VOORGOED STOPPEN

Dé stoppen met roken training die je *succesvol en blijvend laat stoppen.

Wat betekent succesvol voor mij?

Iedereen geeft zijn eigen betekenis aan het woord succesvol. Daarom geef ik je even mijn definitie van succesvol.


Als ik het heb over succesvol stoppen met roken bedoel ik dat je moeiteloos en zonder strijd van een sigaret kan afblijven. Dat het je geen innerlijke onrust oplevert en als je dit wel even voelt, je heel snel bewust wordt van de tools die je kent om je innerlijke onrust te transformeren.

Ik ben zowel expert als ervaringsdeskundige

Mijn naam is Brigitte Rijmers, gediplomeerd therapeut, transformatiecoach en EFT trainer. Ik geef zowel individuele ondersteuning als groepssessies. Niet alleen ben ik expert in mijn vak. Ook ben ik ervaringsdeskundige als het gaat om het stoppen met roken en burn out. Inmiddels heb ik al honderden mensen mogen ondersteunen in hun proces van transformatie.


Tien jaar lang heb ik een haat/liefde verhouding gehad met de sigaret. Elke methode die er bestond heb ik uitgeprobeerd maar niets werkte voor mij echt. Ik voelde me regelmatig een slappeling en had niet zulke lovende gedachten over mezelf. Totdat ik ontdekte wat de sleutel was om succesvol en zonder stress te stoppen met roken.


De strijd die ik heb gehad met de sigaret gun ik niemand! Daarom deel ik met passie, al mijn kennis, kunde en ervaring graag met jou, zodat ook jij een rookvrij leven kan hebben. Blijf het geloven! Ook voor jou is het MOGELIJK!

Stoppen met mijn R.U.S.T. methode

R. staat voor Realiteit - We gaan aan de slag met wat nu is. En hier aanvaarding en rust in te vinden. Diverse oefeningen gaan ervoor zorgen dat jouw gedachten m.b.t. roken gaan transformeren. Je mindset gaat veranderen. Tijdens dit proces kun je nog steeds roken als je dat wilt.


U. staat voor Uitzoeken - Je leert diverse technieken om te onderzoeken welke onderliggende reden er bij jou speelt wat ervoor zorgt dat het stoppen lastig is voor je. Het bewustzijn wat hiermee gecreëerd wordt is helpend om je intrinsieke motivatie te versterken.


S. staat voor Stoppen - We gaan er naar toe werken dat jij er klaar voor bent om in alle rust je oude gewoonte van roken te vervangen voor nieuwe gezondere gewoontes. Door middel van de bijzondere techniek EFT ga jij zonder strijd in jouw proces stoppen met het opsteken van een sigaret.


T. staat voor Transformatie - Om blijvend gestopt te blijven is transformatie in je mindset nodig. Hiervoor krijg je genoeg tools mee en leer je in deze 8 weken hoe jij je niet helpende gedachten kan transformeren naar helpende gedachten. Zodat jij nooit meer de behoefte krijgt om een sigaret op te steken.

 • HOE VAAK JE POGING AL IS GEWEEST OM TE STOPPEN.
 • HOE VAAK JE OOK WEER BENT BEGONNEN.
 • OOK JIJ KUNT VAN JE VERSLAVING AF KOMEN!

JE HEBT ALLEEN DE SLEUTEL NOG NIET ERVAREN DIE VOOR JOU ECHT VAN BELANG IS OM DE MINDF*CK DIE DE VERSLAVING MET ZICH MEEBRENGT TE TRANSFORMEREN.


TIJDENS DEZE TRAINING GA JE ALLE SLEUTELS KRIJGEN DIE JIJ NODIG HEBT.


TRANSFORMEER MET GELIJKGESTEMDEN JOUW STRIJD MET ROKEN.

Praktische gegevens VOORGOED STOPPEN training

DUUR VAN DE TOTALE TRAINING - 12 WEKEN

Datum 2021 nog niet bekend.

 • 8 weken online intensieve begeleiding
 • 4 weken uitgebreide NAZORG. Uniek in zijn soort!
 • 2 live bijeenkomsten
 • Ondersteuning via besloten Facebook groep en Whats'app.
 • Live coachsessies via de besloten Facebookgroep. 
 • € 379,-   

Wat kun je verwachten

Coaching

Elke week krijg je een live coaching via een webinar of live Facebook in een besloten groep. Al je lastige momenten kun je delen en krijg je persoonlijke coaching op. 

Acceptatie

Innerlijke onrust gaan we mee werken. Door diverse technieken laat ik je ervaren hoe je deze onrust kan transformeren naar de ontspanning die je wilt.

Meditatie

Meditatie helpt je om betere focus te krijgen op de dingen die helpend voor jou zijn. Ik leer je op een laagdrempelige manier te mediteren.

Besloten FB

Via een besloten Facebookgroep krijg je wekelijks video's, live coaching en tips. Je staat er nooit meer alleen voor en hebt 24 uur toegang tot alle ondersteuning.

