Jouw investering

Trots op je 1e stap

Allereerst wil ik je aangeven hoe trots je op jezelf kan zijn dat je er over nadenkt om je te laten coachen. Het leven kan zoveel leuker zijn wanneer je lekker in je vel zit! Je hebt tenslotte maar 1 leven!

Wanneer je je door iemand laat coachen is het altijd van belang dat jij je veilig en op je gemak voelt. Daarom kun je altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek bij me aanvragen.

Onder het genot van een kopje thee of koffie in mijn praktijk in Alkmaar, kun je me het hemd van het lijf vragen. En als je je vertrouwd genoeg voelt kun je ook aangeven waar jij hulp bij kan gebruiken. Dit gesprek mag ook via Skype of telefoon. Kies wat het beste bij je past.

Vergoeding via je werkgever:
Veel werkgevers reserveren een potje voor scholingskosten, hier wordt coaching ook vaak onder gerekend. Tenslotte is je werkgever er ook mee gebaat wanneer jij weer beter in je vel komt te zitten. Het is zeker de moeite waard om dit na te vragen op je werk.

Wat kan je tijdens jouw coachingstraject verwachten

Allereerst hebben wij een gratis kennismakingsgesprek zodat jij op een ontspannen manier mij kan leren kennen en voelen of ik ook degene ben die bij jou past om jou te helpen. Naar aanleiding van je klacht kijk ik waar jouw blokkades liggen. Door de methodes die ik toepas in combinatie met onze gesprekken zullen blokkades steeds meer worden opgeheven en vind jij je innerlijke wijsheid en kracht weer terug.

 • In mijn coaching maak ik gebruik van diverse methodes waaronder:
 • EFT, beweegmeditaties, hartmeditaties, chakrapsychologie, ademhalingsoefeningen, Reiki en Quantum Touch .
 • Per mail krijg je extra ondersteuning van mij tijdens je coachingstraject
 • Je krijgt oefeningen en tools om thuis aan de slag te gaan
 • Je ervaart steeds meer zelfvertrouwen

Wat mag je verwachten na een coachingstraject met mij:

 • JE VOEL MEER VERBINDING MET JEZELF!
 • JE VOELT JE GEGROEID EN KRACHTIG!
 • JE HEBT MEER ENERGIE!
 • JE LAAT JE NIET MEER TEGENHOUDEN DOOR JE ANGSTEN!
 • JE KRIJGT STEEDS MEER LEF OM OP TE KOMEN VOOR JOUW VERLANGENS!
 • JOUW VERLANGENS EN IDEEËN UITSTELLEN ZIJN GEEN OPTIE MEER!

Jouw investering

Kennismakingsgesprek: Gratis (ongeveer een uur)

Coachingstrjaject:Tarieven

Ik ondersteun en begeleid je, ik geef je tools mee maar je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen pad. Het aantal sessies wat je nodig hebt is afhankelijk van jouw doel maar ook je eigen inzet. Wanneer je besluit om een coachingstraject met mij in te gaan, overleggen we hoeveel sessies we denken nodig te hebben. Maar uiteindelijk bepaal je het altijd zelf. Je kan dan zelf kiezen welk coachingspakket je wilt nemen. Elk voordeelpakket is een heel jaar geldig, dus je kan afspraken maken wanneer jou dit uitkomt.

Voor bedrijven gelden andere tarieven. Neem hiervoor per mail contact op.

Coachingspakket DIAMANT

 • 12 COACHINGSSESSIES van anderhalf uur in mijn praktijk (Alkmaar)
 • Inclusief 2 gratis sessies via Skype (van een uur)
 • Begeleiding via mail tijdens het coachingstraject

€ 828,- (inclusief btw)

Coachingspakket BRILJANT

 • 8 COACHINGSSESSIES van anderhalf uur in mijn praktijk (Alkmaar)
 • Inclusief 1 gratis sessie via Skype (van een uur)
 • Begeleiding via mail tijdens het coachingstraject

€ 552,- (inclusief btw)

Coachingspakket GOUD

 • 5 COACHINGSSESSIES van anderhalf uur in mijn praktijk (Alkmaar)
 • Inclusief 1 gratis sessie via Skype (van een half uur)
 • Begeleiding via mail tijdens het coachingstraject

€ 345,- (inclusief btw)

