ID:125316564794081
arrow_drop_up arrow_drop_down

Brigitte Rijmers

Tarieven coachtraject

  • Een eerste adviesgesprek is bij mij gratis.

Denk je erover om een coachtraject met me aan te gaan, vraag dan eerste een gratis vrijblijvend gesprek met me aan. Dit gesprek duurt ca. 30 minuten. Na dit gesprek kun je bepalen of ik de juiste persoon ben voor jou. Vraag hier je gratis adviesgesprek aan

Vergoedingen:

Bedrijven hebben vaak budget voor scholingskosten. Hier wordt coaching ook toe gerekend. Vraag eens na bij je werkgever.


Vergoeding belastingdienst:

Als er sprake is van een leertraject (je doet kennis op onder begeleiding of toezicht), kun je de kosten hiervan aftrekken van de belasting; je krijgt daardoor, afhankelijk van je inkomen, 30% tot 50% van de kosten terug van de belastingdienst. Er moet voor de aftrekbaarheid altijd verband bestaan met inkomensverwerving en/of verbetering op de arbeidsmarkt. Er is een drempel van 250 euro (de kosten daarboven kun je aftrekken).

Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Heb je een bedrijf en wil je een factuur?

Dan wordt er bovenop de getoonde bedragen 21% BTW berekent.

Je kunt kiezen uit onderstaande trajecten

Traject 1

DE ONTDEKKINGSREIS

Duur ca. 3 maanden

Aantal coachsessies

>  2 Access bars á 90 minuten

>  3 EFT sessies á 90 minuten

Jouw investering  € 495,-

Betaling in termijnen mogelijk

Traject 2 

DE VERDIEPING

Duur ca. 5 maanden

Aantal coachsessies

>  3 Access bars á 90 minuten

>  5 EFT sessies á 90 minuten


Jouw investering € 799,- 

Betaling in termijnen mogelijk

Traject 3 

DE VERDIEPING PLUS

Duur ca. 8 maanden

Aantal coachsessies

>  4 Access bars á 90 minuten

>  8 EFT sessies á 90 minuten


Jouw investering € 1221,-

Betaling in termijnen mogelijk

Wat kun je verwachten?

Stap 1. Je hulpvraag en je doel

Is je hulpvraag en doel al helder? Dan tune ik in op jouw energie waardoor ik snel voel waar jouw angel zit. Is je hulpvraag of doel nog niet helemaal helder dan gaan we hier eerst mee aan de slag.

Stap 2. Onderzoeken

Door middel van vragen, oefeningen, voelen en ontspanning gaan we onderzoeken welke gevoelens, emoties en gedachten ten grondslag liggen van je probleem. Oude patronen nemen we onder de loep.

Stap 3. Mindset

Bewuste en onbewuste oude overtuigingen gaan we transformeren zodat jouw mindset helpend voor jouw verlangens gaat worden.

Stap 4. Transformatie

Doordat je jezelf steeds beter gaat leren begrijpen, leert voelen wat van jou is en wat bij jou past zul jij als vanzelf acties ondernemen waardoor veranderingen in je leven zichtbaar gaan worden.

Stap 5. Groei en doel bereikt!

Door onze gesprekken, methodes en de oefeningen die je meekrijgt ga jij ervoor zorgen dat je je doel bereikt! Veranderen is vaak onbewust eng. Veranderen zorgt voor groei en groei zorgt voor verandering. Zie jezelf als een zaadje die zich ontwikkeld om een prachtige bloem te worden.

Je hoeft het niet alleen te doen. 

Ik ben er voor je als jij dat wilt! Via mail en Whats app krijg je extra ondersteuning. Ik ondersteun, begeleid en geef je handvatten naar een mooier leven!

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, neem contact met me op voor de voorwaarden.


Je hebt het over allerlei methodes om te begeleiden. Ik ben heel erg geïnteresseerd in EFT. Is het mogelijk dat je me alleen met EFT begeleid?

Ja, dat kan. Wel ga ik eerst een gesprek met je aan om te kijken of dit ook echt voor jou de beste manier is om je doel te bereiken.


Kom je ook aan huis?

Dit is mogelijk. Afhankelijk van je situatie. 

Hoeveel sessies heb ik ongeveer nodig?

Het aantal sessies wat jij werkelijk nodig hebt is afhankelijk van je klacht, probleem en je doel.

Wanneer je besluit om een begeleidingstraject met mij in te gaan, overleggen we welk pakket het beste bij jou past. Maar uiteindelijk bepaal je zelf waar je voor kiest. Ik ondersteun en begeleid je, ik geef je handvatten waar je thuis mee aan de slag kan, maar je blijft verantwoordelijk voor je eigen voortgang. Dit kan namelijk zeer afhangen van de tijd die jij in jezelf investeert.

Het aantal sessies wat jij uiteindelijk nodig hebt is afhankelijk van het proces waar je in zit, je doel en je eigen inzet. 

