energetisch therapeut Brigitte Rijmers

Brigitte Rijmers
Bewustzijnscoach

Tarieven coaching 

  • Een eerste adviesgesprek is bij mij gratis.

Omdat ik het heel belangrijk vind dat jij je op je gemak voelt bij mij, kun je eerst gratis met mij kennismaken tijdens een adviesgesprek.

In dit gesprek kun je aangeven welke hulpvraag je hebt. Het kan ook zijn dat je niet echt een hulpvraag hebt maar wel diverse negatieve gedachten of andere belemmeringen in jezelf voelt waardoor jij niet gelukkig bent.

In dit gesprek gaan we samen kijken welke oorzaak hieraan ten grondslag ligt. Samen gaan we onderzoeken welke hulp voor jou het beste is. Het kan zijn dat je na één gesprek al verder kan. Het kan ook zijn dat je na dit gesprek een coachingstraject aan wil gaan met mij. Dit bepaal je pas na dit gratis adviesgesprek.

 Vraag hier je gratis adviesgesprek aan

Ik bied diverse coachingspakketten aan. Elk pakket heeft zijn eigen financiële voordeel.
Als je voor een pakket kiest is in termijnen betalen mogelijk. Neem voor de voorwaarden contact met me op.


Vergoedingen:

Bedrijven hebben vaak budget voor scholingskosten. Hier wordt coaching ook toe gerekend. Vraag eens na bij je werkgever.

Vergoeding belastingdienst:

Als er sprake is van een leertraject (je doet kennis op onder begeleiding of toezicht), kun je de kosten hiervan aftrekken van de belasting; je krijgt daardoor, afhankelijk van je inkomen, 30% tot 50% van de kosten terug van de belastingdienst. Er moet voor de aftrekbaarheid altijd verband bestaan met inkomensverwerving en/of verbetering op de arbeidsmarkt. Er is een drempel van 250 euro (de kosten daarboven kun je aftrekken).

Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.


Als je niet voor een pakket wilt kiezen is mijn tarief:

€ 95,- per uur


Voor particulieren inclusief BTW

Voor bedrijven exclusief BTW


Tarieven

voordeelpakket Diamant

ZILVER pakket


3
SESSIES
van twee uur in mijn praktijk of op locatie
+

Begeleiding via mail en/of what's app tijdens dit traject

€ 510,- 

Voordeelpakket briljant

GOUD pakket


5
SESSIES 

van twee uur in mijn praktijk of op locatie
+

Begeleiding via mail en/of what's app tijdens dit traject

€ 800,-

voordeelpakket goud

BRILJANT pakket
(meest gekozen)


8
SESSIES 

van twee uur in mijn praktijk of op locatie

+

Begeleiding via mail en/of what's app tijdens dit traject

€ 1200,-

voordeelpakket zilver

DIAMANT pakket


12 SESSIES 

van twee uur in mijn praktijk of op locatie

+

Begeleiding via mail en/of what's app tijdens dit traject

€ 1680,-

Veranderen kan eng zijn. Je hoeft het niet alleen te doen!

Wat kun je verwachten?

Stap 1. Je vraag en doel

We zorgen er samen voor dat je vraag en doel helder gaan worden. Vanuit daar kijk ik welke methode voor jou het best passend is. Dit is het startpunt van je innerlijke ontdekkingsreis.

Stap 2. Onderzoeken

We gaan op onderzoek uit waar jouw blokkades liggen. Welke gevoelens en gedachten ten grondslag liggen van je probleem. Oude patronen nemen we onder de loep.

Stap 3. Herkennen en erkennen

Zodra de blokkade helder is kunnen we hiermee aan de slag. Je krijgt oefeningen mee die je dagelijks gaan ondersteunen.

Stap 4. Transformatie

Steeds meer krijg je inzichten in de oorzaak van je probleem of klacht. Hierdoor gaat transformatie plaatsvinden.

Stap 5. Doel bereikt!

Door onze gesprekken, methodes en de oefeningen die je meekrijgt ga jij ervoor zorgen dat je je doel bereikt! Verandering is voor iedereen mogelijk. Als jij besluit om het heft in eigen handen te willen nemen geef ik je de gereedschappen om een leven te bouwen waarin jij vrijheid gaat ervaren! Vrijheid om je volledige zelf te mogen zijn.

