energetisch therapeut Brigitte Rijmers

Brigitte Rijmers
Energetisch therapeut

Tarieven 

coaching en therapie

Ik bied pakketten aan omdat mijn ervaring is dat de meeste mensen meer gebaat zijn met minimaal 3 sessies.

Als je kiest voor een pakket zit hier niet alleen een groot financieel voordeel in maar krijg je ook iets extra's van me.

Als je niet voor een pakket kiest dan is mijn uurtarief 85 euro.

Een kennismakingsgesprek is bij mij helemaal gratis. Vraag hem hier aan.

Het aantal sessies wat jij werkelijk nodig hebt is afhankelijk van je klacht en je doel. Wanneer je besluit om een begeleidingstraject met mij in te gaan, overleggen we welk pakket het beste bij jou past. Maar uiteindelijk bepaal je zelf waar je voor kiest. Ik ondersteun en begeleid je, ik geef je handvatten waar je thuis mee aan de slag kan, maar je blijft verantwoordelijk voor je eigen pad. Het aantal sessies wat jij uiteindelijk nodig hebt is afhankelijk van het proces waar je in zit, je doel en je eigen inzet. Elk voordeelpakket is een jaar geldig.

Voor bedrijven gelden andere tarieven. Neem hiervoor per e-mail contact op.

Tarieven

voordeelpakket Diamant

Voordeelpakket

Diamant

12 SESSIES
van anderhalf uur in mijn praktijk (Alkmaar)
+

2 gratis Reikibehandelingen

van een uur
+

Begeleiding via mail tijdens dit traject

€ 828,-  (inclusief BTW)

Voordeelpakket briljant

Voordeelpakket

Briljant 

8 SESSIES 

van anderhalf uur in mijn praktijk (Alkmaar)

+

1 gratis Reikibehandeling
van een uur

+

Begeleiding via mail tijdens dit traject

€ 552,- (inclusief BTW)

voordeelpakket goud

Voordeelpakket

Goud

5 SESSIES 

van anderhalf uur in mijn praktijk (Alkmaar)

+

 1 gratis sessie via (video)bellen
van één uur

+

Begeleiding via mail tijdens dit traject

€ 345,- (inclusief BTW)

voordeelpakket zilver

Voordeelpakket

Zilver 

3 SESSIES 

van anderhalf uur in mijn praktijk (Alkmaar)

+

1 gratis sessie via (video)bellen

van een half uur

+

Begeleiding via mail tijdens dit traject

€ 207,- (inclusief BTW)

Veelgestelde vragen

Wat houdt energetische therapie in?

Als energetisch therapeut werk ik vanuit de visie dat alles uit energie bestaat. Zo ook je gedachten, je emoties en je lichaam. Door diverse ervaringen kunnen er blokkades ontstaan in je systeem. Deze energieblokkades kunnen klachten geven op diverse niveaus. Mentaal, lichamelijk of op emotioneel niveau. 


Tijdens de therapie of coaching kijk ik waar deze blokkades zich bevinden. Door de combinatie van gesprekken en de energetische methoden zorgen we ervoor dat jouw blokkades worden opgeheven waardoor jouw klacht(en) verminderen of verdwijnen.

De energetische methoden die ik gebruik zijn o.a. EFT, Reiki, energie lezen, voice dialoque, Quantum Touch.


Wat is het verschil tussen coaching en therapie?

Bij coaching wordt er meer gekeken naar één hulpvraag waarbij je een specifiek doel wilt bereiken. Bijvoorbeeld op je werk of het ontwikkelen van vaardigheden of persoonlijke ontwikkeling.


Bij therapie kijken we verder. Hier wordt gekeken naar de dieper liggende oorzaak waardoor je ergens een probleem hebt. Bij therapie gaat het vaak meer om psychische klachten of vragen. 


Kan ik in termijnen betalen?

Dit is afhankelijk van welk pakket je kiest. Het is wel bespreekbaar.


Je hebt het over allerlei methodes om te begeleiden. Ik ben heel erg geïnteresseerd in EFT. Is het mogelijk dat je me alleen met EFT begeleid?

Ja, dat kan.


Kom je ook aan huis?

Dit is mogelijk. Afhankelijk van je situatie. 

Wat mag je verwachten na een begeleidingstraject met mij?

verbinding

Je voelt meer verbinding met jezelf!

Door onszelf te beschermen kunnen we de verbinding met onze emoties en/of ons lichaam kwijtraken. Diverse afweersystemen die we in de loop der jaren opbouwen,  kunnen ervoor zorgen we het contact met onszelf kwijtraken. Door bewust te worden van je afweersystemen ga je het helingsproces aan.

Groei

Je voelt je gegroeid en krachtig!

Persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk om je eigen kracht te voelen. Met kracht bedoel ik jouw innerlijke wijsheid. Die ga je steeds meer en meer voelen en ook op vertrouwen!

Je krijgt meer energie!

Doordat je dichter bij jezelf komt, zal je ook steeds beter gaan voelen wat jij nodig hebt om jezelf meer energie te geven. Waardoor je meer dingen gaat doen waar je energie van krijgt in plaats van kost!

Je laat je niet meer tegenhouden door angsten!

Je gaat duidelijkheid krijgen in hoe jouw angst werkt en waarvoor deze voor jou dient. Hierdoor zul je makkelijker je angst bij de hand durven nemen om alsnog die beslissing of actie te ondernemen die goed voor jou voelt. Je bent dus niet per definitie angstvrij maar je kan er wel beter mee omgaan.

Jouw verlangens, wensen of dromen uitstellen is geen optie meer!

