rijmers
Bewustwordingscoach/trainer

Gun jezelf meer rust, ontspanning en plezier!

De combinatie van mantrazingen en de visualisaties is een bijzondere ervaring. Het brengt je van je hoofd naar je hart en van je hart nog dieper naar je kern. Waar al jouw schatten voor een mooi bestaan liggen.


Mijn naam is Brigitte Rijmers en ik ben bewustwordingscoach en trainer. Mijn missie is om mensen bewust te laten worden van alle wijsheid die hun leeft. We leven voor 95% uit ons onderbewuste. Hier zitten ook veel blokkades, belemmerende gedachten en gevoelens opgeslagen die wij ons vaak niet bewust zijn. Hierdoor kan het lastig zijn oude patronen te doorbreken.

Mijn missie is licht te schijnen op onbewuste delen die ons belemmeren om een mooi leven te leven. Alle wijsheid zit al in jou, jij weet precies wat goed voor je is. Het enige wat je nodig hebt is rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam waardoor ruimte gaat ontstaan in jouw bewustzijn. Hierdoor kunnen nieuwe inzichten naar voren komen. En kun je betere keuzes voor jezelf maken!


Mantrazingen geeft je innerlijke rust, ontspanning en plezier. Visualisaties brengen je dichter bij jouw ware kern. Door beide te combineren krijg je een unieke en magische uitwerking.

Ervaar hoe krachtig deze combinatie is tijden de workshop ‘Leren loslaten door mantrazingen en visualisaties'.

Liefs
Brigitte Rijmers

Aanmelden kan nog:

22-04-2018

Starts at 13:00

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Wat zijn mantra's?

Mantra's zijn oude heilige gedichten, zinnen, woorden of een lettergreep, veelal in het Sanskriet (een van de oudste, bewaarde Indo-europese taal) geschreven. 


Maar een mantra kan ook in een andere taal worden gevormd. De bedoeling van een mantra is om je in een hogere staat van zijn te brengen. Dit geeft automatische rust en vrede in je hart.

Mantra’s herhalen heet chanten. Oude mantra's hebben een bepaalde trilling die jouw ziel raken. Ze hebben vaak een diepliggende betekenis. Dit is ook mijn ervaring met het chanten van mantra's. De vibraties die mantra's bij zich dragen trillen door in je cellen, waardoor ze je in een hele andere staat van zijn brengen.

Door mantra’s herhaaldelijk op te zeggen kun je heel veel rust in je hoofd creëren. Dit komt ook doordat je denken stopt wanneer je geconcentreerd zinnen of woorden herhaald. Maar dat niet alleen, mantra's hebben iets magisch. Als je mantra’s zingt, voel je direct dat je lichaam erbij wordt getrokken. Hierdoor maak je ook contact met je lichaam. Dit is uiteindelijk ook nodig om meer ontspanning in je lichaam en geest te ervaren. 

Mantra's brengen je ook dichter bij je gevoel. Dit kan betekenen dat je emoties meer gaat voelen. Wanneer je meer gaat en durft te voelen kun je uiteindelijk ook oude pijn los gaan laten.


Bovenal kan mantrazingen je heel veel plezier opleveren, vooral als je samen zingt!

Verlangen

Wat is visualisatie?

Visualiseren is een soort van fantaseren maar dan wel met een doel. Ik neem je mee in een verhaal waardoor jij beelden kan vormen die in jouw fantasie naar boven komen. Door iets te visualiseren zoals jij het zou willen zien, ga je meer focus krijgen op wat je wilt. Hierdoor geef je jezelf de kans om meer opties te gaan zien. 


Ook kun je in visualisaties je blokkades tegenkomen. De kunst is om hier mee te gaan spelen. Met het herkennen, erkennen en accepteren van jouw blokkades heb je al de helft gewonnen.  

Vaak gaan onze gedachten naar hetgeen wat we niet willen. Je gaat in de weerstand, maar juist dan kan je aandacht zich er op gaan richten. Buiten dat het geen fijn gevoel geeft, zorgt het ervoor dat je beperkt wordt in je creatieve denken. Door met een thema te gaan visualiseren kun je je brein trainen om betere keuzes voor jezelf te gaan maken. 

Wat kun je verwachten?

Het thema van deze workshop is "LOSLATEN".  Mantrazingen geeft je rust, ontspanning en plezier. Visualisaties kunnen je ontspanning, helderheid en nieuwe inzichten geven. Door beide te combineren krijg je een unieke en magische uitwerking.

Ervaar hoe krachtig deze combinatie is. Ik bied je een veilige, gezellige setting aan om volledig jezelf te zijn om nog meer te ontdekken wie jij werkelijk wilt zijn.


Ik hoop je 22 april te zien.
Groetjes
Brigitte