Ik heb een droom

Workshop 13 oktober in Heerhugowaard
'LEREN LOSLATEN'

Voor mannen en vrouwen die anders willen!

Alle mogelijkheden zitten in jou!

Jij KAN het leven creëren waarvan je NU droomt! Wat daarvoor belangrijk is, is het loslaten van twijfels en onzekerheden.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze bijzondere workshop ga je door middel van energetische oefeningen, mantra's zingen en visualisatiemeditaties leren hoe je belemmerende gedachten, (oude) overtuigingen of wat het dan ook is wat jij wilt, loslaten.

Door deze unieke combinatie kom je in een ander bewustzijn waardoor nieuwe inzichten en een andere kijk op het leven ontstaat.

Dit is wat je gaat ervaren:

 • ONTSPANNING
 • DE MAGISCHE KRACHT VAN MANTRA'S 
 • DOOR DE VISUALISATIES GA JIJ JE EIGEN LEVEN LEREN ONTWERPEN
 • JE ERVAART INNERLIJKE VREDE!
 • JE GAAT STEEDS MEER JE EIGEN INNERLIJKE KRACHT VOELEN!
 • DOOR ENERGETISCHE OEFENINGEN ERVAAR JE VOLLEDIG ACCEPTEREN.
 • DOOR ACCEPTATIE LEER JE LOSLATEN VAN OUDE BALLAST EN SPANNING
 • JE ONTMOET GELIJKGESTEMDEN 

ERVAAR DE LIEFDEVOLLE SETTING WAARIN JIJ VOLLEDIG JEZELF KAN ZIJN!


 • JE HOEFT NIET TE KUNNEN ZINGEN!
 • JE HOEFT NIET TE KUNNEN VISUALISEREN
 • PLEZIER WILLEN HEBBEN IS HET ALLERBELANGRIJKSTE!
 • JE WORDT BEGELEIDT BIJ DE VISUALISATIES
 • JE KRIJGT BEGELEIDING BIJ DE OEFENINGEN.
 • JE GAAT NAAR HUIS MET DIVERSE TOOLS OM DE VERANDERING VERDER DOOR TE ZETTEN.


VOOR MANNEN EN VROUWEN DIE ANDERS WILLEN!

Praktisch

Datum: zaterdag 13 oktober van 13.00 – 17.00
Locatie: Deimoslaan 5, Heerhugowaard
Telefoon: 06-13363837

Prijs: Normaal € 44,-. Bij vooruitbetaling € 37,-

Reserveren noodzakelijk. Maximale aantal deelnemers is 10.
(Inclusief materialen, koffie, thee, water en wat lekkers)

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg! Ontdek nieuwe mogelijkheden!

Verandering


 • KUN JIJ MEER ONTSPANNING GEBRUIKEN?

 • WIL JIJ OUDE PATRONEN LOSLATEN?

 • WIL JE NEGATIEVE OVERTUIGINGEN LOSLATEN?

 • HEB JE BEHOEFTE AAN MEER PLEZIER?

 • WIL JIJ PATRONEN DOORBREKEN?

 • WIL JIJ VERANDERING AANBRENGEN IN JE LEVEN?

Ervaar de krachtige uitwerking van energetische oefeningen, mantrazingen en visualisaties in je loslaatproces. Je hoeft niet te kunnen zingen of te visualiseren. 

Wat deelnemers over de workshop vertellen

“De workshop “Leren loslaten voelde voor mij als een feest! De energie was goed, jullie deden het voor mij fantastisch.

Wat is je moeder een mooi mens! (jij ook hoor). Ik heb veel inzichten gekregen, maar daar ben ik nog mee bezig, er is zoveel gebeurd. Ik raad deze workshop absoluut bij anderen aan! 

- Marja -

“Ik heb het als een prettige ontspannende dag ervaren, waarin je dus ook jezelf kon zijn. Ook ben ik er van bewust geworden dat als je iets wilt veranderen, jezelf er ook voor moet inzetten waarbij hulp van anderen ook prettig is.

