Bevrijdende workshop: (her)Vind je innerlijke leiding en Zelfvertrouwen

Speeldag voor vrouwen

 "Groeien door te spelen"

24 MAART VAN 10.00 TOT 16.30 UUR

Groeien doe je niet in je comfortzone

Wel is het nodig om een veilige omgeving te hebben waarin je jezelf steeds verder kunt uitdagen. Harriët deelt haar ervaring over de bijzondere speeldag 'Groeien door te spelen'.

Ze laat zien en horen hoe blij ze is dat ze uit haar comfortzone is gestapt en wat dit haar heeft opgeleverd. - Harriët de Boer

HOE JE ZELFVERTROUWEN LAAT GROEIEN ZONDER LAST TE HEBBEN VAN JE INNERLIJKE CRITICUS

Innerlijke reis workshop

Innerlijke criticus

  • Ken je dat stemmetje dat zegt dat je het niet goed hebt gedaan?
  • Of die schreeuwende stem dat je het veel beter had moeten doen?

  • Of die stem die je afstraft op je uiterlijk?

  • Het lijkt wel alsof je niets goed kan doen volgens die stem.

  • Wat maakt dat je je woorden of acties vaak achterwege laat.

  • Je vaak je mond houdt en je gedachten of gevoelens niet deelt maar alles zelf probeert uit te zoeken of te verhelpen.

  • De negatieve stem die nooit moe lijkt te worden in je hoofd.
    Herken je dat?

Stel je eens voor: een wereld waarin twijfels over jezelf tot het verleden behoren. ✅ Een wereld waarin je vrij bent van angst om fouten te maken terwijl je openlijk jouw gedachten en gevoelens deelt over verschillende onderwerpen. 💞 Een wereld waarin zelfliefde aanwezig is, zelfs wanneer je misschien iets onhandigs hebt gedaan. Waarin nieuwsgierigheid je drijvende kracht is achter jouw persoonlijke groei. En waarin je stap voor stap meer zelfvertrouwen opbouwt.

🎶 In deze wereld, kun je jezelf uitdrukken zonder angst voor afwijzing of veroordeling. Je kunt jouw innerlijke stem horen, wetende dat je waardevol bent en dat jouw mening er toe doet. Zelfs als je struikelt, koester je vriendelijkheid en begrip voor jezelf, wetende dat fouten maken een natuurlijk onderdeel is van ons groeiproces.

zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Herinner je je die tijd nog, toen je als kind vol zelfvertrouwen was en geloofde dat je alles kon bereiken? Helaas, naarmate we ouder worden, verliezen velen van ons dat vertrouwen in onszelf. Opmerkingen en kritiek van anderen kunnen ons zelfbeeld aantasten en ons laten twijfelen aan onze vermogens om te bereiken wat we willen.

Maar stel je voor dat je dat verloren zelfvertrouwen terug kunt vinden. Stel je voor dat je weer in staat bent om volledig in jezelf te geloven, zonder de last van constante zelftwijfel. Tijdens de bevrijdende workshop "Groeien door te spelen" bied ik je een veilige en ondersteunende omgeving waarin we gaan  werken aan het herstellen van je zelfvertrouwen en innerlijke kracht.

Herontdek de kracht en moed die altijd al in jou aanwezig is.

Een avontuurlijke reis naar zelfvertrouwen en innerlijke leiding ✨.

Innerlijke leiding

Ontdek hoe je weer voelt wie je werkelijk bent zonder jarenlange therapie te volgen.

Ontdek jouw innerlijke leiding tijdens de bevrijdende workshop "Groeien door te spelen".


 Deze unieke dag zit boordevol speelse oefeningen die je helpen om angsten en blokkades te doorbreken. Stap uit je comfortzone in een veilige omgeving met gelijkgestemden en ervaar een diepgaande transformatie die je een hernieuwd geloof in jouw eigen potentieel geeft. Je gaat naar huis met een rugzak vol inspiratie en praktische tools om jouw persoonlijke groei verder te stimuleren. Durf te spelen, durf te groeien! Schrijf je nu in voor deze onvergetelijke workshop.

Zij gingen je voor:

De speeldag is een dag om met jezelf en anderen te groeien, Brigitte zorgt voor een veilige setting waarin niks hoeft en moet, jezelf zijn met alles wat er in je leeft, je kleine bange kind, je dappere kind en speelse kind, je komt ze allemaal tegen. Het delen en de warmte samen met de andere deelneemsters en Brigitte haar ondersteuning hebben mij een opening gebracht, naar het donkere maar ook het licht, het is er beide en dat ik heel even heb ervaren dat ik veilig ben ook in verbinding met anderen, ik ben oké, ik ben precies goed zoals ik ben.

Helena Schalk

"Ik had geen idee wat we gingen doen maar ik vertrouw Brigitte dus wist ik, we gaan iets leren. Ik heb nog dieper mogen zakken in wie ik ben i.p.v. dat ik moest presteren of leuk gevonden wilde worden. Als je jezelf plezier en groeit gunt en wilt zakken in een bepaalde mate van liefde dan zou ik deze dag zeker doen. - Liefs, Anouk"

Wat een ervaring was de speeldag bij Brigitte! De dag heb ik als thuiskomen ervaren, dit eigenlijk in de grootste zin van het woord. Weer wat meer thuis bij mezelf, maar ook bij de fijne groep vrouwen waar je toch snel mee verbonden voelt.

Anoniem
Spelen en zelfvertrouwen

De speeldag was een buitengewone dag. Een fijne groep vrouwen met mooie intenties . Ik noem het een persoonlijke verwendag, Even weer helemaal terugkomen bij jezelf. Het heeft me mijn eigen creativiteit gestimuleerd.

Liesbeth Groot

 null
zelfvertrouwen en creatief

Met welk resultaat ga je na deze dag naar huis?

🌟 Opruiming van oude angsten: Voel de verschuiving in je dagelijkse leven terwijl oude angsten transformeren. Voel de kleine momenten van zelfzorg zonder schuldgevoel steeds meer uitvouwen tot aan de grote stappen in je carrière of privéleven. Je voelt je sterker en zelfverzekerder om je uit te spreken.

🎨 Herwonnen creativiteit: Merk hoe creatieve ideeën weer  door je heen stromen, waardoor je nieuwe mogelijkheden ziet en je vernieuwde kant tot leven komt.

🧘 Innerlijke rust en leiderschap: Ervaar een diepere verbondenheid met jezelf en voel hoe je innerlijke rust terugkeert. Met een hernieuwd gevoel van leiderschap, neem je het heft in eigen handen en navigeer je met veel meer vertrouwen door het leven.


Durf jezelf deze krachtige ervaring te gunnen. Schrijf je nu in en begin jouw reis naar een prachtig leven vol zelfvertrouwen, creativiteit en innerlijke rust.