Ik ondersteun en begeleid je, ik geef je handvatten. Neem vanaf vandaag de verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Investeer in jezelf! Je bent het waard!

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, neem contact met me op voor de voorwaarden.

Je hebt het over allerlei methodes om te begeleiden. Ik ben heel erg geïnteresseerd in EFT. Is het mogelijk dat je me alleen met EFT begeleid?

Ja, dat kan. Wel ga ik eerst een gesprek met je aan om te kijken of dit ook echt voor jou de beste manier is om je doel te bereiken.

Kom je ook aan huis?

Dit is mogelijk. Afhankelijk van je situatie. 

Hoeveel sessies heb ik ongeveer nodig?

Het aantal sessies wat jij werkelijk nodig hebt is afhankelijk van je klacht, probleem en je doel.

Wanneer je besluit om een begeleidingstraject met mij in te gaan, overleggen we welk pakket het beste bij jou past. Maar uiteindelijk bepaal je zelf waar je voor kiest. Ik ondersteun en begeleid je, ik geef je handvatten waar je thuis mee aan de slag kan, maar je blijft verantwoordelijk voor je eigen voortgang. Dit kan namelijk zeer afhangen van de tijd die jij in jezelf investeert.

Het aantal sessies wat jij uiteindelijk nodig hebt is afhankelijk van het proces waar je in zit, je doel en je eigen inzet. 


Wat mag je verwachten na een begeleidingstraject met mij?

verbinding

Je voelt meer verbinding met jezelf!

Door onszelf te beschermen kunnen we de verbinding met onze emoties en/of ons lichaam kwijtraken. Diverse afweersystemen en beschermingsmechanismen die we in de loop der jaren opbouwen,  kunnen ervoor zorgen we het contact met onszelf kwijtraken. Door bewust te worden van deze systemen en mechanismen ga je het helingsproces aan.

Groei

Je voelt je gegroeid en krachtig!

Persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk om je eigen kracht te voelen. Met kracht bedoel ik jouw innerlijke wijsheid. Die ga je steeds meer voelen en op vertrouwen!

Je krijgt meer energie!

Doordat je dichter bij jezelf komt, zal je ook steeds beter gaan voelen wat jij nodig hebt om jezelf meer energie te geven. Waardoor je meer dingen gaat doen waar je energie van krijgt in plaats van kost!

Je laat je niet meer tegenhouden door angsten!

Je gaat duidelijkheid krijgen in hoe jouw angst werkt en waarvoor deze voor jou dient. Hierdoor zul je makkelijker je angst bij de hand durven nemen om alsnog die beslissing of actie te ondernemen die goed voor jou voelt. Je bent dus niet per definitie angstvrij maar je kan er wel beter mee omgaan. (Angstvrij moet je ook niet willen zijn)

Jouw verlangens, wensen of dromen uitstellen is geen optie meer!

Als je eenmaal voelt dat jij er mag zijn! Volledig met al jouw behoeften en verlangens. Wanneer jij weer liefde voor jezelf gaat voelen, zal jij niet meer te stoppen zijn om jouw mooiste leven te gaan leven!

Referenties

"Brigitte heeft mij geholpen om beter met mijn eigen ik om te gaan, bewust te zijn van de signalen die je lichaam afgeven, acceptatie, dieper in de ziel te komen waardoor je je o.a. ook veel bewuster wordt waarom je op bepaalde situaties op een bepaalde manier reageert en hierin een andere weg kan vinden wat veel minder (negatieve) energie kost. Ik heb diverse ademhalingsoefeningen meegekregen waardoor ik tot rust kan komen in momenten van stress/spanning en pas dit nog steeds toe. Brigitte is als mens heel erg betrokken bij ieders welzijn waardoor er voor mij geen drempel is om mijn vertrouwelijke dingen met haar te delen en ben erg dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen! "


-Karin M.-

"Brigitte is heel erg betrokken, behulpzaam, open. En vooral ook liefdevol in de omgang en in het begeleiden. Ze doet dit vol passie en overgave. Mij heeft ze zeker geholpen om weer goed in mijn vel te laten zitten. Ook EFT helpt mij enorm en de handvatten die ik meegekregen heb om thuis verder met mijzelf aan de slag kan gaan. Ik kan Brigitte iedereen aanbevelen!"

