Wat is energetische therapie?

Een energetisch therapeut heeft een holistische visie op de gezondheid. Ik beschouw lichaam en geest als een eenheid. Alles is met elkaar verbonden door energie. Wij bestaan uit energie. Hierdoor hebben lichamelijke klachten invloed op de geest en visa versa maar dat niet alleen. Het beïnvloed elkaar zodanig dat je een probleem of een klacht nooit als een op zichzelf staand iets kan benaderen.

Energie

Al het leven bestaat uit energie. Ook onze gedachten, onze emoties, ons lichaam en alles wat er om ons heen beweegt is energie. Dat is niet zweverig, dit is pure natuurkunde. Alles bestaat uit energie

Blokkades

Er kunnen blokkades ontstaan in je levensenergie. Blokkades ontstaan om verschillende redenen, bv. door onverwerkte trauma's, onderdrukken van emoties, negatieve ervaringen, ziektes en spanningen. Blokkades in je levensenergie kunnen zorgen voor diverse klachten, waaronder:

Als energetisch therapeut maak ik een combinatie tussen vraaggesprekken en diverse energetische methodes waaronder: Reiki, quantum touch, EFT, chakrapsychologie en het lezen van energie. Ik kijk bij elke klacht weer opnieuw wat jij nodig hebt. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen dan kun je een gratis kennismakingsgesprek met me aanvragen.

Misschien tot ziens.

 Groetjes Brigitte