Brigitte haar sterk empathisch vermogen is onontbeerlijk bij deze workshop, waarvoor ik je ook wil bedanken. 

- Jan -

Wauw, wat een verrijking! Zoveel nieuwe inzichten mogen ontvangen! Ik voelde me enorm veilig waardoor ik er alles kon laten zijn. Dank je wel Brigitte en Elly!

- Monique -

Brigitte Rijmers
Ontspanningscoach/trainer

Gun jezelf meer rust, ontspanning en plezier!

De combinatie van energetische oefeningen, mantrazingen en de visualisaties is een bijzondere ervaring. Het brengt je van je hoofd naar je hart en van je hart nog dieper naar je kern. Waar al jouw wijsheden voor een mooi bestaan liggen.


Mijn naam is Brigitte Rijmers, ik ben energetisch therapeut, ontspanningscoach en trainer. Mijn missie is om iedereen te laten voelen dat alle gevoelens en emoties er mogen zijn, dat je zonder oordeel naar je eigen onzekerheden, fouten of angsten mag kijken. Zodat jij jezelf volledig gaat leren accepteren.


Accepteren is het sleutelwoord voor loslaten. Naast coach en trainer ben ik ook ervaringsdeskundige. Ik weet uit ervaring hoe lastig het kan zijn om iets los te laten. Ook al wil je het nog zo graag. Nu ik zelf heb mogen ervaren dat dit wel mogelijk is, deel ik graag mijn kennis met jou.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.

Brigitte Rijmers

Aanmelden kan nog:

13-10-2018

Starts at 13:00

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wat zijn mantra's?

Mantra's zijn oude heilige gedichten, zinnen, woorden of een lettergreep, veelal in het Sanskriet (een van de oudste, bewaarde Indo-europese taal) geschreven. 


Maar een mantra kan ook in een andere taal worden gevormd. De bedoeling van een mantra is om je in een hogere staat van zijn te brengen. Dit geeft automatische rust en vrede in je hart.

Mantra’s herhalen heet chanten. Oude mantra's hebben een bepaalde trilling die jouw ziel raken. Ze hebben vaak een diepliggende betekenis. Dit is ook mijn ervaring met het chanten van mantra's. De vibraties die mantra's bij zich dragen trillen door in je cellen, waardoor ze je in een hele andere staat van zijn brengen.

Door mantra’s herhaaldelijk op te zeggen kun je heel veel rust in je hoofd creëren. Dit komt ook doordat je denken stopt wanneer je geconcentreerd zinnen of woorden herhaald. Maar dat niet alleen, mantra's hebben iets magisch. Als je mantra’s zingt, voel je direct dat je lichaam erbij wordt getrokken. Hierdoor maak je ook contact met je lichaam. Dit is uiteindelijk ook nodig om meer ontspanning in je lichaam en geest te ervaren. 

Mantra's brengen je ook dichter bij je gevoel. Dit kan betekenen dat je emoties meer gaat voelen. Wanneer je meer gaat en durft te voelen kun je uiteindelijk ook oude pijn los gaan laten.


Bovenal kan mantrazingen je heel veel plezier opleveren, vooral als je samen zingt!

Verlangen

Wat is visualisatie?

Visualiseren is een soort van fantaseren maar dan wel met een doel. Ik neem je mee in een verhaal waardoor jij beelden kan vormen die bij jou passen. Door iets te visualiseren zoals jij het zou willen zien, ga je meer focus krijgen op wat je wilt. Hierdoor geef je jezelf de kans om meer opties te gaan zien. 


Ook kun je in visualisaties je blokkades tegenkomen. De kunst is om hier mee te gaan spelen. Met het herkennen, erkennen en accepteren van jouw blokkades heb je al de helft gewonnen.  

Door met een thema te gaan visualiseren kun je je brein trainen om betere keuzes voor jezelf te gaan maken.