Sandra

“Ik ben niet iemand die zich snel open stelt en mensen vertrouwd. Bij Brigitte voelde ik me als snel veilig en kon ik mezelf open stellen en dingen met haar delen wat ik nog nooit gedeeld had. Brigitte heeft me geholpen om mijn lichaam beter te begrijpen, waar de pijnklachten weg konden komen. Ze heeft me echt geweldig begeleid en me geleerd hoe ik EFT kon toepassen.

Ik ben aan de gang gegaan met de EFT en ik dacht dat ik niets voelde, ervaarde tot ik op een dag besefte dat ik al tijden geen pijn meer had aan mijn middenrif. In mijn middenrif ‘zat’ een goedaardig gezwel die me dagelijks veel pijn gaf en waardoor ik veel dingen moest laten.

Vreemd genoeg beseft ik dus pas later dat die pijn al veel langer weg was dan ik dacht en de pijn is niet weer terug gekomen. Ik kan weer dingen doen die ik moest laten vanwege de last in de middenrif en het is echt geweldig dat dit bereikt is met EFT.

EFT pas ik nog dagelijks toe want met regelmaat had ik ook migraine. De migraine is er nog steeds maar op een veel mildere manier. Ik lig niet meer 3 dagen plat op bed maar kan gewoon op zijn , wel met behulp van pijnstillers maar ik kan op een hele rustige manier gewoon de dingen doen die ik normaal doe.

Ik heb veel lichamelijke klachten en ik had hoop dat met EFT alles zou verdwijnen als sneeuw voor de zon… Dat ik nooit meer last van mijn middenrif had smaakte naar meer en ik wou te snel en verwachte teveel. EFT bleek dus niet alleen maar lichamelijke klachten aan te pakken maar ik merkte dat ik anders ging reageren op dingen, dat ik mezelf meer onder controle kreeg en me meer ging open stellen. Hierdoor veranderde ook een aantal pijnklachten in mijn lichaam en ging het dus op een heel andere manier dan ik dacht.

Ik ben er nog niet maar ik heb wel een geweldige tool in handen waar ik mee werken kan en ik weet dat ik stap voor stap mezelf op deze manier kan helpen. Het is zo fijn om te weten dat als ik hulp nodig heb terug kan vallen op Brigitte en zij voor me klaar staat. Het niet alleen hoeven doen maar om iemand te hebben die je helpen wil in moeilijke tijden en je begrijpt en er voor je is.

De coaching van Brigitte, haar hulp en steun is voor mij onbetaalbaar. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen en mij hierbij heeft kunnen helpen. Zoals ik al aangaf ik ben er nog lang niet maar dankzij Brigitte weet ik nu wel dat ik op de juiste manier bezig ben en de juiste weg bewandel."


- Mirjam-

Ik voelde me enorm op mijn gemak bij Brigitte. Ze heeft een warme persoonlijkheid, ze is to the point en professioneel. Ik vond het heel fijn om persoonlijk begeleid te worden door haar. Ik voelde me veilig om de dingen te delen die ik niet zo snel deel met anderen.

Mijn belangrijkste inzicht die ik heb gekregen was dat ik mij besefte dat als ik mij moe voel, dat er dan zoveel frustratie komt, en er een overtuiging achterligt dat als ik moe ben, ik misluk, dat ik dan helemaal niets meer kan doen. Ik heb daardoor de neiging om maar steeds door te gaan, om me beter te voelen, om het gevoel dat ik misluk niet te voelen. Maar moe is gewoon dat ik rust nodig heb, verder niets aan de hand. Dat was voor mij een groot inzicht, ik kende mijn patroon wel, maar om het te voelen is nog weer heel anders, om die niet juiste overtuiging te achterhalen. Het was heel inzichtelijk. Ik zou Brigitte zeker en te weten aan raden bij anderen! Dank je wel lieve Brigitte

-Karin W.-

LEEF JE MOOISTE LEVEN!

MAAK EEN KENNISMAKINGSAFSPRAAK.

Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak bij mij voelt. Een fijne samenwerking is essentieel om tot een goed resultaat voor jou te komen. Dat kan alleen als jij je veilig voelt bij mij. Daarom bied ik je graag een gratis adviesgesprek aan.