Referenties

"Brigitte heeft mij geholpen om beter met mijn eigen ik om te gaan, bewust te zijn van de signalen die je lichaam afgeven, acceptatie, dieper in de ziel te komen waardoor je je o.a. ook veel bewuster wordt waarom je op bepaalde situaties op een bepaalde manier reageert en hierin een andere weg kan vinden wat veel minder (negatieve) energie kost. Ik heb diverse ademhalingsoefeningen meegekregen waardoor ik tot rust kan komen in momenten van stress/spanning en pas dit nog steeds toe. Brigitte is als mens heel erg betrokken bij ieders welzijn waardoor er voor mij geen drempel is om mijn vertrouwelijke dingen met haar te delen en ben erg dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen! "

- Karin M. -

"Brigitte is heel erg betrokken, behulpzaam, open. En vooral ook liefdevol in de omgang en in het begeleiden. Ze doet dit vol passie en overgave. Mij heeft ze zeker geholpen om weer goed in mijn vel te laten zitten. Ook EFT helpt mij enorm en de handvatten die ik meegekregen heb om thuis verder met mijzelf aan de slag kan gaan. Ik kan Brigitte iedereen aanbevelen!"

- Sandra P. -

“Ik ben niet iemand die zich snel open stelt en mensen vertrouwd. Bij Brigitte voelde ik me als snel veilig en kon ik mezelf open stellen en dingen met haar delen wat ik nog nooit gedeeld had. Brigitte heeft me geholpen om mijn lichaam beter te begrijpen, waar de pijnklachten weg konden komen. Ze heeft me echt geweldig begeleid en me geleerd hoe ik EFT kon toepassen.


Ik ben aan de gang gegaan met de EFT en ik dacht dat ik niets voelde, ervaarde tot ik op een dag besefte dat ik al tijden geen pijn meer had aan mijn middenrif. In mijn middenrif ‘zat’ een goedaardig gezwel die me dagelijks veel pijn gaf en waardoor ik veel dingen moest laten.

Vreemd genoeg beseft ik dus pas later dat die pijn al veel langer weg was dan ik dacht en de pijn is niet weer terug gekomen. Ik kan weer dingen doen die ik moest laten vanwege de last in de middenrif en het is echt geweldig dat dit bereikt is met EFT.


EFT pas ik nog dagelijks toe want met regelmaat had ik ook migraine. De migraine is er nog steeds maar op een veel mildere manier. Ik lig niet meer 3 dagen plat op bed maar kan gewoon op zijn , wel met behulp van pijnstillers maar ik kan op een hele rustige manier gewoon de dingen doen die ik normaal doe.

Ik heb veel lichamelijke klachten en ik had hoop dat met EFT alles zou verdwijnen als sneeuw voor de zon… Dat ik nooit meer last van mijn middenrif had smaakte naar meer en ik wou te snel en verwachte teveel. EFT bleek dus niet alleen maar lichamelijke klachten aan te pakken maar ik merkte dat ik anders ging reageren op dingen, dat ik mezelf meer onder controle kreeg en me meer ging open stellen. Hierdoor veranderde ook een aantal pijnklachten in mijn lichaam en ging het dus op een heel andere manier dan ik dacht.


Ik ben er nog niet maar ik heb wel een geweldige tool in handen waar ik mee werken kan en ik weet dat ik stap voor stap mezelf op deze manier kan helpen. Het is zo fijn om te weten dat als ik hulp nodig heb terug kan vallen op Brigitte en zij voor me klaar staat. Het niet alleen hoeven doen maar om iemand te hebben die je helpen wil in moeilijke tijden en je begrijpt en er voor je is.

De coaching van Brigitte, haar hulp en steun is voor mij onbetaalbaar. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen en mij hierbij heeft kunnen helpen. Zoals ik al aangaf ik ben er nog lang niet maar dankzij Brigitte weet ik nu wel dat ik op de juiste manier bezig ben en de juiste weg bewandel."

- Mirjam K. -

Ik voelde me enorm op mijn gemak bij Brigitte. Ze heeft een warme persoonlijkheid, ze is to the point en professioneel. Ik vond het heel fijn om persoonlijk begeleid te worden door haar. Ik voelde me veilig om de dingen te delen die ik niet zo snel deel met anderen.

Mijn belangrijkste inzicht die ik heb gekregen was dat ik mij besefte dat als ik mij moe voel, dat er dan zoveel frustratie komt, en er een overtuiging achterligt dat als ik moe ben, ik misluk, dat ik dan helemaal niets meer kan doen. Ik heb daardoor de neiging om maar steeds door te gaan, om me beter te voelen, om het gevoel dat ik misluk niet te voelen. Maar moe is gewoon dat ik rust nodig heb, verder niets aan de hand. Dat was voor mij een groot inzicht, ik kende mijn patroon wel, maar om het te voelen is nog weer heel anders, om die niet juiste overtuiging te achterhalen. Het was heel inzichtelijk. Ik zou Brigitte zeker en te weten aan raden bij anderen! Dank je wel lieve Brigitte

- Karin W. -

Koekje erbij?