ID:125316564794081
arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontdek wie jij bent en wilt zijn.

Lig je soms nachten wakker? Heb je veel ideeën? Gaan gedachten regelmatig met je aan de haal? Wil je anders maar weet je niet waar je moet beginnen dus doe je helemaal niets? Stel je uit, zit je vast en voelt dit steeds erger? 

Voel je je soms radeloos? En wil je anders?

Wat kan coaching voor jou betekenen?

Tijdens de eerste sessie probeer ik samen met jou te ontdekken waar de angel van je probleem zit. Van daaruit maken we een behandelplan. Door de combinatie van diverse methodes die ik hanteer, waaronder EFT (Emotional Freedom Technique waardoor er een proces ontstaat met als resultaat een positieve gedachten patroon transformatie) en Access bars kom jij in een breder bewustzijn. Doordat je je sneller bewust wordt van datgene wat jou blokkeert kun je hier ook wat mee gaan doen. 


Maar bewustwording alleen is niet genoeg voor een transformatie. Ook is er zelfvertrouwen en lef nodig om actie te ondernemen om je weer in je kracht zetten. We gaan ervoor zorgen dat het uitstellen van acties die voor jou van belang zijn, tot het verleden behoren. Je gaat steeds meer zelfvertrouwen ontwikkelen om meer uitdagingen aan te gaan.

Het coachingstraject met Brigitte heeft mij zeer goed gedaan.
Veel belangrijke inzichten gekregen zoals dat ik fouten mag maken en er toe doe.
Dat als ik mijn eigen keuzes maak en daarbij blijf, dit me sterker maakt.
Brigitte had echt aandacht voor mij.
Ik krijg nu ook complimenten uit mijn omgeving over mijn doen en laten.
 Men reageert ook anders op mij en zelf blijf ik niet zo lang meer hangen in een rotgevoel. Dat is heel fijn!

EFT is top, een hele prettige techniek die je ook zonder haar kunt toepassen.

Dat maakt het fijn en ik merk dat je daardoor heel snel weer goed in je vel zit.

Het krijgt sneller een plekje waar je op dat moment mee zit en het werkt ook duidelijk nog een tijdje na.

Al met al, ik raad haar zeker aan als coach! 

Seréna Lakeman

Gratis Adviesgesprek

Ben je nieuwsgierig naar wat ik eventueel voor je kan doen? Je kunt altijd een gratis adviesgesprek bij me aanvragen. Dit gesprek kan zowel telefonisch of in mijn praktijk in Heerhugowaard. De duur van dit gesprek is ca. 30 minuten

EFT in het kort

EFT staat voor Emotional Freedom Technique.  De toepassing van EFT is een techniek die ik jou leer waardoor jij deze ook later op jezelf kunt toepassen. Het is niet alleen een krachtige ontspanningsmethode, maar deze techniek zorgt ook voor een proces van positieve gedachtetransformatie.

Door het kloppen op diverse acupunctuurpunten in combinatie met het benoemen van je probleem of emotie, zorg je ervoor dat de stress die jij voelt afneemt of weggaat! Het is wetenschappelijk bewezen dat het stresshormoon cortisol drastisch snel daalt na het toepassen van EFT. Loslaten van spanningen op je emoties of gevoelens wordt makkelijker. Hierdoor ga je je snel prettiger voelen. Door EFT vertragen ook je hersengolven waardoor je in een andere staat van bewustzijn komt. Hierdoor krijg je inzicht van datgene wat leeft in je onbewuste. Nieuwe positieve inzichten komen als vanzelf naar je toe.

Access bars in het kort

Op je hoofd zitten 32 punten die in verbinding staan met energiebanen door je hele lichaam. Deze energiebanen werken op diverse gebieden in je leven. Een aantal hiervan zijn: controle, creativiteit, geld, het lichaam, genezing, bewustzijn, bezinning, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd, ruimte en communicatie. Tijdens het aanraken van deze specifieke punten vertragen je hersengolven. Ik breng je naar een diepere laag van je bewustzijn waardoor ontspanning ontstaat en diverse blokkades opgeheven worden en er weer nieuwe inzichten komen. Ook wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Je kunt kiezen uit diverse trajecten

De ontdekkingsreis

 • Duur ca. 3 maanden

  Pakket 1

  Aantal coachsessies

  >  2 Access bars á 90 minuten

  >  3 EFT sessies á 90 minuten

  Jouw investering

  >  € 495,- 

  Betaling in termijnen mogelijk

  De verdieping

 • Duur ca. 5 maanden

  Pakket 2

  Aantal coachsessies

  >  3 Access bars á 90 minuten

  >  5 EFT sessies á 90 minuten


  Jouw investering

  > €799,- 

  Betaling in termijnen mogelijk

  De verdieping PLUS

 • Duur ca. 8 maanden

  Pakket 3

  Aantal coachsessies

  >  4 Access bars á 90 minuten

  >  8 EFT sessies á 90 minuten


  Jouw investering

  > €1221,-

  Betaling in termijnen mogelijk


  Groei door zelfvertrouwen.


  Koekje erbij?