Ondersteuning via Whats' app

Elke week krijg je oefeningen, tips of EFT sessies via Whats'app. Deze kun je dan overal beluisteren, zodat je altijd ondersteuning bij je hebt.

EFT 

Je gaat de bijzondere ontspanningsmethode EFT (Emotional Freedom Techniek) leren toepassen. Zodat je je innerlijke onrust zelf kan transformeren.

Live bijeenkomsten

Tijdens de live bijeenkomsten gaan we dieper in op jouw onbewuste overtuigingen en denkpatronen die je aan de sigaret willen houden.

Lichamelijke ontspanning

Bewust en onbewust bouw je spanning op in je lichaam als je gaat stoppen met roken. Je krijgt diverse technieken aangereikt om jezelf te ontladen.

Wat maakt deze Stoppen met roken training uniek?

Deskundigheid door gediplomeerde coach en therapeut als ook ervaringsdeskundige

Stoppen met roken is voor de meeste mensen een proces. Alleen niet iedereen kan of wil dit zien. Door mijn ervaring als coach, therapeut en ervaringsdeskundige begeleid ik je door dit proces. 

Ontspannen in de juiste modus

Door je lichaam en geest in de juiste ontspanningsmodus te krijgen kun je zowel uitdagende gedachten als je innerlijk onrust onder controle krijgen. Deze training is er op gericht dat jij elke dag een beetje meer in die juiste ontspanningsmodus komt en kan blijven. Ook wanneer je het lastig krijgt.

Werken met het onbewuste brein

Voor 95% handel je vanuit je onbewuste brein. Door de technieken die ik je leer wordt je steeds bewuster van je onbewuste waardoor je meer inzicht krijgt in het waarom van je gevoelens en handelen.

Alles in jouw tempo

Ik heb respect voor jouw proces. Het hoeft niet snel. Het hoeft zelfs niet binnen deze 8 weken. Als je nu instapt krijg je blijvend toegang tot deze training. Zo heb je 100% garantie dat je nooit te vroeg bent in gestapt. 

VERLANGEN

Het verlangen naar een sigaret heeft een reden. Het is niet alleen de nicotine. Als dat zo was geweest, dan was het jou de eerste keer ook gelukt. Het is een combinatie van nicotine, gewoontes maar vaak ook een dieperliggende reden dat jij elke keer weer in die ene valkuil kukelt (welke valkuil dan ook).


We gaan een ontdekkingsreis maken om jouw verlangen naar een sigaret te transformeren naar je werkelijke verlangen!

In het kort samengevat

Duur van totale training -  3 maanden

 • 8 weken volop online begeleiding
 • 4 weken uitgebreide NAZORG. Uniek in zijn soort.
 • 2 live bijeenkomsten
 • Elke dag ondersteuning via een besloten FBgroep
 • Wekelijkse ondersteuning via Whats' app.
 • Je leert diverse technieken om jezelf van het roken af te houden.
 • 100% Niet goed geld terug garantie (zie voorwaarden)

Niet goed, geld terug garantie

Mijn trainingsmethode is uniek. Ik garandeer dat je succesvol kunt stoppen als jij hiervoor kiest. Omdat ik alleen met gemotiveerde mensen wil werken bied ik je deze garantie aan. Als jij de eerste twee weken geregeld in de besloten Facebook bent geweest en bij de live coaching aanwezig. En je vindt daarna dat mijn wijze van ondersteunen niet bij je past, dan mag je de training stoppen en krijg je € 170,- terug. 

HET MAG WEL MAAR JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN.

HET MAG WEL MAAR JE HOEFT NIET TE WORSTELEN.

Voordelen van samen stoppen

 • Tijdens deze training stimuleer en motiveer je elkaar. 
 • Onderzoek heeft uitgewezen dat stoppen in groepen leidt tot meer succesvol stoppen.
 • Herkenning. Delen van je ervaringen helpt je op meerdere niveau's
 • Veel begrip tijdens moeilijke momenten.
 • Je bent met gelijkgestemden, hoe fijn is dat!

WILSKRACHT

Alleen op wilskracht stoppen met roken brengt enorm veel spanning met zich mee. Spanning die zich opbouwt in lichaam en geest zorgen voor nog meer stress. Als jij al meerdere pogingen hebt ondernomen heb je wilskracht genoeg! Je valkuil kan zelfs zijn dat je teveel hebt. Waardoor je het stoppen bemoeilijkt. Balans tussen wilskracht en lief zijn voor jezelf is van groot belang. Ik leer je hoe je dit in balans kunt houden.

Vragen?

HEB JE NOG VRAGEN OF TWIJFELS EN WIL JE OVERLEGGEN? NEEM DAN CONTACT MET ME OP. IK DENK GRAAG MET JE MEE.


START VOORGOED STOPPEN training

Zaterdag

23-05-2020

Start nu