ID:125316564794081
arrow_drop_up arrow_drop_down

Durf jij jezelf te zijn en voel je de vrijheid om je ware zelf te omarmen en je mooiste leven te leven?


Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch kun je blokkades opbouwen. Blokkades die je tegenhouden om, zonder angst of welk naar gevoel ook, compleet jezelf te zijn.


Wanneer het je lukt om deze blokkades op te heffen dan merk je dat er op diverse gebieden in je leven veranderingen optreden. Je komt tot rust en kunt jezelf eindelijk ontspannen, waardoor je nieuwe mogelijkheden gaat zien. 


Ik help je om die ontspanning te vinden en daarvoor werk ik zowel met energetische methodes als intuïtieve begeleiding. Dit betekent vooral dat ik je leer om beter te voelen. Voelen wat voor jou echt goed is! 

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • Je negatieve gevoelens over jezelf kunt transformeren. Zodat jouw gevoelens je versterken in plaats van in de put trekken
 • De angel uit negatieve gedachtes kunt halen, zonder dat je meteen overmoedig wordt
 • Blokkades op kunt ruimen, zodat jouw energie weer kan gaan stromen

Mijn naam is Brigitte Rijmers en ik weet hoe het is om er niet bewust van te zijn dat je niet jezelf bent maar ook dat je voelt dat wat je doet niet datgene is waar je gelukkig van wordt.

Het kan zelfs zo zijn dat je depressieve gevoelens hebt of tegen een burn out aanloopt omdat je niet doet waar je hart echt ligt. En daarbij waarschijnlijk zelfs continu over je eigen grenzen heen gaat!

Ik weet hoe het is en ik ben dus niet alleen LEF en Transformatiecoach, energetisch therapeut en EFT trainer maar ook ervaringsdeskundige. Ook ik heb de andere kant van de medaille ervaren. En ben daarom extra dankbaar dat ik met volle overtuiging kan zeggen: DIT KAN ANDERS en ik kan je daarmee helpen! 

Denk je nu

"IK HEB AL ZOVEEL GEPROBEERD EN IK WEET AL HEEL VEEL! HET LUKT ME GEWOON NIET EN BEN HET GELOOF HIERIN KWIJTGERAAKT.  HOE ZOU JIJ ER NU VOOR KUNNEN ZORGEN DAT HET ME WEL LUKT?"


IK SNAP JE TWIJFEL! MAAR HET IS ECHT WAAR! 1 SESSIE KAN ER AL VOOR ZORGEN DAT JE LEKKERDER IN JE VEL KOMT TE ZITTEN EN DAT BLOKKADES OPGEHEVEN WORDEN. IK ZIE HET STEEDS WEER GEBEUREN DAT KLANTEN NA 1 SESSIE AL KLAAR ZIJN OM EEN VOLGENDE STAP TE ZETTEN EN DAT GUN IK JOU OOK.

WAT IS EEN EFT COACHSESSIE?

Om jou weer in contact te brengen met je gevoel en je eigen ik, maak ik o.a. gebruik van EFT. (Emotional Freedom Technique). Deze techniek helpt je jezelf beter te begrijpen en blokkades op te ruimen waardoor belemmerende gedachten je niet meer tegenhouden. 


Begrijpen waarom je dingen wel of JUIST NIET doet. Hierdoor ga je steeds meer eigenliefde ervaren en de vrijheid om jezelf te mogen zijn zonder angst of je wel of niet goed genoeg bent!


Tijdens de sessie leer ik je hoe je EFT toepast.

Jij geeft aan waar je tegen aanloopt of verandering in wilt. Ik stem me volledig af op jouw energie waardoor de vragen en antwoorden die voor jou van belang zijn naar voren komen.


Ik voel waar jou blokkades liggen waardoor we ze kunnen aankijken en transformeren.

en na de sessie heb jij een gereedschap in handen dat jij zelf thuis kan toepassen zodat je het heft in eigen handen hebt.


Je komt bij mij in de praktijk in Heerhugowaard of als dit te ver voor je is kan de sessie ook via videobellen (Skype, Messenger of Zoom).

Jouw behoefte

Investering in jezelf

Enkele sessie

Sessie van ca. anderhalf uur

De sessie vind plaats in mijn praktijk in Heerhugowaard of desgewenst via messenger of Skype. (videobellen)

 • € 127,-

  Strippenkaart Zilver

  5 sessies van ca. anderhalf uur. Een sessie vind plaats in mijn praktijk in Heerhugowaard of desgewenst via messenger of Skype. (videobellen)

 • € 476,25

  Strippenkaart Goud

  7 sessies van ca. anderhalf uur

  Een sessie vind plaats in mijn praktijk in Heerhugowaard of desgewenst via messenger of Skype. (videobellen)

 • € 622,30

  INTRODUCTIESESSIE

  IK BIED JE DE GELEGENHEID OM EEN INTRODUCTIESESSIE BIJ ME TE ERVAREN.
  DEZE SESSIE DUURT CA. 60 MINUTEN.
  ZO KRIJG JE DE GELEGENHEID OM OP EEN LAAGDREMPELIGE MANIER TE VOELEN EN TE ERVAREN WAT EFT MET JE DOET. OOK DAN KUNNEN ER BLOKKADES OPGEHEVEN WORDEN.


  JOUW INVESTERING VOOR EEN INTRODUCTIESESSIE IS € 89,-

  BIJ EEN EVENTUEEL VERVOLGAFSPRAAK KUN JE KIEZEN VOOR EEN ENKELE SESSIE OF EEN STRIPPENKAART. 

  Testimonials

  Diana Majoor

  Heerlijk weer een paar blokkades opgeheven

  Brigitte leid je gemakkelijk door het hele proces heen. Daarna had ik een Huppel door de wei gevoel hahaha.

  Noil Ster

  Voor mij weer een hele vernieuwende vorm van coaching. Ik vond haar heel betrokken en ze nam echt de tijd. Ook nadien vroeg zij hoe het was gegaan. Top!

  Simone

  Al tijdens de sessie kwam er een specifiek antwoord dat voor mij actueel was maar waar ik zelf nog niet de vinger op had kunnen leggen :-) Het mooie is dat het na de sessie nog doorwerkt.

  EFT zorgt ervoor dat je bolletje wol losser komt, dat er lucht tussen de draadjes ontstaat en dat je ontspant. Dat was precies wat er tijdens de sessie met mij gebeurde, ineens zag ik de rode draad. Zag ik wat er echt aan de hand was en hoe ik het wilde in deze emotionele situaties met mijn klanten.

  Liesbeth de Korte - 

  Contentexploser - www.liesbethdekorte.nl

  EFT GEEFT JE ONTSPANNING, INZICHTEN EN VRIJHEID!

  Van OVERLEVEN naar 

  GENIETEN VAN HET LEVEN!!

  Koekje erbij?