Wat anderen over mij vertellen:

Dank je wel voor je liefdevolle ondersteuning Brigitte 😘en dat je me anders naar mezelf laat kijken en voelen 🥰

Heleen

"Ik ben heel blij dat ik het traject ben aan gegaan! En het heeft me precies opgeleverd wat ik stiekem hoopte maar eigenlijk weinig vertrouwen in had (van te voren). Vooral het gevoel dat je echt zonder oordeel werkt heeft er voor gezorgd dat ik mijzelf durfde te zijn met alle ongemakken die daar bij horen🩷"


Anoniem

Lieve Brigitte, Ik wil je bedanken voor wie je bent en wat je doet 🩷. Je bent een heel belangrijk persoon voor mij (geweest) in mijn persoonlijke ontwikkelingsreis. Ik kon me altijd over alles bij je uiten en je oordeelde niet. Je voelde als een wijze moeder die ik graag gehad had. Ik heb veel tools geleerd om mijzelf en mijn emoties te reguleren. 

Deze zal ik voor altijd meenemen in mijn leven. Je hebt me kracht gegeven om sterker en echter in het leven te staan. Ik wil je onwijs bedanken 🩷. Je zit voor altijd in mijn hart!
Veel liefs en dikke knuffel - Anoniem

recensie-anouk-

"Ik ben nooit echt gelukkig geweest met mijn leven in Nederland. Daar miste ik de ongerepte natuur, wildernis, het avontuur en vrijheid. Ook ik wist dat ik spijt zou krijgen op mijn sterfbed als ik mijn leven op die manier zo laten voort kabbelen.En ik heb me voorgenomen om er alles aan te doen zodat ik later niet zou zeggen 'had ik maar....'Ik vond het doodeng om mijn huis te verkopen, al mijn spullen weg te geven, mijn baan op te zeggen. De 'wat als' en 'ja, maar' gedachten, de angsten, de twijfels, de onzekerheden, ze kwamen elke keer weer om de hoek kijken.Met behulp van Brigitte haar coaching heb ik al deze gedachten en gevoelens er kunnen laten zijn in liefde en acceptatie. En ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik dit pad heb mogen bewandelen en nog steeds bewandel.Sinds 2,5 jaar ben ik nu aan het reizen en heb ik al op vele mooie plekjes op de wereld mogen wonen en werken. Ik ben gelukkiger dan ik ooit ben geweest omdat ik nu volgens mijn kernwaarden leef. Dank je wel lieve Brigitte voor jouw coaching en steun 💗. "   - Mirjam Niewold

review Mirjam Niewold

Heb alles even laten bezinken. Wat ben ik blij dat wij op elkaars pad terecht zijn gekomen. Het voelt echt alsof er zoveel lagen af zijn, zoveel ballast.

Dankjewel voor je nuchtere, soms spiriwierie benadering, vond het heel fijn dat je een stukje met mij meegelopen bent op mn pad. 

Heb ook heel sterk het gevoel dat onze wegen nog wel weer gaan kruizen, ik kijk er naar uit.

Sylvia
Twee jaar geleden verloor ik door een ongeval mijn man. Ik was totaal de weg kwijt en kwam voor een aantal levensvragen te staan; wie ben ik nu eigenlijk? wat zijn de doelen in mijn leven? wat wil ik met mijn leven? waar krijg ik energie van? Daarnaast kampte ik ook nog met een alcoholverslaving. In mijn zoektocht naar de antwoorden op mijn vragen, kwam ik op internet Brigitte tegen. Tijdens onze intake, voelde ik direct een aangename en positieve connectie met haar. Diverse EFT sessies (op alcoholgebruik) en twee keer 7 weken het Pad van Eigenliefde heb ik met veel plezier en interesse bij haar gevolgd. Het heeft me gevormd tot de 2.0 versie van mezelf waar ik rete trots op ben en enorm dankbaar. Ik kan mezelf weer op plek 1 zetten, want tenslotte ben ik de belangrijkste persoon in mijn leven, ik kan weer Nee zeggen, wanneer ik nee voel. Ik kan weer enorm genieten van Me-timen. Door Brigitte heb ik de rust en kracht van onder andere EFT en meditaties gevonden. Heerlijk. Ik voel me krachtiger en sterker dan ooit in mijn leven. Ik durf weer te dromen en last but not least, 14 december a.s. ben ik 6 maanden abstinent van alcohol. Een mooier cadeau dan samenwerken met Brigitte had ik mezelf niet kunnen geven. Ik ben enorm dankbaar!!
Claudia Langenhuizen

Veilig en vertrouwd

"Ik kwam bij Brigitte toen ik op een absoluut dieptepunt zat in mijn leven en ze wist mij direct op mijn gemak te stellen. Het voelde meteen vertrouwd en zeer veilig."

