Wat is energetische therapie?

Een energetisch therapeut heeft een holistische visie op de gezondheid. Ik beschouw lichaam, emoties en geest als een eenheid. Alles is met elkaar verbonden door energie. Wij bestaan uit energie. Hierdoor hebben lichamelijke klachten invloed op de geest en visa versa. Het beïnvloed elkaar zodanig dat je een probleem of een klacht nooit als een op zichzelf staand iets kan benaderen.

Energie

Al het leven bestaat uit energie. Ook onze gedachten, onze emoties, ons lichaam en alles wat er om ons heen beweegt is energie. Dat is niet zweverig, dit is pure natuurkunde. Alles bestaat uit energie

Blokkades

Er kunnen blokkades ontstaan in je levensenergie. Blokkades ontstaan door verschillende redenen, bv. door onverwerkte trauma’s, onderdrukken van emoties, negatieve ervaringen, ziektes en spanningen. Blokkades in je levensenergie zorgen voor diverse klachten, waaronder:

Als energetisch therapeut werk ik vanuit vier verschillende bewustzijnsniveau’s.
Het mentale bewustzijnsniveau, het emotionele bewustzijnsniveau, het fysieke bewustzijnsniveau en het spirituele bewustzijnsniveau.
Bij elke klacht kijk ik weer opnieuw wat jij nodig hebt. Door de diverse energetische technieken die ik beheers stem ik samen met jou af wat jij nodig hebt om te komen tot daar waar jij wilt zijn.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen dan kun je een gratis kennismakingsgesprek met me aanvragen.
Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

Misschien tot ziens.

 Groetjes Brigitte