Ik heb een droom

RUST, RUIMTE, ONTSPANNING EN JOUW WARE KERN VOELEN.

Verandering


  • HEB JE BEHOEFTE AAN RUST IN JE HOOFD?

  • HEB JE BEHOEFTE AAN RUST IN JE LICHAAM?

  • WIL JIJ JE VERLANGENS GAAN LEVEN?

  • VOEL JE JE REGELMATIG ONZEKER OM HIERNAAR TE HANDELEN?

Kom 8 oktober naar de workshop: 

"Ervaar de rust en kracht van

mantra zingen en visualisaties"

Praktisch

Datum: zondag 8 oktober van 13.00 – 16.00
Prijs: voorverkoop € 27,-, aan de deur € 35,- (Inclusief koffie, thee, wat lekkers plus materialen)

Locatie: Westerweg 14, Alkmaar
Telefoon: 06-13363837

Brigitte Rijmers
Bewustwordingscoach

Gun jezelf de rust en ontspanning die je verdient.

De combinatie van mantrazingen en de visualisaties is een bijzondere ervaring. Het brengt je van je hoofd naar je hart en van je hart nog dieper naar je kern. Hierin vindt je de rust waar een ieder van ons naar verlangt.


Mijn naam is Brigitte Rijmers en ik ben bewustwordingscoach. Mijn missie is om mensen bewust te laten worden van alle wijsheid die hun leeft. We leven voor 95% uit ons onderbewuste. Hier zitten ook veel blokkades, belemmerende gedachten en gevoelens opgeslagen die wij ons vaak niet bewust zijn. Hierdoor kan het lastig zijn oude patronen te doorbreken.

Mijn missie is licht te schijnen op onbewuste delen die ons belemmeren om een mooi leven te leven. Alle wijsheid zit al in jou, jij weet precies wat goed voor je is. Het enige wat je nodig hebt is rust en ontspanning waardoor ruimte gaat ontstaan in jouw bewustzijn. En inzichten naar boven kunnen komen. Hierdoor kom je steeds dichter bij je ware zelf!


Mantra zingen en visualisaties helpen je om diep te kunnen ontspannen. Waardoor je dichter bij je kern komt. Jouw innerlijke kracht!
Ik hoop je te mogen ontmoeten 8 oktober.
Liefs
Brigitte Rijmers

JA, IK HEB BEHOEFTE AAN RUST EN ONTSPANNING!

ERVAAR DE KRACHT VAN MANTRA ZINGEN EN VISUALISATIES

Wat zijn mantra's?

Er wordt veel over mantra’s geschreven, wat ze wel of niet zijn. Voor mijn gevoel zijn mantra’s oude heilige gedichten, zinnen, woorden of een lettergreep, veelal in het Sanskriet (een van de oudste, bewaarde Indo-europese taal) geschreven. 


Maar een mantra kan ook in een andere taal geschreven zijn. Mantra’s herhalen heet chanten. Er wordt gezegd dat oude mantra’s een bepaalde trilling hebben die jouw ziel nog dieper raken. Ze hebben vaak een diepliggende betekenis. Dit is ook mijn ervaring met het chanten van mantra's. De vibraties die mantra's bij zich dragen trillen door in je cellen, waardoor ze je in een hele andere staat van zijn brengen.

Door mantra’s herhaaldelijk op te zeggen kun je heel veel rust in je hoofd creëren. Dit komt ook doordat je denken stopt wanneer je geconcentreerd zinnen of woorden herhaald. Maar dat niet alleen, mantra's hebben iets magisch. Als je mantra’s zingt, voel je direct dat je lichaam erbij wordt getrokken. Hierdoor maak je ook contact met je lichaam. Dit is uiteindelijk ook nodig om meer ontspanning in je lichaam en geest te ervaren.

Verlangen

Wat is visualisatie?

Visualiseren is een soort van fantaseren maar dan wel met een doel. Ik neem je mee in een verhaal waardoor jij beelden kan vormen die in jouw fantasie naar boven komen. Door iets te visualiseren zoals jij het zou willen zien, ga je meer focus krijgen op wat je wilt. Hierdoor geef je jezelf de kans om meer opties te gaan zien. 


Ook kun je in visualisaties je blokkades tegenkomen. De kunst is om hier mee te gaan spelen. Met het herkennen, erkennen en accepteren van jouw blokkades heb je al de helft gewonnen.  

Vaak gaan onze gedachten naar hetgeen wat we niet willen. Je gaat in de weerstand, maar juist dan kan je aandacht zich er op gaan richten. Buiten dat het geen fijn gevoel geeft, zorgt het ervoor dat je beperkt wordt in je creatieve denken. Door met een thema te gaan visualiseren kun je je brein trainen om betere keuzes voor jezelf te gaan maken. Het thema van deze workshop is VERLANGEN.

Wat kun je verwachten?

Het thema van deze workshop is "Verlangen".  Door de combinatie van mantrazingen en visualisaties kom je dichter bij je kern met je bewustzijn. Hierdoor ga je zowel rust en ontspanning voelen maar ook ruimte in jezelf creëren waardoor je blokkades helder gaat zien. De inzichten die je tijdens de workshop krijgt gaan ervoor zorgen dat jij jezelf verder kan helpen op weg om jouw verlangen meer te gaan leven. Ervaar rust, ruimte, ontspanning en vooral heel veel plezier tijdens deze workshop!


Ik hoop je 8 oktober te zien.