Coachingspakket ZILVER

 • 3 COACHINGSSESSIES van anderhalf uur in mijn praktijk (Alkmaar)
 • Begeleiding via mail tijdens het coachingstraject

€ 207,- (inclusief btw)


Wil je geen voordeelpakket, dan is mijn uurtarief € 79,-

Testimonial

"Brigitte heeft mij geholpen om beter met mijn eigen ik om te gaan, bewust te zijn van de signalen die je lichaam afgeven, acceptatie, dieper in de ziel te komen waardoor je je o.a. ook veel bewuster wordt waarom je op bepaalde situaties op een bepaalde manier reageert en hierin een andere weg kan vinden wat veel minder (negatieve) energie kost. Ik heb diverse ademhalingsoefeningen meegekregen waardoor ik tot rust kan komen in momenten van stress/spanning en pas dit nog steeds toe. Brigitte is als mens heel erg betrokken bij ieders welzijn waardoor er voor mij geen drempel is om mijn vertrouwelijke dingen met haar te delen en ben erg dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen! "
-Karin M.-

"Brigitte is heel erg betrokken, behulpzaam, open. En vooral ook liefdevol in de omgang en in het begeleiden. Ze doet dit vol passie en overgave. Mij heeft ze zeker geholpen om weer goed in mijn vel te laten zitten. Ook EFT helpt mij enorm en de handvatten die ik meegekregen heb om thuis verder met mijzelf aan de slag kan gaan. Ik kan Brigitte iedereen aanbevelen!"
-Sandra-

“Ik ben niet iemand die zich snel open stelt en mensen vertrouwd. Bij Brigitte voelde ik me als snel veilig en kon ik mezelf open stellen en dingen met haar delen wat ik nog nooit gedeeld had. Brigitte heeft me geholpen om mijn lichaam beter te begrijpen, waar de pijnklachten weg konden komen. Ze heeft me echt geweldig begeleid en me geleerd hoe ik EFT kon toepassen.
Ik ben aan de gang gegaan met de EFT en ik dacht dat ik niets voelde, ervaarde tot ik op een dag besefte dat ik al tijden geen pijn meer had aan mijn middenrif. In mijn middenrif ‘zat’ een goedaardig gezwel die me dagelijks veel pijn gaf en waardoor ik veel dingen moest laten.
Vreemd genoeg beseft ik dus pas later dat die pijn al veel langer weg was dan ik dacht en de pijn is niet weer terug gekomen. Ik kan weer dingen doen die ik moest laten vanwege de last in de middenrif en het is echt geweldig dat dit bereikt is met EFT.
EFT pas ik nog dagelijks toe want met regelmaat had ik ook migraine. De migraine is er nog steeds maar op een veel mildere manier. Ik lig niet meer 3 dagen plat op bed maar kan gewoon op zijn , wel met behulp van pijnstillers maar ik kan op een hele rustige manier gewoon de dingen doen die ik normaal doe.
Ik heb veel lichamelijke klachten en ik had hoop dat met EFT alles zou verdwijnen als sneeuw voor de zon… Dat ik nooit meer last van mijn middenrif had smaakte naar meer en ik wou te snel en verwachte teveel. EFT bleek dus niet alleen maar lichamelijke klachten aan te pakken maar ik merkte dat ik anders ging reageren op dingen, dat ik mezelf meer onder controle kreeg en me meer ging open stellen. Hierdoor veranderde ook een aantal pijnklachten in mijn lichaam en ging het dus op een heel andere manier dan ik dacht.
Ik ben er nog niet maar ik heb wel een geweldige tool in handen waar ik mee werken kan en ik weet dat ik stap voor stap mezelf op deze manier kan helpen. Het is zo fijn om te weten dat als ik hulp nodig heb terug kan vallen op Brigitte en zij voor me klaar staat. Het niet alleen hoeven doen maar om iemand te hebben die je helpen wil in moeilijke tijden en je begrijpt en er voor je is.
De coaching van Brigitte, haar hulp en steun is voor mij onbetaalbaar. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen en mij hierbij heeft kunnen helpen. Zoals ik al aangaf ik ben er nog lang niet maar dankzij Brigitte weet ik nu wel dat ik op de juiste manier bezig ben en de juiste weg bewandel."
- Mirjam-