ID:125316564794081
arrow_drop_up arrow_drop_down

Energetische coaching

Wordt weer je werkelijke zelf!

Lig je soms nachten wakker? Heb je veel ideeën? Gaan gedachten regelmatig met je aan de haal? Wil je anders maar weet je niet waar je moet beginnen dus doe je helemaal niets? Stel je uit, zit je vast en voelt dit steeds erger? 

Voel je je soms machteloos? En wil je anders?

Ik weet wat het is!

Niet alleen ben ik expert op mijn gebied, ik ben ook ervaringsdeskundige!

En omdat ik dit alles ook ervaren heb, burn out, depressieve gevoelens, wakker liggen, geen concentratie, niet weten wat ik met mijn gevoelens aan moest en steeds verder van mezelf afdrijven. Ja ik ken het allemaal!

Daarom weet ik ook dat je hier uit kan komen! Met de juiste hulp, met de juiste begeleiding kan ook jij (weer) lekker in je vel komen. Ik begeleid je naar je zelfvertrouwen en het lef wat je nodig hebt om je leven te transformeren. 

Wat kan een energetische coaching voor jou betekenen?

Ik tune in op jouw energie. Hierdoor voel ik al snel waar de angel van je probleem zit. De vragen die voor jou van belang zijn zullen hierdoor komen. Door de combinatie van energetische methodes die ik hanteer (waaronder EFT,  Access bars en het werken met het innerlijk kind)  kom jij in een breder bewustzijn. Doordat je je sneller bewust wordt van datgene wat jou blokkeert kun je hier ook wat aan gaan doen.


Maar bewustwording is niet het enige wat belangrijk is om te transformeren. Ook is zelfvertrouwen en lef nodig om acties te ondernemen die je daadwerkelijk weer in je kracht zetten. Door het werken met je innerlijke kind gaan we ervoor zorgen dat het uitstellen van acties die voor jou van belang zijn, tot het verleden behoren. Je gaat steeds meer lef en moed ontwikkelen om uitdagingen aan te gaan. 

Het coachingstraject met Brigitte heeft mij zeer goed gedaan.
Veel belangrijke inzichten gekregen zoals dat ik fouten mag maken en er toe doe.
Dat als ik mijn eigen keuzes maak en daarbij blijf, dit me sterker maakt.
Brigitte had echt aandacht voor mij.
Ik krijg nu ook complimenten uit mijn omgeving over mijn doen en laten.
 Men reageert ook anders op mij en zelf blijf ik niet zo lang meer hangen in een rotgevoel. Dat is heel fijn!

EFT is top, een hele prettige techniek die je ook zonder haar kunt toepassen.

Dat maakt het fijn en ik merk dat je daardoor heel snel weer goed in je vel zit.

Het krijgt sneller een plekje waar je op dat moment mee zit en het werkt ook duidelijk nog een tijdje na.

Al met al, ik raad haar zeker aan als coach! 

Seréna Lakeman

Mijn LEF formule

LEF staat voor Liefdevol Leren, Erkennen en Flow

 • Als je leert hoe je vanuit liefde lef ontwikkeld ga je van overleven naar Leven
 • Als je lef ontwikkeld ga je jezelf Erkennen met alles wie jij bent.
 • Als je lef vanuit liefde toont kom je in de Flow. De flow van het leven.

 

Omdat je voor 95 % uit je onbewuste handelt, is het van belang dat je eerst gaan begrijpen en herkennen wat de reden is dat jij vastzit of waardoor het komt dat je niet lekker in je vel zit. Het is belangrijk dat je je bewust bent van wat er bij je speelt. Pas als je je iets bewust bent kun je ook gericht er mee aan de slag. Ik stem me af op jou energie en kijk waar bij jou de angel van je probleem zit.

Als we de angel hebben is het van belang dat je vanuit al je cellen gaat erkennen dat dit er mag zijn. Dit klinkt misschien simpel maar in praktijk bouw je hiervoor vaak een (onbewuste) weerstand op. Dit is je beschermingsmechanisme. Ik laat je zien en voelen hoe jouw beschermingsmechanisme bij jou werkt.


Accepteren van wat is om daarna los te laten zijn de volgende stappen.
Ik begeleid met zowel EFT, innerlijke kind, Access bars, visualisaties,  ademhalingstechnieken, en diverse andere energetische methodes.


Tijdens ons traject krijg je thuisopdrachten mee. Deze helpen je nog meer om sneller bij je doel te komen.

Gratis Adviesgesprek

Ben je nieuwsgierig naar wat ik eventueel voor je kan doen? Je kunt altijd een gratis adviesgesprek bij me aanvragen. Dit gesprek kan zowel telefonisch of in mijn praktijk in Heerhugowaard. De duur van dit gesprek is ca. 30 minuten

EFT in het kort


EFT is een krachtige ontspanningsmethode die je helpt om emoties en gevoelens waar je last van hebt te transformeren. Door het kloppen op diverse acupunctuurpunten in combinatie met het benoemen van je probleem of emotie, zorg je ervoor dat de stress die jij voelt veel minder wordt of weggaat! Het is wetenschappelijk bewezen dat het stresshormoon cortisol drastisch snel daalt na het toepassen van EFT. Loslaten van spanningen op je emoties of gevoelens wordt makkelijker. Hierdoor ga je je snel anders voelen en zie je andere mogelijkheden. Door EFT vertragen ook je hersengolven waardoor je in een andere staat van bewustzijn komt. Hierdoor wordt je sneller bewust van datgene wat leeft in je onbewuste. Nieuwe inzichten komen als vanzelf naar je toe.

Access Bars in het kort

Op je hoofd zitten 32 punten die in verbinding staan met energiebanen door je hele lichaam. Deze energiebanen werken op diverse gebieden in je leven. Een aantal hiervan zijn: controle, creativiteit, geld, het lichaam, genezing, bewustzijn, gewaarzijn, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd, ruimte en communicatie. Tijdens het aanraken van deze specifieke punten vertragen je hersengolven. Dit brengt je in een andere staat van zijn waardoor je in een diepe ontspanning terechtkomt. Je komt hierdoor in een diepere laag van je bewustzijn waardoor diverse blokkades opgeheven kunnen worden en je weer nieuwe inzichten krijgt. Ook wordt je zelfherstellend vermogen van je lichaam aangesproken.

Je kunt kiezen uit diverse trajecten

De ontdekkingsreis

 • Duur ca. 3 maanden

  Pakket 1

  Aantal coachsessies

  >  2 Access bars á 90 minuten

  >  3 EFT sessies á 90 minuten

  Jouw investering

  >  € 495,- 

  Betaling in termijnen mogelijk

  De verdieping

 • Duur ca. 5 maanden

  Pakket 2

  Aantal coachsessies

  >  3 Access bars á 90 minuten

  >  5 EFT sessies á 90 minuten


  Jouw investering

  > €799,- 

  Betaling in termijnen mogelijk

  De verdieping PLUS

 • Duur ca. 7 maanden

  Pakket 3

  Aantal coachsessies

  >  4 Access bars á 90 minuten

  >  8 EFT sessies á 90 minuten


  Jouw investering

  > €1221,-

  Betaling in termijnen mogelijk


  GROEI MET VERTROUWEN!


  Koekje erbij?