arrow_drop_up arrow_drop_down

HEFT in eigen handen coaching

Wordt weer je werkelijke zelf!

Lig je soms nachten wakker? Heb je veel ideeën? Gaan gedachten regelmatig met je aan de haal? Wil je anders maar weet je niet waar je moet beginnen dus doe je helemaal niets? Zit je vast en voelt dit steeds erger? 

Voel je je soms machteloos? En wil je anders?

Ik weet wat het is!

Niet alleen ben ik expert op mijn gebied, ik ben ook ervaringsdeskundige!

En omdat ik dit alles ook ervaren heb, burn out, depressie, wakker liggen, geen concentratie, niet weten wat ik met mijn gevoelens aan moest en steeds verder van mezelf afdrijven. Ja ik ken het allemaal!

Daarom weet ik ook dat je hier uit kan komen! Met de juiste hulp, met de juiste begeleiding kan ook jij (weer) lekker in je vel voelen. Inmiddels heb ik al heel veel mooie mensen zoals jij mogen helpen en ondersteunen. 

Wat kan een HEFT in eigen handen coaching voor jou betekenen?

Door de samenstelling van dit programma en mijn intuïtieve begeleiding zal je blokkades gaan opheffen.
Waardoor je:

 • Rust gaat voelen
 • Ontspanning meer kan toelaten
 • Beter gaat begrijpen waar je gevoelens vandaan komen. 
 • Verbinding met je gevoel terugkrijgt.
 • Je ervaart steeds meer vrijheid in jezelf
 • Je durft steeds meer om andere (betere) keuzes voor jezelf te maken!
 • Je voelt je weer veilig in jezelf!

Mijn HEAL formule

Ik zet al jaren mijn eigen ontwikkelde HEAL formule in.
H.E.A.L. staat voor:

 • Herkennen
 • Erkennen
 • Accepteren
 • Loslaten

Omdat je voor 95 % uit je onbewuste handelt, is het van belang dat je eerst gaan Herkennen wat de reden is dat jij vastzit of waardoor het komt dat je niet lekker in je vel zit. Het is belangrijk dat je je bewust bent van wat er bij je speelt. Pas als je je iets bewust bent kun je ook gericht er mee aan de slag. Ik stem me af op jou energie en kijk waar bij jou de angel van je probleem zit.

Als we de angel hebben is het van belang dat je vanuit al je cellen gaat Erkennen dat dit er mag zijn. Dit klinkt misschien simpel maar in praktijk bouw je hiervoor vaak een (onbewuste) weerstand op. Dit is je beschermingsmechanisme. Ik laat je zien en voelen hoe jouw beschermingsmechanisme bij jou werkt.


Accepteren van wat is om daarna Los te laten zijn de volgende stappen. Ik begeleid met zowel EFT, visualisaties, Access bars, ademhalingstechnieken en diverse andere energetische methodes.

EFT in het kort


EFT is een krachtige ontspanningsmethode die je helpt om emoties en gevoelens waar je last van hebt te transformeren. Door het kloppen op diverse acupunctuurpunten in combinatie met het benoemen van je probleem of emotie, zorg je ervoor dat de stress die jij voelt veel minder wordt of weggaat! Het is wetenschappelijk bewezen dat het stresshormoon cortisol drastisch snel daalt na het toepassen van EFT. Loslaten van spanningen op je emoties of gevoelens wordt makkelijker. Hierdoor ga je je snel anders voelen en zie je andere mogelijkheden. Je wordt je je meer bewust van datgene wat leeft in je onbewuste. Nieuwe inzichten komen als vanzelf naar je toe.

Access Bars in het kort

Op je hoofd zitten 32 punten die in verbinding staan met energiebanen door je hele lichaam. Deze energiebanen werken op diverse gebieden in je leven. Een aantal hiervan zijn: controle, creativiteit, geld, het lichaam, genezing, bewustzijn, gewaarzijn, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd, ruimte en communicatie. Tijdens het aanraken van deze specifieke punten vertragen je hersengolven. Dit brengt je in een andere staat van zijn waardoor je in een diepe ontspanning terechtkomt. Je komt hierdoor in een diepere laag van je bewustzijn waardoor diverse blokkades opgeheven kunnen worden en je weer nieuwe inzichten krijgt.

Gratis kennismakingsgesprek

Ben je nieuwsgierig naar wat ik eventueel voor je kan doen? Je kunt altijd een gratis kennismakingsgesprek bij me aanvragen. Dit gesprek kan zowel telefonisch of in mijn praktijk in Heerhugowaard. De duur van dit gesprek is ca. 30 minuten

Je kunt kiezen uit 3 pakketen

De ontdekkingsreis

 • Duur ca. 3 maanden

  Pakket 1

  Aantal sessies

  >  2 Access bars á 55 minuten

  >  3 EFT sessies á 75 minuten

  Jouw investering

  > Betaling in 1 x € 367,-

  Betaling in 2 termijnen € 187, per maand

  De verdieping

 • Duur ca. 5 maanden

  Pakket 2

  Aantal sessies

  > 3 Access Bars á 55 minuten

  > 5 EFT sessies  á 75 minuten


  10% korting op workshops, edelstenen en extra Access bars sessies tijdens je coachprogramma


  Jouw investering

  > betaling 1x €587,-

  > betaling in 2 termijnen € 298,- per maand

  > betaling in 3 termijnen € 202,- per maand


  De verdieping PLUS

 • Duur ca. 7 maanden

  Pakket 3

  Aantal sessies

  > 4 Access Bars á 55 minuten

  > 8 EFT sessies á 75 minuten


  10% korting op workshops, edelstenen en extra Access bars sessies tijdens je coachprogramma


  Jouw investering

  > betaling 1x €897,-

  > betaling in 2 termijnen € 453,- per maand

  > betaling in 3 termijnen € 304,- per maand
  Koekje erbij?