Als je eenmaal voelt dat jij er mag zijn! Volledig met al jouw behoeften en verlangens. Wanneer jij weer liefde voor jezelf gaat voelen, zal jij niet meer te stoppen zijn om jouw mooiste leven te gaan leven!

Referenties

"Brigitte heeft mij geholpen om beter met mijn eigen ik om te gaan, bewust te zijn van de signalen die je lichaam afgeven, acceptatie, dieper in de ziel te komen waardoor je je o.a. ook veel bewuster wordt waarom je op bepaalde situaties op een bepaalde manier reageert en hierin een andere weg kan vinden wat veel minder (negatieve) energie kost. Ik heb diverse ademhalingsoefeningen meegekregen waardoor ik tot rust kan komen in momenten van stress/spanning en pas dit nog steeds toe. Brigitte is als mens heel erg betrokken bij ieders welzijn waardoor er voor mij geen drempel is om mijn vertrouwelijke dingen met haar te delen en ben erg dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen! "


-Karin M.-

"Brigitte is heel erg betrokken, behulpzaam, open. En vooral ook liefdevol in de omgang en in het begeleiden. Ze doet dit vol passie en overgave. Mij heeft ze zeker geholpen om weer goed in mijn vel te laten zitten. Ook EFT helpt mij enorm en de handvatten die ik meegekregen heb om thuis verder met mijzelf aan de slag kan gaan. Ik kan Brigitte iedereen aanbevelen!"

Sandra

“Ik ben niet iemand die zich snel open stelt en mensen vertrouwd. Bij Brigitte voelde ik me als snel veilig en kon ik mezelf open stellen en dingen met haar delen wat ik nog nooit gedeeld had. Brigitte heeft me geholpen om mijn lichaam beter te begrijpen, waar de pijnklachten weg konden komen. Ze heeft me echt geweldig begeleid en me geleerd hoe ik EFT kon toepassen.

Ik ben aan de gang gegaan met de EFT en ik dacht dat ik niets voelde, ervaarde tot ik op een dag besefte dat ik al tijden geen pijn meer had aan mijn middenrif. In mijn middenrif ‘zat’ een goedaardig gezwel die me dagelijks veel pijn gaf en waardoor ik veel dingen moest laten.

Vreemd genoeg beseft ik dus pas later dat die pijn al veel langer weg was dan ik dacht en de pijn is niet weer terug gekomen. Ik kan weer dingen doen die ik moest laten vanwege de last in de middenrif en het is echt geweldig dat dit bereikt is met EFT.

EFT pas ik nog dagelijks toe want met regelmaat had ik ook migraine. De migraine is er nog steeds maar op een veel mildere manier. Ik lig niet meer 3 dagen plat op bed maar kan gewoon op zijn , wel met behulp van pijnstillers maar ik kan op een hele rustige manier gewoon de dingen doen die ik normaal doe.

Ik heb veel lichamelijke klachten en ik had hoop dat met EFT alles zou verdwijnen als sneeuw voor de zon… Dat ik nooit meer last van mijn middenrif had smaakte naar meer en ik wou te snel en verwachte teveel. EFT bleek dus niet alleen maar lichamelijke klachten aan te pakken maar ik merkte dat ik anders ging reageren op dingen, dat ik mezelf meer onder controle kreeg en me meer ging open stellen. Hierdoor veranderde ook een aantal pijnklachten in mijn lichaam en ging het dus op een heel andere manier dan ik dacht.

Ik ben er nog niet maar ik heb wel een geweldige tool in handen waar ik mee werken kan en ik weet dat ik stap voor stap mezelf op deze manier kan helpen. Het is zo fijn om te weten dat als ik hulp nodig heb terug kan vallen op Brigitte en zij voor me klaar staat. Het niet alleen hoeven doen maar om iemand te hebben die je helpen wil in moeilijke tijden en je begrijpt en er voor je is.

De coaching van Brigitte, haar hulp en steun is voor mij onbetaalbaar. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen en mij hierbij heeft kunnen helpen. Zoals ik al aangaf ik ben er nog lang niet maar dankzij Brigitte weet ik nu wel dat ik op de juiste manier bezig ben en de juiste weg bewandel."


- Mirjam-

Ik voelde me enorm op mijn gemak bij Brigitte. Ze heeft een warme persoonlijkheid, ze is to the point en professioneel. Ik vond het heel fijn om persoonlijk begeleid te worden door haar. Ik voelde me veilig om de dingen te delen die ik niet zo snel deel met anderen.

Mijn belangrijkste inzicht die ik heb gekregen was dat ik mij besefte dat als ik mij moe voel, dat er dan zoveel frustratie komt, en er een overtuiging achterligt dat als ik moe ben, ik misluk, dat ik dan helemaal niets meer kan doen. Ik heb daardoor de neiging om maar steeds door te gaan, om me beter te voelen, om het gevoel dat ik misluk niet te voelen. Maar moe is gewoon dat ik rust nodig heb, verder niets aan de hand. Dat was voor mij een groot inzicht, ik kende mijn patroon wel, maar om het te voelen is nog weer heel anders, om die niet juiste overtuiging te achterhalen. Het was heel inzichtelijk. Ik zou Brigitte zeker en te weten aan raden bij anderen! Dank je wel lieve Brigitte

-Karin W.-

LEEF JE MOOISTE LEVEN!

MAAK EEN KENNISMAKINGSAFSPRAAK.

Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak bij mij voelt. Een fijne samenwerking is essentieel om tot een goed resultaat voor jou te komen. Dat kan alleen als jij je fijn bij mij voelt. Daarom bied ik je graag een gratis kennismakingsgeprek aan.