Koekje erbij?

Is energetische coaching iets voor jou?

Heb je het gevoel dat je het niet meer alleen kunt, dat je steeds vaker vastloopt in het dagelijks leven en niet weet hoe je dit kunt veranderen? Je kunt best je mannetje staan, maar je voelt je steeds vaker ongelukkig in wat je zegt of doet. Je wilt anders maar je weet niet hoe te beginnen? Herken je jezelf hierin?

Gratis adviesgesprek

Vraag dan een gratis adviesgesprek bij me aan. In dit gesprek kun je aangeven welke hulpvraag je hebt. Misschien heb je niet echt een hulpvraag, maar zijn er wel diverse (negatieve) gedachten of gevoelens waardoor jij je ongelukkig voelt. In dit gesprek gaan we samen kijken welke oorzaak hieraan ten grondslag ligt en onderzoeken we welke methode het meest geschikt is voor jou.

Mogelijk kun jij na één gesprek zelf al verder. Het kan ook zijn dat je na dit gesprek een begeleidingstraject wilt aangaan met mij. Dit bepaal je pas na dit gratis adviesgesprek.

We leven voor 95% vanuit ons onderbewuste.

In ons onderbewuste ligt alles opgeslagen wat we ons hele leven hebben meegemaakt. Van geboorte tot nu. Dat is veel! Alle mooie ervaringen, maar ook alle vervelende ervaringen zitten hierin opgeslagen en bepalen voor een groot deel ons gedrag. We zijn dit vaak niet bewust, maar hierdoor doen we dingen vaak anders dan we eigenlijk willen. 

Zet je onderzoekspet op.

Zowel fysiek, mentaal als energetisch kun je blokkades opbouwen. Wanneer je op energetisch niveau blokkades gaat oplossen zul je merken dat er ook op fysiek en mentaal niveau veranderingen optreden.

Door te gaan onderzoeken kun je steeds meer verband vinden tussen je gedrag en je (onbewuste) ervaringen en gevoelens uit het verleden. Zo ga je jezelf beter begrijpen en betere keuzes maken. 


Wil jij NU echt je leven anders inrichten? Wil je dit samen doen met iemand die naar je luistert, je hoort, je begrijpt, je voelt en weet wat je doormaakt?


Ik loop een stukje mee op jouw pad. Ik wijs je de weg, geef je richting, ik geef je soms een liefdevolle schop onder je kont zodat je weer op het levenspad komt waar jij echt gelukkig in wordt.


Ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Maak dan vandaag nog een gratis afspraak.

Wat klanten over mij zeggen:

Brigitte is als mens heel erg betrokken bij ieders welzijn waardoor er voor mij geen drempel is om mijn vertrouwelijke dingen met haar te delen

Karin M.

Mij heeft ze zeker geholpen om weer goed in mijn vel te laten zitten. Ik kan Brigitte iedereen aanbevelen!

Sandra

Bij Brigitte voelde ik me als snel veilig en kon ik mezelf open stellen en dingen met haar delen wat ik nog nooit gedeeld had. Brigitte heeft me geholpen om mijn lichaam beter te begrijpen.

Mirjam

Je hebt maar één leven!

Leef je mooiste leven. 

Bij welke klachten kan ik je helpen?

 • Vind je het moeilijk om te ontspannen?
 • Voel jij je vaak schuldig als je tijd voor jezelf neemt?
 • Maak jij je vaak zorgen?
 • Zeg jij vaak ja terwijl je eigenlijk nee bedoelt?
 • Ben je snel moe?
 • Ben je steeds sneller geïrriteerd?
 • Ga je vaak je eigen grenzen over (of die van een ander)?
 • Voel je je vaak overweldigd door emoties en weet je niet wat je hiermee aan moet?
 • Word je regelmatig overvallen door onzekerheid en weerhoudt dit je om iets te ondernemen?
 • Voel jij angst wanneer je voor jezelf wilt opkomen?
 • Vind je zorgen voor anderen fijn maar voelt het steeds zwaarder?
 • Blijven gedachten vaak malen?

Heb je lichamelijke klachten zoals:

 1. hoofdpijn/migraine
 2. nekpijn
 3. zware benen 
 4. stijve schouders
 5. pijn in je knieën 
 6. hoge bloeddruk
 7. darmklachten
 8. hartklachten
 9. druk op de borst

Wat kun je verwachten tijdens je coachingstraject?