Vincent
Verlegen kind in mij

Het holistisch coachingstraject met Brigitte heeft mij zeer goed gedaan.
Veel belangrijke inzichten gekregen zoals dat ik fouten mag maken en er toe doe.
Dat als ik mijn eigen keuzes maak en daarbij blijf, dit me sterker maakt.
Brigitte had echt aandacht voor mij.
Ik krijg nu ook complimenten uit mijn omgeving over mijn doen en laten.
 Men reageert ook anders op mij en zelf blijf ik niet zo lang meer hangen in een rotgevoel. Dat is heel fijn!

EFT is top, een hele prettige techniek die je ook zonder haar kunt toepassen.

Dat maakt het fijn en ik merk dat je daardoor heel snel weer goed in je vel zit.

Het krijgt sneller een plekje waar je op dat moment mee zit en het werkt ook duidelijk nog een tijdje na. Al met al, ik raad haar zeker aan als coach! 

Sérena Lakeman

Voor mij weer een hele vernieuwende vorm van coaching. Ik vond Brigitte heel betrokken en ze nam echt de tijd. Ook nadien vroeg zij hoe het was gegaan. Top!

Noil Ster
Zelfbeheersing

Na een kosteloos ontdekgesprek voelde ik al een klik met Brigitte. Ik heb het traject als heel waardevol ervaren omdat dit mij zoveel nieuwe inzichten heeft gegeven over mijzelf en mijn pad! Doordat Brigitte voor een veilig en vertrouwd gevoel zorgt durfde ik echt mijzelf te zijn. Ik kijk dankzij het traject weer positief naar de toekomst!

Naiomi

De tijger ontwaakt Trauma

Doordat ik bij jou ben gekomen leer ik juist meer om mezelf niet weg te cijferen en weet je wat ik nu hoor….ik ben niet flexibel meer….Ik, die overal een oplossing voor weet die altijd bij ziekte in haar eentje het werk wel aan kon….


Mijn motto is namelijk enigszins veranderd in mijn eigenbelang.
 

Namelijk: Tamara kan wel alles maar doet niet meer alles. En dat geeft mij een stuk meer vrijheid. Dat is ook echt te danken aan jou en jouw EFT oefeningen.


Dus als ik terugblik dan ben ik dankbaar voor jouw lessen en dat jij ervoor me bent. Ik heb geleerd dat ik er mag zijn en dat ik mijn eigen plek mag innemen en niet altijd ja en amen hoef te zeggen. Soms levert dat tranen op bij me maar meestal daarna een goed gevoel.

Dank je wel dat jij er bent!

Tamara

Wat heeft jouw begeleiding vorige week, om liefdevol met mijn kleine meisje te zitten, mij goed gedaan Brigitte. 

Ik had zoveel weerstand tegen mezelf; als het niet ging zoals ik voor ogen had. Als ik ziek werd, down was, niet wist wat ik moest doen.Ik voelde me altijd meteen een mislukking. Nu is het anders, nu voel ik me anders. Ik kan het nog niet goed bevatten maar ik voel zoveel rust in mij.

Patricia

Dank je wel Brigitte, ik voel Trots op mezelf dat ik dit gezegd heb. Eindelijk kon ik het uitspreken. Ook al vond ik het spannend, ik heb het toch gedaan. Zo mooi. Ik had het niet verwacht en toch reageerde ze heel liefdevol, en geeft me nu de ruimte die ik nodig heb. Ik hoef er 'alleen' maar om te vragen. Nu durf ik dat steeds meer. Dank je wel dat jij er voor me bent. Ik heb me nog nooit zo veilig gevoeld om me zo open op te stellen. Dank, dank, dank!

Merel

Meer over mij:

Qoute:
Er is nog nooit iemand geweest bij wie ik me zo open heb kunnen opstellen als bij Brigitte.
Anoniem
Quote:
Brigitte ontgaat niets en zij weet door haar ervaring de juiste slagen te maken in dat diepe.
Juanita
Quote:
Ik gun iedereen jouw programma! Al zoveel is er bij mij geshift waar ik eerder jaren in vast heb gezeten.
loslaten
Marijke
Qoute:
Door jouw ondersteuning kan ik nu veel makkelijker bij mezelf blijven. Dank je wel!
Eigenliefde
Ellen
Quote:

Door het pad van Eigenliefde heb ik nu meer rust in mijn hoofd en in mijn doen en laten. Ik kan het accepteren dat het is zoals het is, zonder oordeel en angst.

Elles
Quote:
Het pad van Eigenliefde heeft me gegeven dat ik steeds mer mezelf mocht zijn. Dat ik erkenning en acceptatie naar mezelf toe voelde. Vooral de saamhorigheid en het weten dat je niet alleen bent. Perfect zijn in mijn imperfecties. Dat is wat je me hebt geleerd te voelen!
EFT Emotional Freedom Technique
Claudia