arrow_drop_up arrow_drop_down

Durf jij jezelf te zijn en voel je de vrijheid om je ware zelf te omarmen en je mooiste leven te leven?


Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch kun je blokkades opbouwen. Blokkades kun je zien als weerstanden in je gedachtepatroon die je kunnen belemmeren in je doen en laten of niet lekker in je vel laat voelen.


Wanneer het je lukt om deze blokkades op te heffen dan merk je dat er op diverse gebieden in je leven transformaties optreden. Doordat je anders kunt gaan denken, kun je patronen doorbreken. Je komt tot rust en kunt jezelf eindelijk ontspannen in situaties waar je eerder stress bij ervaarde.

Tijdens een transformatie sessie ga ik samen met jou op zoek naar de kern van je probleem. Van daaruit passen we EFT toe. We halen de lading af van de emoties die bij jou spelen. Zodat jou transformatieproces in werking gezet wordt om je belemmerende gedachtepatroon te doorbreken. Na één sessie kan er al een wereld van verschil voor jou zijn.

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • Je negatieve gevoelens over jezelf kunt transformeren. Zodat jouw gevoelens je versterken in plaats van in de put trekken
 • De angel uit negatieve gedachtes kunt halen, zonder dat je meteen overmoedig wordt
 • Blokkades op kunt ruimen, zodat jouw energie weer kan gaan stromen
 • Heftige emoties kunt neutraliseren in korte tijd

Mijn naam is Brigitte Rijmers en mijn passie is om het leven van zowel mens als dier meer dan aangenaam te maken. Door je mee te nemen op een emotionele reis, naast je te staan en met je mee te voelen, jou je verhaal te laten doen en je bewust te laten worden dat jij er toe doet!

Denk je nu

"IK HEB AL ZOVEEL GEPROBEERD EN IK WEET AL HEEL VEEL! HET LUKT ME GEWOON NIET EN BEN HET GELOOF HIERIN KWIJTGERAAKT.  HOE ZOU JIJ ER NU VOOR KUNNEN ZORGEN DAT HET ME WEL LUKT?"


IK SNAP JE TWIJFEL! MAAR HET IS ECHT WAAR! 1 SESSIE KAN ER AL VOOR ZORGEN DAT JE LEKKERDER IN JE VEL KOMT TE ZITTEN EN DAT BLOKKADES OPGEHEVEN WORDEN. IK ZIE HET STEEDS WEER GEBEUREN DAT KLANTEN NA 1 SESSIE AL KLAAR ZIJN OM EEN VOLGENDE STAP TE ZETTEN EN DAT GUN IK JOU OOK.

Wat anderen van mij zeggen:

Diana Majoor

Heerlijk weer een paar blokkades opgeheven

Brigitte leid je gemakkelijk door het hele proces heen. Daarna had ik een Huppel door de wei gevoel hahaha.

Noil Ster

Voor mij weer een hele vernieuwende vorm van coaching. Ik vond haar heel betrokken en ze nam echt de tijd. Ook nadien vroeg zij hoe het was gegaan. Top!

Simone

Al tijdens de sessie kwam er een specifiek antwoord dat voor mij actueel was maar waar ik zelf nog niet de vinger op had kunnen leggen :-) Het mooie is dat het na de sessie nog doorwerkt.

WAT IS EEN EFT COACHSESSIE?

Tijdens deze sessie ga ik samen met jou op zoek naar de kern van je probleem. Van daaruit passen we EFT toe. Zodat jou transformatieproces in werking gezet wordt om je belemmerende gedachtepatroon te doorbreken. Na één sessie kan er al een wereld van verschil voor jou zijn.


Tijdens de sessie leer ik je hoe je EFT toepast. 

Na de sessie heb jij een gereedschap in handen welke jij zelf thuis kan toepassen om je belemmerende gedachten te blijven trainen in helpende gedachten.


Ik geef de sessies zowel online als offline:

 • Online via videobellen (Facetime, Zoom of Messenger).
 • In mijn praktijk in Heerhugowaard. 

Wat heb jij nodig?

Je kunt kiezen voor een enkele sessie of een strippenkaart. Na één sessie kun je al een stuk beter in je vel voelen en klaar zijn om jouw volgende stap te zetten.


Heb je behoefte aan meer verdieping en/of wil je werken aan een diepgeworteld probleem of trauma? Dan kun je ook kiezen voor een strippenkaart.


Een strippenkaart is in prijs voordeliger dan apart enkele sessies te boeken.

Tarieven

Start

Transformatie EFT sessie

€135,-
 • Sessie van ca. anderhalf uur
 • De sessie vind plaats in mijn praktijk in Heerhugowaard of via videobellen (Facetime en Zoom)


Voordeel

Strippenkaart GOUD

€ 599,-

 • 5 Sessies van ca. anderhalf uur
 • Tussentijdse ondersteuning via What's app
 • De sessie vind plaats in mijn praktijk in Heerhugowaard of via videobellen (Facetime en Zoom)

INTRODUCTIESESSIE

IK BIED JE DE GELEGENHEID OM EEN INTRODUCTIESESSIE BIJ ME TE ERVAREN.
DEZE SESSIE DUURT CA. 60 MINUTEN.
Ook binnen een sessie van een uur kun je je al heel anders voelen!


Je investering introductiesessie: € 89,-  


HEB JE EEN BEDRIJF EN WIL JE EEN FACTUUR? DAN ZIJN DE BEDRAGEN EX. BTW

EFT zorgt ervoor dat je bolletje wol losser komt, dat er lucht tussen de draadjes ontstaat en dat je ontspant. Dat was precies wat er tijdens de sessie met mij gebeurde, ineens zag ik de rode draad. Zag ik wat er echt aan de hand was en hoe ik het wilde in deze emotionele situaties met mijn klanten.

Liesbeth de Korte - 

Contentexploser - www.liesbethdekorte.nl

EFT GEEFT JE ONTSPANNING, NIEUWE INZICHTEN EN VRIJHEID!

Van OVERLEVEN naar 

GENIETEN VAN HET LEVEN!!

Koekje erbij?