Stap 1. Jouw vraag en doel

We zorgen er samen voor dat jouw vraag en doel helder worden. Vandaaruit kijk ik welke methode er voor jou het meest geschikt is. Dit is het startpunt van jouw innerlijke ontdekkingsreis.

Stap 2. Onderzoeken

We gaan onderzoeken en voelen waar jouw blokkades liggen, welke gevoelens of gedachten ten grondslag liggen aan jouw probleem. Oude patronen nemen we onder de loep.

Stap 3. Herkennen en erkennen

Zodra de blokkade helder is kunnen we hiermee aan de slag. Je krijgt oefeningen mee die jou dagelijks gaan ondersteunen.

Stap 4. Transformatie

Je krijgt steeds meer inzichten in de oorzaak van je probleem of klacht, waardoor verandering kan plaatsvinden.

Stap 5. Doel bereikt!

Onze gesprekken, de methodes en de oefeningen zorgen ervoor dat je jouw doel bereikt! Verandering is voor iedereen mogelijk. Als jij vandaag besluit om het heft in eigen handen te nemen, geef ik je de gereedschappen om een leven te creëren waarin jij volledig jezelf gaat ZIJN. Niets houdt je meer tegen om je dromen en verlangens te gaan leven!

Ervaringen van klanten

"Ik kwam bij Brigitte toen ik op een absoluut dieptepunt zat in mijn leven en ze wist mij direct op mijn gemak te stellen. Het voelde meteen vertrouwd en zeer veilig. Hierdoor ben ik al snel dingen gaan delen die ik niet eerder met een ander had gedeeld. Ook kreeg ik een aantal tools mee om zelf goed verder te kunnen. Ik kan Brigitte zeker aanraden als coach. Ze is bijzonder betrokken, betrouwbaar en oprecht!"

Vincent

"Wat ik bij Brigitte ervaarde was dat ze alle tijd nam. Dat het nooit gehaast ging en vond het ook goed dat ze bijv  doorging met tappen terwijl ik het gevoel had dat het wel goed was. Maar dan bleek dat achteraf niet het geval. Ik vond het fijn dat ze dat oppikte terwijl ik het zelf niet zag. Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij Brigitte. Ik wilde ervaren of EFT mij zou helpen om mijn smetvrees te verminderen. Door EFT wordt ik rustiger, ben meer met mezelf bezig, ik loop door die smetvrees mezelf voorbij, dit dwingt je tot rustig worden en tijd nemen voor jezelf. Brigitte haar coaching voelt niet alleen rustig en kalm maar vond haar methodes ook zeer uitgebreid. Ook kreeg ik ook hele handige tools voor thuis mee."

Linda

"Tijdens een open dag in centrum Wakker bewust Zijn maakte ik kennis met EFT in een workshop van Brigitte. Om de methode van werken beter te leren kennen bood ze een kennismakingssessie per Skype aan. Tijdens deze sessie heb ik gewerkt aan een thema dat op dit moment in mijn leven actueel is en veel emoties oproept. Brigitte was in staat om na een aantal vragen de kern eruit te halen en daarmee zijn we met EFT aan de slag gegaan. Met een rustige, duidelijke stem begeleidde ze het proces van tikken en zinnen nazeggen. Dat werkte voor mij erg goed en al snel voelde ik ruimte in mijzelf ontstaan. Het is heel fijn te merken dat die ruimte gebleven is, ook nu de sessie alweer een paar weken geleden is. Ik weet nu ook hoe ik zelf EFT toe kan passen als het nodig is - een prettig idee en met dank aan Brigitte."

Dorien

Dit coachtraject met Brigitte heeft mij gebracht dat ik nog meer inzicht heb gekregen in wie ik ben en hoe ik denk en handel. Daarbij ben ik nog dichterbij mezelf gekomen.

De begeleiding van Brigitte was helder, soms heel erg confronterend. Maar doordat ik me veilig bij haar voelde durfde ik mij te uiten. Brigitte is geduldig, eerlijk en betrokken. Dat voelde fijn. Ook de berichtjes die ze af en toe stuurde waren reminders om niet in een oud patroon te vervallen.

Iris

De methodes en technieken die ik hanteer:

 • EFT
 • Acces Bars
 • Ademhalingstechnieken
 • Visualisaties
 • Hartmeditaties
 • Werken met het innerlijk kind
 • Lichaamswerk
 • Voice Dialoque
 • Chakrapsychologie
 • Reiki
 • Quatum Touch